- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.461
o zaman sana cezaa geliyorrr :roflol: açıyorsun arabada beş evde 15 parçasını, al karşına seninki iki göbek atın kızz çok oynayacağız dedin yaa:roflol:
superisiii kızz yan sıradaki çocuğaa ne gözz atıp duruyorsunnn:roflol:
Ama şu tüllü müllü caf caflılar var bayagı pahalı ya gecen evkura bakmıstık 500-600lra
Vay vaaay su perisi kayınvaliden alacak hee, benimki havayı aldırdı bana :))
Benimki hiç çakmaz oyundan ben karşısında oryantal oynarım artık :))
Benimki hiç çakmaz oyundan ben karşısında oryantal oynarım artık :))
bacağıma dokundu otururken önce o başlattı :):)))
evet cnm ya baya pahalı bende sona koyabilirm belki CADIARZUyatak örtüsünü bende alamadım çok pahalılar ya o kadar para verilmemelionu sona koydum şuan diğer mutfak eşyalarınıda yavaş yavaş taksitle alıyorum
ben yokmu yazıldım eyvahedigeldismilekızlar yoklama alıyorumm oturun yerinize olumunekankayizsmile
cimcime burda mı
kradese
sanem
daisy burda mı
pandooo
fıdılllll
yaseminn olumunekankayizsmile
diğerleriyok yazıldıııı :roflol:
bende oda takımı alıcam boshayallersmileEğer durumun varsa alabilirsin tabii.Ama pahalı gerçekten.Ben boncuk işi vitrin takımı falan aldım.Annem de pike nevresm takımı falan diktirio şimdilik böyle şeyler aldım.Birde yemek takımı ile çatal bıcak cıksın aradan die onları aldımyerimseniben
Ben yatak örtüsünü çok pahalı düşünmüyorum ucuz yollu alıcam zaten ta oralarda kim görecek...
bncede cnm haklsın
B]
kaynanada alırmıki bilmiodum ben bilmiyorumkismileya ben aldım geçen sene ama şimdi ne bileyim daha güzelleri çıktı üfff(( 280 milyona almıştım çokta iyi bi marka değil yani.. e bi tanede kaynanam alır bi daha almıyım demi kaynanamın alcağı iyi olur sengözlerimebaksanab
Ama şu tüllü müllü caf caflılar var bayagı pahalı ya gecen evkura bakmıstık 500-600lra
o terbiyesizz sen önüne bakk uslu kız oll ama arade sende cimcik at kız fena çocuk değilmiş:roflol:
tamammm çaktırmam tenefüste köşeye çağırırm :icecream::icecream:
anam benimkide öyle olmasınnklava:
ay allah korusun yaa.Ben herşey güzellikle hallolsun istiyorum:) hanımefendi profilimden çıkmak istemiyorum. Oyuzden allah korusun bilmiyorumkismile
Bende Allah korusun diyordum :))
Hala hanımefendiyim ama her an çığırımdan çıkabilirim :))
Gerçi nişanlım bilir kötü yanımı ama, kayınvalidem ve eltilerim henüz görmedi :))
Gerçi nişanlım bilir kötü yanımı ama, kayınvalidem ve eltilerim henüz görmedi :))
Zaten bugünlerde konuşmayı düşünüyorum nişanlımla, düğüne 4 ay falan kala bana kimse yaklaşmasın yoksa nasibini alır, oda hazırlıklı olsun yani...
anammm cadı gelin akannehir-tatlicadiarzu-
eltinin olması zor gercekten bnm yok allahtan.çünkü kıskançlık olabiliyor.bana alınmadı ona alınıyor flan diye.işin zor allah yardımcın olsun :eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?