2011 gelin adayları buyrun sohbete

yeniler hoşgeldiniz bu topictekiler çalışıyo iş çıkışı yarın uğrayın :)))) bizim kızlar çok muhabbet etmeyin ben yokker özellikle deniz esra yasemin sizler uslu durunn :)))))

denizcim eşlerimizi ve bizleri kötü insanların şerrinden nazarından muhafaza etsin Mevlam
Amin canımm...
Aynısını bende yaptım nişanlımın telefonunu mesgul yakaladım kiminle konusuyordun dedim o da .... dedi o kim dedim akrabam dedi üzerinde durmadım ama kıllandım eve gelince actım onun faceini eklenme gönderdim hemen kabul etti bizim ikimizin nişan resimlerimizin altında hiç bir yorum yazmadı gitti 1 tane tek resminin altına yorum yaptı çok kıllandım evli biliyordum msj attım bana ters bir cvp atıncada arayıp annesine tepkimi belli ettim hiç affetmem.....
Nasıl ama kızlar çok şirin
Çook sekerler ben de gelina rabamı mini cooper istiyorum inş olur...

Ne kadar güzel yazmıssın allah kavustursun canım senide bir ömür mutluluklar....

Ayyy geçmişi nasıl okuycam ben yaaa valla merak ettim yeminlee ohaoldumsmile

neyse selam vereyim en azından sassygirll burdaymışş

Merhaba başka kimse varsadaa a.s.

benn varımm dugimmm nerlerdesin sen özledikk senii bizz

Yaaa canım valla iş yerinde işler baya karışık benimde yetiştirmem gereken bir sürü kağıt parçası var mafoldumben
Ve deliler gibin çalışıyorummm guclubacismile
Şimdi geçmişe göz atıyordum bende hemde bakayım dedim yazan var mı diyeee

Bende çok özledim valla yaa ne var ne yok canımm nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…