2011 gelin adayları buyrun sohbete

Zaten heryerden kredi çeke çeke bi hal oldu.
ne geldiyse kredilerden geldi. sürekli faizde işliyor.
Bakalım mayısa kadar bitirir inşallah hepsini.
Mayısta da arabasını satıp düğün yapıcakmış.

herkese günaydınlaaarrr günaydınlarrr aylincim noldu yaaaaaaaaaaaaa

gel kız alsanaalsanasmile güreş tutalım biraz

sen yeterki uyan yavrim dutak gel:içelim:

Zaten heryerden kredi çeke çeke bi hal oldu.
ne geldiyse kredilerden geldi. sürekli faizde işliyor.
Bakalım mayısa kadar bitirir inşallah hepsini.
Mayısta da arabasını satıp düğün yapıcakmış.

olabildiğince krediden uzak kalın bence canım..gerekirse ufak tefekte eksikleriniz olsun bence yada biraz daha sabır..beraberiz zaten birbirimize sabır konusundada destegiz tek degilsin canım.

kızlarrr şimdi aklıma takılan soruyu sormak istiyorum:roflol:
salonda annem nişanlım oturuyorduk tv izliyoruz koltuklarda neyse bi ara sessizlik oldu, pırtttttttttttttttttt diye bi ses geldikaydirigubbakcemile3 tabi kimse açık vermedi tv izlmeye devam ettik kaydirigubbakcemile3 aklımda hala bu sesi çıkaran kim annem mi nişanlım mı kaydirigubbakcemile3 benim olmadığım kesin valla yaa hiç hoşlanmadığım şey başıma geldi haa :roflol:

Son düzenleme:
olabildiğince krediden uzak kalın bence canım..gerekirse ufak tefekte eksikleriniz olsun bence yada biraz daha sabır..beraberiz zaten birbirimize sabır konusundada destegiz tek degilsin canım.

ya tatlım bencede bankalara elini veren kolunu kurtaramıyo uzark durun kredilerden faizler anasınn gözü ... biraz daha sabır bence Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin

:roflol: ay çok güldüm buna
ikisi de olabilir o zaman :dance:

kızım senin hayatında renk var :roflol::roflol::roflol:

ya tatlım bencede bankalara elini veren kolunu kurtaramıyo uzark durun kredilerden faizler anasınn gözü ... biraz daha sabır bence Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin

kızlar öyle diyosunuz da kredi kartı borcunun da tamamını ödeyemediğin zaman
borç alıp başını gidiyo
sabit olan bi borç olsa kesinlikle kredi çekilmez ama
kredi kartlarına da acayip faiz işliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…