2011 gelin adayları buyrun sohbete

maşallah binkere... sonun da romantik birşey okuyabildik.. canım Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin mutlu yaşayın evinizde inşallah..

hiç ummadık anda mmadık yerde olur canlar merak etmeyin bütün erkekler ister bunu erkeklerde diyor sen nasıl etnni teklif dürtüyorlar bekleyin ve görün olmadı moda kızlar teklif gönderiyorlar vallahi devir değişmiş erkke kardeşim 18 aşında kızlar kağıt bırakıyorlar telefonda teklif ediyorlar sizde edin fasrklılık olsun

Aslında nişanlım yap dediğimde inat eder yapmaz.
Ama sonrasında çok şaşırtır beni, 3 sayfalık bir mektubu var, hala saklarım sanki mektup değilde şiir yazmış, oyy tatlım benim bak bir kere daha aşık oldum ona
:asigim:

geldiler kızz 24.07.2010 :))) istedilerrr bideeee o yetmiyormuş gibi 18,30 a doğru imam nikahımızıda kıydılar :)))))))
yapacak bişe yok artık senin için canım tabi benim içinde

aglama canım hemen hemen hepsi aynı model

ahhh ah maşallah diyeyim

yüce allah herkesin hakkında hayırlısını versin herşey gönlümüze göre olsun ve herkese böyle güzel duygular yaşatsın

amin canım inşallah

çok sinirlidir barut gibi kesinlikle uyarılmaya gelemez ve benim suratımın düşük olmasınada inat mı inat keçide yoktur yani o kadar birşey söylerim yapması imkansız aradan zaman geçer aynısını yapar ya bu huyuna acayip sinir oluyorum ne var sanki yapsa ölmez ama yok paşa paşa suyuma gelir de o gelene kadar olan olur yinede benim için en mükemmel eş aynı ışığa bakamasakta aynı rengi görüyoruz buda bizi dengede tutan şey

sevginiz sıcaklığınız hiç azalmasın birbirinize olan saygınızda hiz bozulmasın

Bizde de garip olan aynı şeyi savunurken bir anda tartışmak.
Aslında karaysa ikimizde kara diyoruz ama telaffuzlar farklı oluyor galiba kendimizi tartışma ortasında buluyoruz...
Ama son kavgamız işe yaradı :))
İkimizde büyük ders aldık, akşam çok iyi anladım bunu...

selam kızlarr.
uzun zamandır gelemedim umarım unutmadınız benii.
hem netim yoktu hem uzun zamandır hastayım hemde istenmeyen gelişmeler oldu.
moralim çok çok bozuk. ama herşeyin hayırlısı diyoruz.

zeynepçim farkındayım ben ne zamandır gelemediğinin
hayırdır canım
ne oldu
düğün tarihinizle ilgili bi problem mi oldu yoksa yine
anlat canım rahatlarsın belki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…