- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.901
sende boşa bekleme pericikk sende sanem ve bendensinnn kaydirigubbakcemile3
benimde değişkti.yavru kuşum benim. çıkıyoruz öyle sıradan bir gündü hep hayeller felan ben biraz hayal prestim aynı anda kır tane şey düşünürm seçimlerden dolayı inşşat yapıcaklar kendine daire yaptırıyor ara ara anlatıyor şu oda böyle oldu mutfağı görsen ee sürekli gidemiyorum bayramdan bayrama evlerine ama anlatıkça içim gidiyordu benide katması benimsemesi hoşuma gidiyordu ama daha ortada bir teklif yok. sürekli hayallerdeyiz herşeyden haberdarın kartonpiyeri şuyu buyu neyse bu bana dış kapının yapıldığını söylemedi bir gün bizdeyiz çaya gelmişti ardeşi ile küçük bir paket yapmıştu paketin içinde demir kapıya takılan isim yazılıyor ya o demir parçası benim adım onun adı ve soyadı bende açtım babamda gördü herkes gördü o saatten sonra zaten hiçbirşey denmedi babamın gözleri dolmuştu canım babam ağlayacaktı neredeyse fazla söze ne hacet der gibi onu ilk teklif ikincisinide yıldız tepe var mudanyada akşam saati cepinden çıkarttı bende seviniyorum aaa hediye almış sonra hayatımın anlamı cocuğumun annesi olurmusun bende şaşırdım ne diyor bu beklermiyorum ya hala o gün bugündür o yüzüğü takarım
Allah artırsın sevginizi canımm a.s.
Amiin hepimizin...
Duanın gücüne çok inanıyorum, hele nişanlımla tanışma döneminde yaşadıklarımdan sonra daha çokk...
Herşey rüya gibiydi, hayal ettiklerim bir bir gerçekleşti, inanmadıklarım bile :))
beklemiyom zate tatlımm :2:
maşallah binkere... sonun da romantik birşey okuyabildik.. canım Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin mutlu yaşayın evinizde inşallah..
yüce allah herkesin hakkında hayırlısını versin herşey gönlümüze göre olsun ve herkese böyle güzel duygular yaşatsın
hiç ummadık anda mmadık yerde olur canlar merak etmeyin bütün erkekler ister bunu erkeklerde diyor sen nasıl etnni teklif dürtüyorlar bekleyin ve görün olmadı moda kızlar teklif gönderiyorlar vallahi devir değişmiş erkke kardeşim 18 aşında kızlar kağıt bırakıyorlar telefonda teklif ediyorlar sizde edin fasrklılık olsun
Ahh ahh çocuğumun annesi :))
Çok romantik gerçekten...
yapacak bişe yok artık senin için canım tabi benim içindegeldiler kızz 24.07.2010 :))) istedilerrr bideeee o yetmiyormuş gibi 18,30 a doğru imam nikahımızıda kıydılar :)))))))
aglama canım hemen hemen hepsi aynı modeltatlım yaa evlenme teklifi etmicenmi diyomm bana 4 yıl önce evet dedin ya diyoo((
ya romantik ama herşeyiyle tam istediğim gibi ama başkalarının yanında hiç taviz vermiyo gıcık :)) geçen bi kafede oturuyoz ileride bi masadada arkadaşı oturuyodu benimde yüzüğüm parmağımda ama tektaşımı takmamıştım tak falan dedi işte çıkattık çantamdan takcam e kutusunda tabi :)) ya hadi tak şu yüzüğü kaldır kutusunu arkadaş görcek diyo :)) ayyy canım yaa bide utanmasa ne var:))
ahhh ah maşallah diyeyimbenimde değişkti.yavru kuşum benim. çıkıyoruz öyle sıradan bir gündü hep hayeller felan ben biraz hayal prestim aynı anda kır tane şey düşünürm seçimlerden dolayı inşşat yapıcaklar kendine daire yaptırıyor ara ara anlatıyor şu oda böyle oldu mutfağı görsen ee sürekli gidemiyorum bayramdan bayrama evlerine ama anlatıkça içim gidiyordu benide katması benimsemesi hoşuma gidiyordu ama daha ortada bir teklif yok. sürekli hayallerdeyiz herşeyden haberdarın kartonpiyeri şuyu buyu neyse bu bana dış kapının yapıldığını söylemedi bir gün bizdeyiz çaya gelmişti ardeşi ile küçük bir paket yapmıştu paketin içinde demir kapıya takılan isim yazılıyor ya o demir parçası benim adım onun adı ve soyadı bende açtım babamda gördü herkes gördü o saatten sonra zaten hiçbirşey denmedi babamın gözleri dolmuştu canım babam ağlayacaktı neredeyse fazla söze ne hacet der gibi onu ilk teklif ikincisinide yıldız tepe var mudanyada akşam saati cepinden çıkarttı bende seviniyorum aaa hediye almış sonra hayatımın anlamı cocuğumun annesi olurmusun bende şaşırdım ne diyor bu beklermiyorum ya hala o gün bugündür o yüzüğü takarım
yüce allah herkesin hakkında hayırlısını versin herşey gönlümüze göre olsun ve herkese böyle güzel duygular yaşatsın
çok sinirlidir barut gibi kesinlikle uyarılmaya gelemez ve benim suratımın düşük olmasınada inat mı inat keçide yoktur yani o kadar birşey söylerim yapması imkansız aradan zaman geçer aynısını yapar ya bu huyuna acayip sinir oluyorum ne var sanki yapsa ölmez ama yok paşa paşa suyuma gelir de o gelene kadar olan olur yinede benim için en mükemmel eş aynı ışığa bakamasakta aynı rengi görüyoruz buda bizi dengede tutan şey
selam kızlarr.
uzun zamandır gelemedim umarım unutmadınız benii.
hem netim yoktu hem uzun zamandır hastayım hemde istenmeyen gelişmeler oldu.
moralim çok çok bozuk. ama herşeyin hayırlısı diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?