- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.021
sanem bu denizden korkulur yaaaü eyvahedigeldismile
ayyy varyaaa Allah o düşünceden muhafaza etsinn kurt düştümü bitiriyor o duygu.. canımm bide nişanlılık döneminde şeytan çok vesvese verirmiş çiftlere o yüzden dikkatli olmak gerek okumalısın kendine ayetel kürsi felan nas surelerini ben birde rabbenaları okurum iyi gelir. denemeni tavsiye ederim.
ayyyyyyy Allahım bozmasın hiçbirimizi yaaaa :Saruboceq:
denizcim eşlerimizi ve bizleri kötü insanların şerrinden nazarından muhafaza etsin Mevlam
aynen babasına annesine kardeşlerine kimin teli var ise bende hepsini arayıp anlattım tabi annesi ordan benim oğlum yapmaz dedi iyice dellendim olayı büyüttüm o zaman abime anlatıyorum bakalım yapar mı dedim ama kızlar var ya acayip kriz geçiriyordum o an hatta birine slm yazmış ismini değiştirip olaylar baya kopmuştu cöyle birşey için sülalesinin bile gözünün yaşına bakmam
aynen babasına annesine kardeşlerine kimin teli var ise bende hepsini arayıp anlattım tabi annesi ordan benim oğlum yapmaz dedi iyice dellendim olayı büyüttüm o zaman abime anlatıyorum bakalım yapar mı dedim ama kızlar var ya acayip kriz geçiriyordum o an hatta birine slm yazmış ismini değiştirip olaylar baya kopmuştu cöyle birşey için sülalesinin bile gözünün yaşına bakmam
valla ben bile korktum ama bayılıyorum bu kızaaaaaaaa:dance:
nasıl yani yasemin yaa:uhm:
selam kızlar
bakamadım geçmişe
bi selam diyim dedim
ben sevgilimin hiç öyle bişeyini yakalamadım
yapmadığından da adım gibi eminim
öyle şeyleri görünce töbe töbe deyip kafasını çevirir
sayfayı da açmaz bidaha :))))
züleyhacım :)) şimdi nasıl anlatsam. ben araştırmayı acayip severim. belirli nickleri vardır sitelere üye olmak için. tabi benim bildiğim 2 tane felandır ona göre :))) amaaa ben hepsi ile araştırdım kullanabileceği şifreleri kullanarak bir çok siteye üyeliğini gördüm bir çoğunu kotrol ettim ve üyeliğini iptal ettim şuana kadr açığını yakalamadım ama benden önceki hayatında olmuş hep üye hiç ummadığım yerde bile buldum üyelik onuda iptal ettim hotmailine gelen sevmediğim maillerinide engelledim. bunlardan haberi yok problem etmedim şuana kadr yani edeceğim şeyler çıkmadı karşıma ama çıkarsadda (Allah korusun) burnundan getiririm..
hmmmm Allah korusun tatlım olmaz inş.
Hiç biri yapmasın yaa, zaten bugün ekranda bikinili bir kadın vardı patrona yakalandım :))
Reklam olsa bile insan çekiniyor...
Sapık olduğumu falan sanıcak
Hiç biri yapmasın yaa, zaten bugün ekranda bikinili bir kadın vardı patrona yakalandım :))
Reklam olsa bile insan çekiniyor...
Sapık olduğumu falan sanıcak
sana hastayım kızım ya..kusura bakma böyle cok samimi oldu ama vallahi harikasın..ohhhhhh..ben olsam sümüğümü çeke çeke niye yaptın ne bu der bi ona patlardım..hım ona güzel patlardım ama kendimide çok yabana atmayayım....bi daha pcnin yanından bile geçmez seninkiiiiii
geçersede hiç dellenmeye gerek yok ver yüzüğünü kurtul yapacağım bundan emin o.bende sana hastayım kız :)) o yıllar tecrübesizliğime ve gençliğime geldi yıprattım kendimi şimdi güçlüyüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?