2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hiç biri yapmasın yaa, zaten bugün ekranda bikinili bir kadın vardı patrona yakalandım :))
Reklam olsa bile insan çekiniyor...
Sapık olduğumu falan sanıcak

ah su resimler hele su fırlıyacak gibi gögüsleri olan kadın yüzünden kaç kere yüregim ağzıma geldi.biri görmesin diye kac kere ekranı indirdimkaydirigubbakcemile3

bende hep nicklerden buldum:)) dedektif gibiyim kafama koydum mu karşı tarafı bile bulurum:))

Ayy bak aklıma ne geldi, geçen gün annemle tartışıyoruz ben boş bir odaya geçip kapıyı kapattım.
Hem ağlıyorum hemde annemde bornozla evde dolaşıyordum falan filan dedim (tabi detay farklı yanlış anlaşılmasın)
Meğer kapıyı sıkı kapatmamışım ve açılmış :))
Tabi patron dahil personelin hepsi beni dinlemiş, ayy aklıma geldikçe hala kötü olurum çünkü pekte iyi şeyler konuşmadık...
E adam bu resimlerden sonrada kesin hakkımda yanlış düşünecek, Ermaz Kuzu gibi cünüp gezme diyecek diye korkuyorum :))
Patronumda namazında abdestinde biridir yani...

:roflol::roflol:

bende hep nicklerden buldum:)) dedektif gibiyim kafama koydum mu karşı tarafı bile bulurum:))

Ahh bilgisayarını bize getirdiğinde çok araştırdım ama bir açığını bulamadım, sadece google'daki arattıklarını buldum...
Mailler falan elimdedir hep, 2008'de açmış adresini en çok benim mailim var :))

evet uzun süre beraberliğiniz olmuş.tecrübe kazanmışsındır.ama kötü düşünme hemen aklına öyle seyler gelmesin

cimcime böyle mide bulandırırcı araya ihanet giren konular girerse araya kimseden çekinmem ben ailesinede aramızı bulsunlar diye anlatmadım bitti bu iş diye anlattım annesi yapmaz oğlum yapmaz diye fenalaştı görsünler cesaretimi.

ben msni bile zar zor aldırmıştım istemiyodu :))) şimdide bakıyom arada bi kuzenleri var başka kimsesi yok :)))

En iyisi aslında, gözleri korkmuştur, hele nişanlını düşünemiyorum...
İhanet bayanlar için kabul edilemez aslında...
Ayy Allah muhafaza bu konuyu kapatalım yaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…