2011 gelin adayları buyrun sohbete

açık ararsam bulurum ben :gitme: birkaç siteye üyelikleri vardı allahtan yazışma yakalamadım midemi bulandırıyor böyle şeyler sanki birgün bulacağımda ayrılırsak bu yüzden bitecekmiş gibi gelir

ayyy varyaaa Allah o düşünceden muhafaza etsinn kurt düştümü bitiriyor o duygu.. canımm bide nişanlılık döneminde şeytan çok vesvese verirmiş çiftlere o yüzden dikkatli olmak gerek okumalısın kendine ayetel kürsi felan nas surelerini ben birde rabbenaları okurum iyi gelir. denemeni tavsiye ederim.

geçendede bu muhabbet vardı şeytan nişanlılara vesvese verirmiş çok inanırım ben okuyun kızlar yuva kurulmasın diye bozmak istermiş

haklısın canım ama erkeklere arkamımıza dönmemek lazım öldüm bittim deselerde ruhları şeytan:1closedeyes:

geçendede bu muhabbet vardı şeytan nişanlılara vesvese verirmiş çok inanırım ben okuyun kızlar yuva kurulmasın diye bozmak istermiş

evet canım çünkü evlilik Mevlamızın razı geldiği bir olaydır. İmanın yarısına kavuşmaya vesiledir. Çiftler bu yönde sevap işleme yolunda olunca şeytanda devreye girer çünkü hep kötülük ister. Bundan korunmak içinde ayetel kürsi felak nas ve rabbena duaları iyi geliyor arkadaşlar..

ayyyyyyy Allahım bozmasın hiçbirimizi yaaaa :Saruboceq:

denizcim eşlerimizi ve bizleri kötü insanların şerrinden nazarından muhafaza etsin Mevlam

benimkine sorsan pc açmayı bilmezdi ama o açık saçık sitelerden gelen maillere üyeliğini buldum ama ne yaptım tüm sülalesiyle rezil ettim ha buyursun şimdi yapsın anında biter :1closedeyes:

hım bastan gözünü korkutmuşsun sen en iyisi.naptın kız sülalesinemi rezil ettin yanlışmı anladım

hım bastan gözünü korkutmuşsun sen en iyisi.naptın kız sülalesinemi rezil ettin yanlışmı anladım

baştan gözünü korkutması çok iyi olmuş bencede.. ben genellikle pc net v.s konularını açmamaya çalışıyorum ama genel itibari ilede kontrolümü yapıyorum o bunu bilmiyor ama ne yapayım kusura bakmasın valla

aynen babasına annesine kardeşlerine kimin teli var ise bende hepsini arayıp anlattım tabi annesi ordan benim oğlum yapmaz dedi iyice dellendim olayı büyüttüm o zaman abime anlatıyorum bakalım yapar mı dedim ama kızlar var ya acayip kriz geçiriyordum o an hatta birine slm yazmış ismini değiştirip olaylar baya kopmuştu cöyle birşey için sülalesinin bile gözünün yaşına bakmam

Evet o düşünceler benide çok etkiliyor, birgün üyelik değil ama kötü bir şey yakalamıştım, ama hiç açmadım konuyu çünkü notebook'u arkadaşlarıda kullanıyor.
Açsaydım zaten benim haksız çıkacağım kesindi, birde söylediğine göre ben ilkim, yani odun gibi yaşayamayacağına göre, o konuda bişey diyemiyorum ona...
Dualar çok iyi geliyor, ben arada muhabbet olması için bir dua okurum ve işe yarar, benim bile olumlu düşünmemi sağlar :))
Belki psikolojik ama iyi geldiği kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…