- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.721
vallahi sen bu işi biliyosun..birbir çözdün sifrelerini helal.senden ögrenecegim çok şey var:dance:
:roflol: kız burda büyük bir espri patlatasım geldi ama kendimi frenliyorum :roflol:
ay çok fenasın kız sen. anladım ben onu aklinialirimsmile
bu sabah amma güldüm yaaaaa :roflol:
kızlar 2 saatte hızınıza yetişemiyorum ben sizin ananmmm konu nerelere gelmiş :))))
Tamda bu muhabbetin üstüne balayı iyi geldi :))
Ayy ne güzel elçin, düğün stresinden sonra iyi bir tatili hak ediyor insan...
ayarladınız yani. hayırlı olsun canım.
çok güzel görünüyor.
çok sevindim elçinnn ne kadar kii
hep denizmiiii ben seni de gördüm sanki başlatan olarak amasassygirll nerelerdesin konu çoookk değişti :teytey: hep denizin yüzünden biz uslu uslu duruyoz :icecream:
sassygirll nerelerdesin konu çoookk değişti :teytey: hep denizin yüzünden biz uslu uslu duruyoz :icecream:
aynen aman deniz yapma atılcaz burdan + 18 eesırnaşık şey
cimcime ne oldu ki kaçırdım ben geçmişe gidemedim
saolun kıslar 93 tl canım fiyatı tam karar verdik gibi
yani izmir zaten benim hayallerimin şehri birtürlü gidemedim
birde üni. arkadaşım orda onada kavuşacam oda var bunların
hercanı çok darısı sizlere inş. kıslarr
hep denizmiiii ben seni de gördüm sanki başlatan olarak ama
heee ne demezsin kıssss delüüüüüü sün sennnnelçinnn bu oteldeee ne şeyyy yapılırrr balayıı yanii :)))çokk güzel tercihh canımm:)))
ah ahh gözünaydın canım biz ne zamn göreceguk bu günleri:gitme:
benim nişanlım siyah hastası beyaz tenli olduğum için sürekli geçtiğimiz bir cadde var toptancı öxellikle orada çok hoş gecelikler oluyor cumhuryiyet cad. biliyorsunuz dur belki her ay para verir al ne yapayım derim özellikle çeyize destek :)))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile5
hep denizmiiii ben seni de gördüm sanki başlatan olarak ama
Kızlaarrr Maşallah sabah sabah ne bu enerji:) Hepiniz formunuzdasınız yine:)Geçmişi okuyorum anca bitirebildim,ben okudukça bile habire sayfa artıyor,hızınıza yetişmek çok zor:)
benim nişanlım siyah hastası beyaz tenli olduğum için sürekli geçtiğimiz bir cadde var toptancı öxellikle orada çok hoş gecelikler oluyor cumhuryiyet cad. biliyorsunuz dur belki her ay para verir al ne yapayım derim özellikle çeyize destek :)))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile5
burdayımm canımm yazısmalarınızı okuyordum denizden taktikler :)))
:roflol: superisinin içindeki kedi aslan oldu çıktı:tomato:
altıparmağın orasımı orda haftasonu aşkımla gördük bitanee üfffffffff bayanssulusmilebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?