- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.221
elim ayağıma dolaştı valla o an :roflol: ilk defa başıma gelince bayada sesli oldu yani :roflol:
elim ayağıma dolaştı valla o an :roflol: ilk defa başıma gelince bayada sesli oldu yani :roflol:
kızlar öyle diyosunuz da kredi kartı borcunun da tamamını ödeyemediğin zaman
borç alıp başını gidiyo
sabit olan bi borç olsa kesinlikle kredi çekilmez ama
kredi kartlarına da acayip faiz işliyo
niye tavsiye etmiyor acepya lens i takmaktan korkuyorum ben yaa
doktorda pek tavsiye etmedi zaten ama çok istiyosan bi dene dedi
ben hala cesaret edemedim
kızlarrr şimdi aklıma takılan soruyu sormak istiyorum:roflol:
salonda annem nişanlım oturuyorduk tv izliyoruz koltuklarda neyse bi ara sessizlik oldu, pırtttttttttttttttttt diye bi ses geldikaydirigubbakcemile3 tabi kimse açık vermedi tv izlmeye devam ettik kaydirigubbakcemile3 aklımda hala bu sesi çıkaran kimannem mi nişanlım mı kaydirigubbakcemile3 benim olmadığım kesin valla yaa hiç hoşlanmadığım şey başıma geldi haa :roflol:
ya tatlım bencede bankalara elini veren kolunu kurtaramıyo uzark durun kredilerden faizler anasınn gözü ... biraz daha sabır bence Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin
nişanlına soramıyosan
annene sorsaydın ya o zaman
bi fikrin var mı diye :roflol:
kızlar öyle diyosunuz da kredi kartı borcunun da tamamını ödeyemediğin zaman
borç alıp başını gidiyo
sabit olan bi borç olsa kesinlikle kredi çekilmez ama
kredi kartlarına da acayip faiz işliyo
niye tavsiye etmiyor acep
ay yıkıldım burda yine sen varyaaaaaaaaa.ben olsam anneme o gittikten sonra sorardım.meraktan catlardım kesin sorardım
amin canım
a.s
işte ben olabildiğince hiçç bulaşılmaması taraftarıyım. hı olduki alındı o alındıktan sonra artık baska bir kredi kesinlikle aklının ucundan bile geçmemeli insanın.işte bu geçerse o zamn bence işin içinden çıkılamaz..bu bankalar varya.allah ellerine düşürmesin kan emicilerrrrrkötükedihüso
çünkü ben nisan ayında çok ağır bi göz enfeksiyonu geçirdim
bir ay gözlerim kan çanağı gibiydi ikisi de dayak yemişim gibi şişmişti
virüs bulaşmıştı
o yüzden lenste de mikrop kapma ihtimali yüksek olduğu için tavsiye etmedi pek
ben hemen nişanlıma bakardım herhalde sırnaşık şey
Günaydın canlarımm
çünkü ben nisan ayında çok ağır bi göz enfeksiyonu geçirdim
bir ay gözlerim kan çanağı gibiydi ikisi de dayak yemişim gibi şişmişti
virüs bulaşmıştı
o yüzden lenste de mikrop kapma ihtimali yüksek olduğu için tavsiye etmedi pek
ben koltuğa uzanmıştım nişanlımda yere uzanmıştı koltuğun yanına annemde karşıda oturuyordu başımı kaldırmadım hiç annem duymadı mı acaba dedim hiç belli etmedi.ya duymadıysa diye sormamyayım dedim o zaman nişanlım pırtlamış olacaksırnaşık şey ben pek tepki vermem bu komaya girenler oluyor bazenkaydirigubbakcemile3
Günaydın canlarımm
ben koltuğa uzanmıştım nişanlımda yere uzanmıştı koltuğun yanına annemde karşıda oturuyordu başımı kaldırmadım hiç annem duymadı mı acaba dedim hiç belli etmedi.ya duymadıysa diye sormamyayım dedim o zaman nişanlım pırtlamış olacaksırnaşık şey ben pek tepki vermem bu komaya girenler oluyor bazenkaydirigubbakcemile3
o an ben gülemedim direk içime oturdu valla ama kıpkırmızı oldum ya :roflol: uzandığım yerde biri bana baksa kesin ben pırtlattım sanırdı ondan korktumsırnaşık şeyay yıkıldım burda yine sen varyaaaaaaaaa.ben olsam anneme o gittikten sonra sorardım.meraktan catlardım kesin sorardım
ben refleks olarak döner bakardım herhalde biriyle gözgöze geldiğim anda gülerdim ii sogukkanlı davranmışsın:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?