2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy kradese sabah sabah çok güldüm...
Bende birgün lisede yine karlı havada yürüyorum arkadaşımla, tümsek bir yer var orayı çocuklar buz patenine çevirmişer, bende yavaş yavaş yürüyorum arkadan çocuk kayarak bi geldi bende üstüne düştüm beraber kaya kaya aşağı indik :))
Sonra kalktım çocuğu bir dövüşüm vardı :))
Ay hala hatırladıkça gülerim:))

allah senin iyiliğini versin ya çok güldüm güzelmiş:roflol:

selam kızlar elektrikler gitti yeni geldi boş durmakta sıkıcıymış yahu

günaydın kızlar muhabettinz bol olsun bayanssulusmile
selam kızlar hoşgeldiniz

Benim doğum yaptıktan sonraki halim bu olcak galiba =))))
4 takımdayım kilo vermek içinde. Kaçamaklar yaptım.
kaptanımız ceza verdi.yarın sabaha kadar bunu kullancam resim.
ay bende merak ediyordumda bi türlü soramadım:roflol:

Şu an 62 buçuk kiloyum canım. 52 olmam lazım.
Boyumda 1.60
Yürüyen tosba gibiyim biraz :lepi:
o kadarda değil canım aaayasakkelime

yok artık daha neler
benim sevgilim 100 kilo hiçte dert etmiyo valla :roflol:

benimkide tartılara çıkmıyor artık laf edecem diye galiba 95 i buldu:umursamaz:

:roflol::roflol:

çocuk demiştir kızı kayağa bindirdim götürüyorum bari şöyle yandan uzansaydın boylamasına :roflol: tutmuş götürüyor gibi :roflol: bende buzlardaki haylazlıkta bir numaraydım gölet buz olurdu kışın bizde kayardık erkekli kızlı birgün yine kayıyorum heyyyyyyyoooooooooo diyeee tabi buz kırıldı cuppppppppppp buz gibi suyun içine düştüm zor kurtardılar valla:roflol: burdan çocukluk arkadaşlarıma selam valla aklıma geldi o güzel günler

bende gene lisedeyken
son sınıftayım staj görüyorum
sabah kalktım staja gidicem
o aralarda acayip zayıfım 41 kilo falan habire başım dönüyo
evden çıktım merdivenden iniyorum
başım bi dönmeye başladı ayaklarım birbirine dolaştı
bi katı yuvar teker inmiştim :roflol:
sırt üstü düştüm belim çok fena oldu kalkamadım
bide başımın hemen yanında bi taş varmış eğer ona çarpsa başım gittim yani gümbürtüye
babamla annem gelip kaldırmıştı
çok kötü olmuştum ama
bir hafta falan yürüyemedim doğru düzgün belimden

ya başıma düşme gelmedi ama bi arkadaşımı anlatayım yalnız karda değil evdeee :))) ya benim aklıma geliyo yıllar geçmesine rağmen hala gülüyom deli dicekler :)))

bizimkiler yeni evlendiklerinde daha ilk hafta kışa giriliyodu doğalgazları açılmamış tabi 2-3 gün içinde açılır demişler bunlarda elektrikli soba yakmışlar neysi bi gece kocası yatağa uzanmış rahat rahat kapatmış gözlerini bekliyo bizim kız gelsin diye bizimkide o hani dünkü geceliklerden giymiş :))) yavaş yavaş gitcem öpcem diyoo sen giderken sobanın fişine takıl lap diye düş adamın üstüne :))) anlatama diyo kapatmış gözlerini gülümsüyodu birden açtı gözlerini noluyo dedi :)))))))

Ay bitanede amca vardı, koştu bizi kaldırmak için, ama benimki şaşırdıya bakakaldı etrafa, ben kaltım o yerde bekliyo :))

:roflol:

:roflol:cİMcimeninki gibi bi süre etrafına bakınır o da sırnaşık şey

yok artık daha neler
benim sevgilim 100 kilo hiçte dert etmiyo valla :roflol:

Kız o erkek. erkekler daha rahat bu konuda.

kızz öyle deme seninki pambıkkk gibi mıncuklar seni işteee:roflol:

:roflol: Mıncıklar tabide yinede çok löp löf eline gelmesin yağlar =))
Kararında olsun :lepi:

adam niye sesini çıkarmıyo manyak herif. delikafadulden

anammmmmmm nasıl çıktın kız gölettenn :roflol::roflol:

Yine kopardın ya :roflol:
cimcimeyi bi an öle yan yatmış kayarak hayal ettim :roflol::roflol:

nasıl yaaa :roflol: deniz sen olsan kaçırmazsın demi hazır ikiniz birden düşmüşken ta ta ta tammmmm ŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol:

bak sen actiona giydiğine değmiş ama o geceliği:roflol:

Allah korumuş canım :Saruboceq:

kısa yoldan adamın üstüne uçmuş işte :lepi:

sizleri dinleyince ne kadr dikkatli bi insan olduğumu çözdümmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şakkıdı

sorma geceliği falan gösterdi tam öyle gecelik yanii:))) bi daha yatağa gidip beni beklerken gözleri açık oluyo diyo izliyo diyo kapatıp beklemiyomuş:)))))))))

Anamm, ben bağlarım gözlerini gezemem öyle, şuan bile yüzüme dikkatli baksa çeviriyorum kafasını...

sizleri dinleyince ne kadr dikkatli bi insan olduğumu çözdümmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şakkıdı

Bende düşme anısı çoktur, bi başlasam bitmez o nedenle 2 taneyle yetineyim:))

sorma geceliği falan gösterdi tam öyle gecelik yanii:))) bi daha yatağa gidip beni beklerken gözleri açık oluyo diyo izliyo diyo kapatıp beklemiyomuş:)))))))))

:roflol: Adam hem korku hem heycan her bişeyi yaşıyo delikafadulden

valla ağa takılmış balık gibi çıkardılar:roflol: ahhh o arada bir sevgilim olacak sunitenefüs yapacaktı:roflol:

sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…