- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.701
Şaka maka ben cilveden hiç anlamıyorum yaa, taktik verin bana :))
erkekler genelde uzun sac severler ama işin bu boyutunu hiç düşünmemiştim:1rolleyes:
Şaka maka ben cilveden hiç anlamıyorum yaa, taktik verin bana :))
eftelyacım nişanlımda tam tersi sen böylesin ama evlenince biliyorum kaçacak delik ararsın der adam ağlayacak nerdeyse bak bu enerjini hiç bozma ama olur mu der :)) dudakalr böyleee aşağıya kadar sarkarrr derken:)))
esra yapmaaaaa nasıl anlamıyon :mymeka:
at kuruğu yaptığımzda ense çok seksi göründüğü için bayılıyorlar birde iş üzerinde saçı tutup çekiştirecekler :roflol: çözüldü şifreleri işte
alkisalkisalkis aferimm pandoooo boşuna giymedin değil mi o kırmızı nişanlığı kız sende ayrı bir enerji var valla:jeyyar:
suyumu bulamıyordum yüzmeye diyosun:roflol::roflol::roflol:
Benim saçlarım belimdende aşağıya indi, habire baskı yapıyo kestir saçlarını diye :))
Şimdi anladım asıl amacını, bende hasta falan olacağımdan korkuyo sanmıştım aklinialirimsmile
eftelyacım nişanlımda tam tersi sen böylesin ama evlenince biliyorum kaçacak delik ararsın der adam ağlayacak nerdeyse bak bu enerjini hiç bozma ama olur mu der :)) dudakalr böyleee aşağıya kadar sarkarrr derken:)))
Şuan bana katlanıyo, çünkü sadece konuşmayla yetiniyoruz, ama uygulamaya gelince ne etcem bilmem, yanağını bile öpemiyorum :))
selma kıslarr nasılsınız balayına izmire gidiyoruz oleyyyy
en çok istedigim yer Richmond Hotels
kuşadasına
kuşadasına
:roflol: kız burda büyük bir espri patlatasım geldi ama kendimi frenliyorum :roflol:
at kuruğu yaptığımzda ense çok seksi göründüğü için bayılıyorlar birde iş üzerinde saçı tutup çekiştirecekler :roflol: çözüldü şifreleri işte
kuşadasına
kuşadasına
delikafadulden :roflol:
Patlatmadan kahkahalara boğuldum, gelseydi ne olurdu acep...
elçinnn bu oteldeee ne şeyyy yapılırrr balayıı yanii :)))çokk güzel tercihh canımm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?