- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.361
ayy ben giyerim valla hiçte utanmam
boşuna aldım ben onca geceliği bee aaa
hepsini sıraya dizicem :roflol:
Kim bu misafirrrrlmaz:
çocuk demiştir kızı kayağa bindirdim götürüyorum bari şöyle yandan uzansaydın boylamasına :roflol: tutmuş götürüyor gibi :roflol: bende buzlardaki haylazlıkta bir numaraydım gölet buz olurdu kışın bizde kayardık erkekli kızlı birgün yine kayıyorum heyyyyyyyoooooooooo diyeee tabi buz kırıldı cuppppppppppp buz gibi suyun içine düştüm zor kurtardılar valla:roflol: burdan çocukluk arkadaşlarıma selam valla aklıma geldi o güzel günler
ya başıma düşme gelmedi ama bi arkadaşımı anlatayım yalnız karda değil evdeee :))) ya benim aklıma geliyo yıllar geçmesine rağmen hala gülüyom deli dicekler :)))
bizimkiler yeni evlendiklerinde daha ilk hafta kışa giriliyodu doğalgazları açılmamış tabi 2-3 gün içinde açılır demişler bunlarda elektrikli soba yakmışlar neysi bi gece kocası yatağa uzanmış rahat rahat kapatmış gözlerini bekliyo bizim kız gelsin diye bizimkide o hani dünkü geceliklerden giymiş :))) yavaş yavaş gitcem öpcem diyoo sen giderken sobanın fişine takıl lap diye düş adamın üstüne :))) anlatama diyo kapatmış gözlerini gülümsüyodu birden açtı gözlerini noluyo dedi :)))))))
yine bir gün evdeyiz misafir var çay dökmüşüm sohpet o biçim babamın yanında akraba oturuyor ben gelsin çaylar gitsin çaylar babam memur ya sürekli çay içer millet bir bardak içerken babam 2 götrüyor neyse afiyet hoş olsun . konu derinleşti beni bile görmüyorlar başladı babama çay döktüm geldim babam meğer unutmuş yandakinin çayından içiyor .))))))))))))) sonra babamın çayını getirdim sıcak sıcak babam diyor ki diğer bardak biraz soğuktu sanki babam kadının çayını bitirmiş yenisini getirdim kadın hala anlamıyor ortak çay içmişler biğr o fırt bir babam fırt çekiyor bende diyorum ne çabuk bitiyor .)))))))))9
:bbo:
sengözlerimebaksanab :jeyyar: :dance: (anladınız)
:roflol::roflol::roflol: bende bi tane anlatayım askerlik anıları gibi oldu böylede birgün parkın içinden yürüyerek eve gidicez. ben nolduysa sinirlendin nişanlımın kolundan çıktım çok geçmedi parkta bulunan yere döşeli üstü kapaklı minik su fıskiyleri var ben onu üstüne basnmamla içine düşmem bi oldu bacagım dizime kadar içinde benimki hala anlata anlata gidiyor sanki ben varım yanında.bi döndü baktı koşakoşa geli yor aşkım noldu bişe oldumu oyk dedim sinirle niye kolumu bırakıyosun diye fırcaladım bide halbuki bırakan bendim..:roflol:
:roflol::roflol::roflol: bende bi tane anlatayım askerlik anıları gibi oldu böylede birgün parkın içinden yürüyerek eve gidicez. ben nolduysa sinirlendin nişanlımın kolundan çıktım çok geçmedi parkta bulunan yere döşeli üstü kapaklı minik su fıskiyleri var ben onu üstüne basnmamla içine düşmem bi oldu bacagım dizime kadar içinde benimki hala anlata anlata gidiyor sanki ben varım yanında.bi döndü baktı koşakoşa geli yor aşkım noldu bişe oldumu oyk dedim sinirle niye kolumu bırakıyosun diye fırcaladım bide halbuki bırakan bendim..:roflol:
:roflol: yaw bu düşmelerden aklıma felaket birşey geldi birgün bizde arkadaşımla üst geçite çıktık sohbet koyu gidiyoruz ama yerler hafif buzlu ben bir adım daha attım baktım cufffff diye birşey geçti :roflol: kız uçtu aşağıya kaydirigubbakcemile3hemen koştum baktım yıldızları sayıyor ben nerdeyim diye burnu bile kanamadı allahtan:roflol:
:roflol: yaw bu düşmelerden aklıma felaket birşey geldi birgün bizde arkadaşımla üst geçite çıktık sohbet koyu gidiyoruz ama yerler hafif buzlu ben bir adım daha attım baktım cufffff diye birşey geçti :roflol: kız uçtu aşağıya kaydirigubbakcemile3hemen koştum baktım yıldızları sayıyor ben nerdeyim diye burnu bile kanamadı allahtan:roflol:
düşene gülünmez derler ama insan dayanamıyor yaaaasırnaşık şey
allahtan matrak bir kızdı hem yıldızları sayıyordu hem gülüyordu:))nefes alamıyorum diye:))
yani bende düşmesine değilde böyle yerlerden nasıl düşülür ona güldüm zaten:roflol: yerler karlıydı allahtan birşey olmadı ya zaten fazla yüksek değildi geçit :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?