2011 gelin adayları buyrun sohbete

inşallah canım paylaşacağım.. aminn aminn.. kızz odun gibi gözüküyor diyelim :))))) malumm aynı durumlar bizdede oluyor.. ama kıyamıyorum kız sert bi tabir kullanmaya :) esra istanbulun neresinden canım

Ümraniye, sen?

evlilik teklifi nasıl aldınız kızlar

Benimki biraz garip oldu, gerçi istemem bile garipti :))
Mutfakta teklif etti, öyle romantik bir teklif değildi, tektaş olayına falan giremedik yani
kaydirigubbakcemile3

evlilik teklifi nasıl aldınız kızlar

bizi birisi tanıştırdı uzakta olduğumuz için gelmesine 15 gün kala tel de konuştuk sonra geldi uzun uzun peşin peşin konuştuk. neyse bir günü beraber geçirdik gitmesine yakın bana dediki kararın nedir benle bu yolda varmısın dedi? bende erken değilmi dedim 15 gündür konuştuk birgünü beraber geçirdik neden erken olsun dedi ben cevap almadan gitmek istemiyorum dedi.. bende öncee bir güzel tehdit ettim şaşırdı ben o kadr yolu gönül eğlemek için gelmedim dedi sonra ortamı yumuşatmak iiçin dediki tehditi bırakta varmısın dedi bende evet dedim :)) sonra 1 sene 7 ay konuştuk istemeye geleceklerdi bir hafta kalmıştı hadi bana evllik teklifi et dedim :))))) dedii kızımm ben baştan ettim sende kabul ettinnn dedi pisss etse bi kez daha ölürdü sanki çok şükür allaha ki kabul etmişimm a.s.

maşallah allah bozmasın canım

BU ERKEKLERİN HEPSİ AYNI..BENİMKİDE İŞ YERİNDE ETTİ. EZİLDİ BÜZÜLDÜ MORARDI KIZARDI YÜZÜK VARDI BİZDE.SONRA BU OLMADI DAHA DEGİŞİK Bİ TEKLİF BEKLİYORUM DAHA ÖZEL DEDİM HALA DA EDECEK ...YANİ ETMEYECEK ANLAYACAGIN ÇOK ZOR SANKİ:dilcikar:

sanemm daha bekleme benceeee :))))) adamlar direk alıyorlar kaydirigubbakcemile

istemeye gelmediler dimi daha geldiklerinde teklif etmeden gelmesin tehdit et:jeyyar::roflol:bana evlenme teklif eden olmadı de yada:roflol:

geldiler kızz 24.07.2010 :))) istedilerrr bideeee o yetmiyormuş gibi 18,30 a doğru imam nikahımızıda kıydılar :)))))))

noldu züloşşşş:teselli:

tatlım yaa evlenme teklifi etmicenmi diyomm bana 4 yıl önce evet dedin ya diyoo ((
ya romantik ama herşeyiyle tam istediğim gibi ama başkalarının yanında hiç taviz vermiyo gıcık :)) geçen bi kafede oturuyoz ileride bi masadada arkadaşı oturuyodu benimde yüzüğüm parmağımda ama tektaşımı takmamıştım tak falan dedi işte çıkattık çantamdan takcam e kutusunda tabi :)) ya hadi tak şu yüzüğü kaldır kutusunu arkadaş görcek diyo :)) ayyy canım yaa bide utanmasa ne var:))

benimde değişkti.yavru kuşum benim. çıkıyoruz öyle sıradan bir gündü hep hayeller felan ben biraz hayal prestim aynı anda kır tane şey düşünürm seçimlerden dolayı inşşat yapıcaklar kendine daire yaptırıyor ara ara anlatıyor şu oda böyle oldu mutfağı görsen ee sürekli gidemiyorum bayramdan bayrama evlerine ama anlatıkça içim gidiyordu benide katması benimsemesi hoşuma gidiyordu ama daha ortada bir teklif yok. sürekli hayallerdeyiz herşeyden haberdarın kartonpiyeri şuyu buyu neyse bu bana dış kapının yapıldığını söylemedi bir gün bizdeyiz çaya gelmişti ardeşi ile küçük bir paket yapmıştu paketin içinde demir kapıya takılan isim yazılıyor ya o demir parçası benim adım onun adı ve soyadı bende açtım babamda gördü herkes gördü o saatten sonra zaten hiçbirşey denmedi babamın gözleri dolmuştu canım babam ağlayacaktı neredeyse fazla söze ne hacet der gibi onu ilk teklif ikincisinide yıldız tepe var mudanyada akşam saati cepinden çıkarttı bende seviniyorum aaa hediye almış sonra hayatımın anlamı cocuğumun annesi olurmusun bende şaşırdım ne diyor bu beklermiyorum ya hala o gün bugündür o yüzüğü takarım

sende boşa bekleme pericikk sende sanem ve bendensinnn kaydirigubbakcemile3

:)) Hepsi öyle..
Benimkide çocuk konusunda çok utangaç, birgün yiğenimi kucağına verdim ve ayağında salla dedim, inat etti sallamadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…