2011 gelin adayları buyrun sohbete

Esracım
hoşbulduk nasılsın

İyiyim canımcım, burada kafam dağılıyor ve bol bol gülüyorum:))
İyiki varsınız
:lepi:

Kızlar birsürü alıntı yaptım ama bilgisayarım kafayı yedi: ben bir iki saat giremeyebilirim: hem mause hem klavye bozuldu

Yakında hepimizinki nakavt olacak geliba, kk sayesinde eyvahedigeldismile

perşembe ilk kez gelicekler
tanışma gibi olucak
onlar ister ama babam vermez ilk seferde
eee malum kız evi naz evi

Oy oy ne heyecan yaa, gerçi ben o zamanlar heyecan yapmamıştım, içime atmışım sonradan çıktı acısı

evet dün sabahtan özellikle baya yoğundum
ayy valla bendede heyecan başladı
haftaya perşembe gelicekler sanırım
bir an önce olsun bitsin istiyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun

bunlar çok güzel zamanlar en heyecanlı en iyi zamanlar tadını çıkar.Ve hiçbirşey için moralini bozma :) allahh yardımcın olsun :) tuzlu kahveyi de unutma :dance:

kızlar çok pis halay çekesim var geçin bakem sıraya hoooop tekkk solla başla Mardin kapı şen olur
Le le le le canım
Dibi değirmen olur
Buralarda yar seven
Mutlaka verem olur
Le le le le le le le canım :teytey::teytey: hopppp tekk hoppp tekkk

bugünki konuda çok matrakmışş bayapı okudum gülmekten kırıladım.
keyifli 2011 gelinleri maşallahhh

kız sen 2010 güzel gelinisin :lepi:

Bende güseliim, kıskandım bak şimdee... :kedi:

bende bundan sonra uzuuuuuuuuuuuuuunnn bi süre dişçiye gitmeyi düşünmüyorumm turstım iyiceeyvahedigeldismile

Ben dişçilerle kanka oldum :))

Valla oynamaya bayılırım, Iğdır'da da nişanlımı karşıma alıp oynamayı düşünüyorum :))

Arkadaşlar ya nişanlı olanlara soruyorum :) eşya falan almaya başladınız mı benim şuan sadece yemek takımım ve kaşık takımım var başka hiçbir şeyim yok daha başlamadım almaya falan.beyaz eşya mobilya falan almaya başladınız mı.:1rolleyes:bilmiyorumkismile

merhaba canım düğün ne zaman ki, sen yine iyi almışın benim onlar bile yok ama alman daha iyi al çıksın aradan sonra sıkışmazsın yaaş yavaş ödersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…