- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.001
anammm görecekk günlerimiz var kızz Allah korusun.. kafamçokkarıştıama varya sabah benimki birşey yapsın açık versin diye uğraştım durdum kendi kendime çok şükür ki öğleden sonra geçti benimkide açık vermediii eyvahedigeldismile
ilk defa duydum kızzz aaa pis sıvı için iyimiş deneyim a.s
ilk defa duydum kızzz aaa pis sıvı için iyimiş deneyim a.s
dene dene :))))) kızz peri soracam unutuyorum senin isim nedir canımm
açık ararsam bulurum ben :gitme: birkaç siteye üyelikleri vardı allahtan yazışma yakalamadım midemi bulandırıyor böyle şeyler sanki birgün bulacağımda ayrılırsak bu yüzden bitecekmiş gibi gelir
açık ararsam bulurum ben :gitme: birkaç siteye üyelikleri vardı allahtan yazışma yakalamadım midemi bulandırıyor böyle şeyler sanki birgün bulacağımda ayrılırsak bu yüzden bitecekmiş gibi gelir
ayyy varyaaa Allah o düşünceden muhafaza etsinn kurt düştümü bitiriyor o duygu.. canımm bide nişanlılık döneminde şeytan çok vesvese verirmiş çiftlere o yüzden dikkatli olmak gerek okumalısın kendine ayetel kürsi felan nas surelerini ben birde rabbenaları okurum iyi gelir. denemeni tavsiye ederim.
ayyy varyaaa Allah o düşünceden muhafaza etsinn kurt düştümü bitiriyor o duygu.. canımm bide nişanlılık döneminde şeytan çok vesvese verirmiş çiftlere o yüzden dikkatli olmak gerek okumalısın kendine ayetel kürsi felan nas surelerini ben birde rabbenaları okurum iyi gelir. denemeni tavsiye ederim.
bizim netle ilgili sorun olmuyo şükür yaa pek sevmez neti öyle üyelikleri falanda yok
geçendede bu muhabbet vardı şeytan nişanlılara vesvese verirmiş çok inanırım ben okuyun kızlar yuva kurulmasın diye bozmak istermiş
evet canım çünkü evlilik Mevlamızın razı geldiği bir olaydır. İmanın yarısına kavuşmaya vesiledir. Çiftler bu yönde sevap işleme yolunda olunca şeytanda devreye girer çünkü hep kötülük ister. Bundan korunmak içinde ayetel kürsi felak nas ve rabbena duaları iyi geliyor arkadaşlar..
benimkine sorsan pc açmayı bilmezdi ama o açık saçık sitelerden gelen maillere üyeliğini buldum ama ne yaptım tüm sülalesiyle rezil ettim ha buyursun şimdi yapsın anında biter :1closedeyes:
benimkine sorsan pc açmayı bilmezdi ama o açık saçık sitelerden gelen maillere üyeliğini buldum ama ne yaptım tüm sülalesiyle rezil ettim ha buyursun şimdi yapsın anında biter :1closedeyes:
denizcim eşlerimizi ve bizleri kötü insanların şerrinden nazarından muhafaza etsin Mevlam
hım bastan gözünü korkutmuşsun sen en iyisi.naptın kız sülalesinemi rezil ettin yanlışmı anladım
hım bastan gözünü korkutmuşsun sen en iyisi.naptın kız sülalesinemi rezil ettin yanlışmı anladım
baştan gözünü korkutması çok iyi olmuş bencede.. ben genellikle pc net v.s konularını açmamaya çalışıyorum ama genel itibari ilede kontrolümü yapıyorum o bunu bilmiyor ama ne yapayım kusura bakmasın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?