- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.341
kız donmuşun gebercennn hala öpücük derdindesin :roflol:
valla ağa takılmış balık gibi çıkardılar:roflol: ahhh o arada bir sevgilim olacak sunitenefüs yapacaktı:roflol:
Anamm, ben bağlarım gözlerini gezemem öyle, şuan bile yüzüme dikkatli baksa çeviriyorum kafasını...
yine bir gün evdeyiz misafir var çay dökmüşüm sohpet o biçim babamın yanında akraba oturuyor ben gelsin çaylar gitsin çaylar babam memur ya sürekli çay içer millet bir bardak içerken babam 2 götrüyor neyse afiyet hoş olsun . konu derinleşti beni bile görmüyorlar başladı babama çay döktüm geldim babam meğer unutmuş yandakinin çayından içiyor .))))))))))))) sonra babamın çayını getirdim sıcak sıcak babam diyor ki diğer bardak biraz soğuktu sanki babam kadının çayını bitirmiş yenisini getirdim kadın hala anlamıyor ortak çay içmişler biğr o fırt bir babam fırt çekiyor bende diyorum ne çabuk bitiyor .)))))))))9
yine bir gün evdeyiz misafir var çay dökmüşüm sohpet o biçim babamın yanında akraba oturuyor ben gelsin çaylar gitsin çaylar babam memur ya sürekli çay içer millet bir bardak içerken babam 2 götrüyor neyse afiyet hoş olsun . konu derinleşti beni bile görmüyorlar başladı babama çay döktüm geldim babam meğer unutmuş yandakinin çayından içiyor .))))))))))))) sonra babamın çayını getirdim sıcak sıcak babam diyor ki diğer bardak biraz soğuktu sanki babam kadının çayını bitirmiş yenisini getirdim kadın hala anlamıyor ortak çay içmişler biğr o fırt bir babam fırt çekiyor bende diyorum ne çabuk bitiyor .)))))))))9
hadi adamın gözlerini bağladın olay çözüldü,diğer kıpraşanlar ne olacak :roflol:
vaayyytt onlarıda bağlarız saçları boşunamı uzatıyoz kızzz :dance:
hadi adamın gözlerini bağladın olay çözüldü,diğer kıpraşanlar ne olacak :roflol:
kızz saçlarla nasıl bağlanırsırnaşık şey anca çarşaf gibi birşeyle saracaksın şöyle:roflol:
eee göz görmezse gönül katlanır :))
Ay ben çyle her yerimi gösteremem utanırım bilmiyorumkismile
öyle daha çekici gelirsin ayy ben gösteremem cilveler filan :roflol: göz görmese gönül katlanır mı :roflol: yanılıyorsun bence
geçen bu sitede okudum denizcim kocanız istese yanında o gece üzerinizde bişey olmadan yatarmısınız diyodu :))) yine birisi asla yatmam utanırım diyodu
geçen bu sitede okudum denizcim kocanız istese yanında o gece üzerinizde bişey olmadan yatarmısınız diyodu :))) yine birisi asla yatmam utanırım diyodu
kız ben öyle iki seksen kıyafetlerimle uzansam adam cartttttttttt diye parçalar yatan iyi yatıyor vallasırnaşık şey
hey Allah'ım babanda film gibi adam :))
Benim yengemde öyledir, kendi çayını bırakıp milletinkini içer :))
eee göz görmezse gönül katlanır :))
Ay ben çyle her yerimi gösteremem utanırım bilmiyorumkismile
adamlar hem aldırıyor güzel güzel gecelikleri giydiriyorlar ee birde bunun çıkartma işlemi de vardır galiba
öyle daha çekici gelirsin ayy ben gösteremem cilveler filan :roflol: göz görmese gönül katlanır mı :roflol: yanılıyorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?