2011 gelin adayları buyrun sohbete

Biz beyaz eşyayı son aylara bıraktık şimdilik para biriktiriyoruz, ama ben mutfak eşyalarımın çoğunu aldım...
Kendime eksik listesi çıkardım...

Daha biz hiçbirşey almadık :S diyorum yavaş yavaş alalım ama koyacak yerde yokki :) bEN Henüz çalışmıyorum zaten Çalışmam için başka bir şehre gitmem gerek ama nişanlıyım sözleşme yapılırsa geri dönemem.Nişanlımın olduğu yere gitsem babam izin vermez orda ne yapacaksın diye 4 aydır öyle düşünüyorum ne yapıcm ben diye :)) Çok geriyor insanı böyle şeyler ya kötü bir psikoloji :):1no2:

merhaba canım düğün ne zaman ki, sen yine iyi almışın benim onlar bile yok ama alman daha iyi al çıksın aradan sonra sıkışmazsın yaaş yavaş ödersin

düğün 2011 de düşünüyoruz canım ama tam tarih belli değil.Abimde nişanlı benden 2 ay önce nişanlandı.babam önce onun evlenmesini şart koştu istemeye geldiklerinde :) oyüzden plansız projesiz ne olacağımız belli değil :)

kızlar yoklama alıyorumm oturun yerinize olumunekankayizsmile
cimcime burda mı
kradese
sanem
daisy burda mı
pandooo
fıdılllll
yaseminn olumunekankayizsmile
diğerleriyok yazıldıııı :roflol:

canım sen iyisi para biriktir şimdilik para olunca herşeyini bir günde bile alırsın

bende bişi sorcam kızlar yatak örtüsünü aldınızmı yoksa daha erkenmi ?bilmiyorumkismile

Eğer durumun varsa alabilirsin tabii.Ama pahalı gerçekten.Ben boncuk işi vitrin takımı falan aldım.Annem de pike nevresm takımı falan diktirio şimdilik böyle şeyler aldım.Birde yemek takımı ile çatal bıcak cıksın aradan die onları aldımyerimseniben

Ben yatak örtüsünü çok pahalı düşünmüyorum ucuz yollu alıcam zaten ta oralarda kim görecek...

Hocaaam burdayım ama sular kesikti ödevimi yapamadım :))

ya ben aldım geçen sene ama şimdi ne bileyim daha güzelleri çıktı üfff (( 280 milyona almıştım çokta iyi bi marka değil yani.. e bi tanede kaynanam alır bi daha almıyım demi kaynanamın alcağı iyi olur sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…