2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyyyyyy Allahım bozmasın hiçbirimizi yaaaa :Saruboceq:

denizcim eşlerimizi ve bizleri kötü insanların şerrinden nazarından muhafaza etsin Mevlam

Amiin...

Anamm ben heralde anlatamazdım aileye içimizde çözmeye çalışırdım...
Ayy Allah muhafaza yaa, net ortamı çok kötü kk'yı bile açınca bir çift göğüs çarpıyo insanın gözüne, erkeklerde buna tutarsız kalamıyor işte...

sana hastayım kızım ya..kusura bakma böyle cok samimi oldu ama vallahi harikasın..ohhhhhh..ben olsam sümüğümü çeke çeke niye yaptın ne bu der bi ona patlardım..hım ona güzel patlardım ama kendimide çok yabana atmayayım....bi daha pcnin yanından bile geçmez seninkiiiiii

nasıl yani yasemin yaa:uhm:

züleyhacım :)) şimdi nasıl anlatsam. ben araştırmayı acayip severim. belirli nickleri vardır sitelere üye olmak için. tabi benim bildiğim 2 tane felandır ona göre :))) amaaa ben hepsi ile araştırdım kullanabileceği şifreleri kullanarak bir çok siteye üyeliğini gördüm bir çoğunu kotrol ettim ve üyeliğini iptal ettim şuana kadr açığını yakalamadım ama benden önceki hayatında olmuş hep üye hiç ummadığım yerde bile buldum üyelik onuda iptal ettim hotmailine gelen sevmediğim maillerinide engelledim. bunlardan haberi yok problem etmedim şuana kadr yani edeceğim şeyler çıkmadı karşıma ama çıkarsadda (Allah korusun) burnundan getiririm..

ben sevgilimin hiç öyle bişeyini yakalamadım
yapmadığından da adım gibi eminim
öyle şeyleri görünce töbe töbe deyip kafasını çevirir
sayfayı da açmaz bidaha :))))

hmmmm Allah korusun tatlım olmaz inş.

geçersede hiç dellenmeye gerek yok ver yüzüğünü kurtul yapacağım bundan emin o.bende sana hastayım kız :)) o yıllar tecrübesizliğime ve gençliğime geldi yıprattım kendimi şimdi güçlüyüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…