2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar konu dısına cıkıyorum ama canım cok sıkkın sizinle dertleşmek istedim benim nişanlım libyada biliyorsunuz ve düğün için para biriktirmek için oraya gitti ama şimdi ben 1 ay sonra istifa edip gelecegim burası çöl ben burda yapamıyorum diyor giderken 1 yıllık sözleşme imzaladığı için 6000 dolar tazminat ödemesi gerekiyor kızlar gerçekten çok sinirlendim ve agzıma ne geldiyse saydım....

her yerde var asmışlar ortalık yere çok hoş modeller yahu , şehre küstü istasyondan reyhan çıkışına doğru çorap çamaşır toptancısı orada tek tük veriyor arada alıyorum renk olsun :)))

bende geçen aldm bitane 140 dedi ama 100 bıraktı sağolsun tanıdık ama varya resmini gösterdim eridi aşkitom :)))) iki saat geceliğin resmine baktı kaldı kaydirigubbakcemile3 bide geceliğin üstüne sabahlığı var siyah saten :jeyyar::jeyyar:sengözlerimebaksanab

bende çeyize attım şahane parçalardan:))hatta geçen nişanlıma gel sana çeyizimden birşeyler göstereyim dedim hep bakarız oturur:)) bi baktım benim kutu atıverdim kucağına numaradan ayy kutu düştü diye adamın gözleri pörttledi:)) neyse açtım gösterdim artık :)) bayıldıı tabii:)) ah taktiklerr ahhh:))

tatlım sözleşmenin bitmesine ne kadar var yaaa yazık o kadar paraya sıksın dişini

ne zaman doluyor sözleşmesi sabır etsin ya 9000 tl civarı yapıyor biriktirdiğide boşa gitmesin destek ol az para değil ki tatlım sıkma canını bunalmıştır belki

denizcim yaaa al diyo ama ben annemler falan görcek diye alamıyom bi tane aldım sadece alsammı :uhm: gerçe o geceliği görünce annemde al tabi dedi alıncak bunlarda dedi ama ben utanırım ya :çok üzgünüm:

canım ya çok üzüldüm nekadar oldu gideli keşke 1 yılı doldursada gelse ya ikna etmeye çalış bence 6000 dolarda güsel para yani

denizcim yaaa al diyo ama ben annemler falan görcek diye alamıyom bi tane aldım sadece alsammı :uhm: gerçe o geceliği görünce annemde al tabi dedi alıncak bunlarda dedi ama ben utanırım ya :çok üzgünüm:

kız alınacak tabi arada pijama takımıda al yanınada bunu aldım hatta üstüne giyecem anne tek alınmıyor dersin birşey olmazkaydirigubbakcemile3 utanlıcak ne var

giderken asagı yukarı nasıl olacagını tahmin ederek gitti sanırım.az degil canım 6000 dolar ..belki bi sinirle söylemiştir.ha değilse ikna et sabretsin.para biriktirmek için gitmiş borçlanıp gelirse burda daha çok sıkıntı yaşayabilirsiniz.ama tabi siz ne düşünüyorsunuz son karar siziz tabi hakkınızda hayırlısı olsun canım üzüldüm

Canım ya ikna etmeye çalışsan sakin bi şekilde

kıs superisi ay bende çok utanıyordum birtane aldım nasıl soktum eve
anlatamam sonrara aradan biraz geçti çeyzim gidecek gittim aldım birsürü geldim utanmadım busefer al utanma yaa

sasy canım benim kardeşlerimde yıllardır yurt dışındalar çalışmak hiç kolay değil oralarda insan ruhen çöküyor ama nişanlının sözleşmesi var gittiğine değmeli moralini yüksek tut tühh ya çok üzüldüm nasıl vezgeçirilirki ailesi filan konuşsa birlikte destek olsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…