2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sen duyduysan hepsi duymuştur illaki sırnaşık şey

günaydın şekerim hoşgeldin:dance:

günaydın gizemcimm :1hug:

Hoşbulduk canlarım

geçmiş olsun aylincim çok dikkat etmen lazım lens falan takma göz çok önemli canım

ya canım sende ne sıkıyon olur olur napsn nişanlın patlasınmı -tatlicadiarzu- bi anda çıkıvermiştir :)))

hani annem gülerdi diyon ya ondan nişanlın diyom tatlım naniknanik

[
ahanda ortaya çıktı.gülmediğine göre senünkü yapmış senden korktugu içinde istifini bozmamış.kazayla olmuş..belkide uyardın ya çocugu sıktı kendini ters tepti.

Deniz ne komiksin ya sabah sabah :) kaçmıştır bi anda napsın ayy ben olsam gülerdim belkide insanlık hali olabilir gerçide

ben ona o kadar da sık demedimki:roflol:
:roflol::roflol:
gülemedim diye içime oturdu sırnaşık şey demekki adam yerde öyle uzanınca ayağınıda hareket ettirdi kaçtı aman birdaha karşılaşmam umarım

o senin dediğin mümkün değil canım daha çooooooooooookkkkk karşılascan.bir ömür paylaşcaksın.onlarıda duymazdan gelcen yada duy:roflol:ama içinde bırakma bi dahakine

pandoooo yani ben yapsam kızarmama değecekti :roflol: sende iyi toparlamışsın kız:) demekki olmayacak diye birşey yokkaydirigubbakcemile3 yatış kalkışlara, ayakları indirip kaldırışlara dikkat etmek lazım kaydirigubbakcemile3

Deniz valla olur canım. Ben yatarken değil otururken oldu sırnaşık şey
Bide dışardaydık. Ay çok rezildi. =((
Sandalyeyi çekiştiriyodum habire oturmak için o sırada oluverdi ne olduysa.
Sandalyenin gıcırdısıyla karıştı gitti. Umarım öledir.
Kendimi telkin ediyorum =))))
sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…