2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlaarrr Maşallah sabah sabah ne bu enerji:) Hepiniz formunuzdasınız yine:)Geçmişi okuyorum anca bitirebildim,ben okudukça bile habire sayfa artıyor,hızınıza yetişmek çok zor:)

benim nişanlım siyah hastası beyaz tenli olduğum için sürekli geçtiğimiz bir cadde var toptancı öxellikle orada çok hoş gecelikler oluyor cumhuryiyet cad. biliyorsunuz dur belki her ay para verir al ne yapayım derim özellikle çeyize destek :)))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile5

Tamda bu muhabbetin üstüne balayı iyi geldi :))
Ayy ne güzel elçin, düğün stresinden sonra iyi bir tatili hak ediyor insan...

ayarladınız yani. hayırlı olsun canım.
çok güzel görünüyor.

çok sevindim elçinnn ne kadar kii

cimcime ne oldu ki kaçırdım ben geçmişe gidemedim

saolun kıslar 93 tl canım fiyatı tam karar verdik gibi
yani izmir zaten benim hayallerimin şehri birtürlü gidemedim
birde üni. arkadaşım orda onada kavuşacam oda var bunların
hercanı çok darısı sizlere inş. kıslarr

inş canım sıra bize gelsin artık yaaaa

altıparmağın orasımı orda haftasonu aşkımla gördük bitanee üfffffffff bayanssulusmilebayanssulusmile

Kızlaarrr Maşallah sabah sabah ne bu enerji:) Hepiniz formunuzdasınız yine:)Geçmişi okuyorum anca bitirebildim,ben okudukça bile habire sayfa artıyor,hızınıza yetişmek çok zor:)

Hoşgeldin Tuğba.

Benimkide beyaz hastası =)))) Anam millet kırmızı siyaha takar o da beyaza :kedi:

burdayımm canımm yazısmalarınızı okuyordum denizden taktikler :)))

:hulya: işe yarıyacak

kaydirigubbakcemile3 bak sen taktiklere

altıparmağın orasımı orda haftasonu aşkımla gördük bitanee üfffffffff bayanssulusmilebayanssulusmile

her yerde var asmışlar ortalık yere çok hoş modeller yahu , şehre küstü istasyondan reyhan çıkışına doğru çorap çamaşır toptancısı orada tek tük veriyor arada alıyorum renk olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…