- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.241
ben koltuğa uzanmıştım nişanlımda yere uzanmıştı koltuğun yanına annemde karşıda oturuyordu başımı kaldırmadım hiç annem duymadı mı acaba dedim hiç belli etmedi.ya duymadıysa diye sormamyayım dedim o zaman nişanlım pırtlamış olacaksırnaşık şey ben pek tepki vermem bu komaya girenler oluyor bazenkaydirigubbakcemile3
ayyyyyy konuşmalar nişanlını söylüyo bence kızlaarr kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerim hoşgeldin:dance:
günaydın gizemcimm :1hug:
çünkü ben nisan ayında çok ağır bi göz enfeksiyonu geçirdim
bir ay gözlerim kan çanağı gibiydi ikisi de dayak yemişim gibi şişmişti
virüs bulaşmıştı
o yüzden lenste de mikrop kapma ihtimali yüksek olduğu için tavsiye etmedi pek
o an ben gülemedim direk içime oturdu valla ama kıpkırmızı oldum ya :roflol: uzandığım yerde biri bana baksa kesin ben pırtlattım sanırdı ondan korktumsırnaşık şey
yaww nişanlımada derim bak ben sevmem böyle şeyleri oda çok dikaket eder oturmasına kalkmasına o kadar yanlız kaldık asla yapmaz yani işte annem duysa yada yapsa kesin tepki verirdi tutamaz o kendini gülersırnaşık şey
yaww nişanlımada derim bak ben sevmem böyle şeyleri oda çok dikaket eder oturmasına kalkmasına o kadar yanlız kaldık asla yapmaz yani işte annem duysa yada yapsa kesin tepki verirdi tutamaz o kendini gülersırnaşık şey
içinemi oturdu niyeki..olur böyle şeyler ya bilinçli yapılmıyor insani durumlar haller bunlar
[
ahanda ortaya çıktı.gülmediğine göre senünkü yapmış senden korktugu içinde istifini bozmamış.kazayla olmuş..belkide uyardın ya çocugu sıktı kendini ters tepti.
Deniz ne komiksin ya sabah sabah :) kaçmıştır bi anda napsın ayy ben olsam gülerdim belkide insanlık hali olabilir gerçide
:roflol::roflol:ben ona o kadar da sık demedimki:roflol:
gülemedim diye içime oturdu sırnaşık şey demekki adam yerde öyle uzanınca ayağınıda hareket ettirdi kaçtı aman birdaha karşılaşmam umarım
ben ona o kadar da sık demedimki:roflol:
:roflol::roflol:
o senin dediğin mümkün değil canım daha çooooooooooookkkkk karşılascan.bir ömür paylaşcaksın.onlarıda duymazdan gelcen yada duy:roflol:ama içinde bırakma bi dahakine
ben ona o kadar da sık demedimki:roflol:
korkuttun tabi cadıı -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?