2011 gelin adayları buyrun sohbete

yine bir gün evdeyiz misafir var çay dökmüşüm sohpet o biçim babamın yanında akraba oturuyor ben gelsin çaylar gitsin çaylar babam memur ya sürekli çay içer millet bir bardak içerken babam 2 götrüyor neyse afiyet hoş olsun . konu derinleşti beni bile görmüyorlar başladı babama çay döktüm geldim babam meğer unutmuş yandakinin çayından içiyor .))))))))))))) sonra babamın çayını getirdim sıcak sıcak babam diyor ki diğer bardak biraz soğuktu sanki babam kadının çayını bitirmiş yenisini getirdim kadın hala anlamıyor ortak çay içmişler biğr o fırt bir babam fırt çekiyor bende diyorum ne çabuk bitiyor .)))))))))9

:roflol: off yaa karnıma ağrılar girdi valla

kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şey

hey Allah'ım babanda film gibi adam :))
Benim yengemde öyledir, kendi çayını bırakıp milletinkini içer :))

hadi adamın gözlerini bağladın olay çözüldü,diğer kıpraşanlar ne olacak :roflol:

eee göz görmezse gönül katlanır :))
Ay ben çyle her yerimi gösteremem utanırım
bilmiyorumkismile

ayy ben giyerim valla hiçte utanmam
boşuna aldım ben onca geceliği bee aaa
hepsini sıraya dizicem :roflol:

öyle daha çekici gelirsin ayy ben gösteremem cilveler filan :roflol: göz görmese gönül katlanır mı :roflol: yanılıyorsun bence

Valla benimki pek cilveden anlamaz katıksızdır kendisi :))

geçen bu sitede okudum denizcim kocanız istese yanında o gece üzerinizde bişey olmadan yatarmısınız diyodu :))) yine birisi asla yatmam utanırım diyodu

Ya ben önceliknen üşürüm zaten, gerçi yorganın altında bişeyde görünmez ama ben yatmam öle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…