- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.921
Özel sektör bile olsa zuhalcim anladıgım kadarıyla rahatsız çalıştıgın yerde çalışma hayatına alıştıktan sonra evde oturmak da zor olur ama bir tarafın fedakarlık etmesi gerekiyor hayırlısı neyse o olsun dinlenirsin sen de biraz :))daisycim nişanlım şırnakta orada 2 yıl görevi daha var doğu görevi bitecek evlenebilmemiz içinde benim yerimi yurdumu işimi bırakıp 2 yıl orada yaşamamız lazım o yüzden seneye eylül gibi düğün yaparız dedik bu şartlarla ama hiç istemiyorum işimden çıkayım gideyim hayırlısı dedim hep :çok üzgünüm:
Benim var 4 sene oldu alalı da araba sürmek çok büyük keyif bütün stresimi atıyorum :)ehliyetiniz varmı kızlar
Canımm genel de 1 saat oturup kalkacagız derler ama bu süre uzar siz o yüzden çayın yanına pasta pogaca yapın çay ikramınızı yapın ardından kahve ve çikolata tutarsın hayırlı olsun bu arada :)ya kızlar bişey sorcam size
şimdi perşembe akşamı gelicekler ya ilk kez isteme için
daha doğrusu bu tanışma gibi olucak
büyük bi ihtimal bir saat falan durup kalkarlarmış
sizce pasta börek falan yapmam gerekir mi
yoksa sadece kahve ikram etsek yeter mi
herkes bişey söylüyo
yardımcı olursanız sevinirim
sizler nasıl yapmıştınız mesela
İkimiz ayrı sehirlerde yasadıgımız için benim yanıma geldi önümde diz çöktü elimi uzattı yüzüğü parmagıma taktı benimle birlikte yaslanmaya varmısın?son nefesimi senin yanında vermek istiyorum dedi tabiii ben soklar yasıyorum o gün bütün gün parmagımı uzatıp yüzüğüme bakmıştım çok güzeldi :)evlilik teklifi nasıl aldınız kızlar
selam kızlarr.
uzun zamandır gelemedim umarım unutmadınız benii.
hem netim yoktu hem uzun zamandır hastayım hemde istenmeyen gelişmeler oldu.
moralim çok çok bozuk. ama herşeyin hayırlısı diyoruz.
züleyhaaa internet gitti yaa yeni geldii :))
kızlar sağolsun netim biraz yavaş o yüzden hızlı cvp yazamıyorum.
düğün tarihi almak için daha önce nişanlımla konuşmuştuk.
o da annesine söylemiş. ok dedi aralık için.
sonra biz gün almaya gidicez. neymiş aralıkta yapılırsa o gelmezmiş.
şoke oldum resmen. ailem gitti böle böle bu çocuklar herşeyi hazırladı soranlara aralık dedik. şimdi ne sebep varda gelmicem diyorsunuz.
kardeşlerim uzaktan gelemezler o yüzden bende gelmicem. biraz daha beklesinler benim taksitlerim var onlar ödensin öle evlensinler fln dedi.işte tartışma fln çıktı. ok dedim nisan olsun ama nisan olursa bizim sitenin havuzu var havuzbaşında kınayı düğün gibi istiyorum dedim. olmazz mayıs olcak nisanda üşürüm demezmi.hay allahım şimdi gitsek aralıkta gün alsak ki nişanlım hala israrcı davranıyor.millet bizi suçlucak. yokk dedim yine yine onun dediği olsun mayıstada bir pürüz çıkarıp gelmezse kendi suçlu olacak dedim.o kadar kırgınımki kızlar anlatamam. resmen oyalıyor dalga geçiyor bizimle.
artık kısmet diyorum başka dicek lafım yok.
haaa sonrada terbiyesiz düğün istedi benden demiş.şaka gibi
gel kuzum gelll:))
kızlar birde işin komik tarafı ben kaynım evlendiği gün hastaydım ve 2 gün yatakta yatarak geçirdim.
ama sırf laf olmasın die o sabah kalktım hazırlandım ama 2 saatlik yok artı sonra 2 saat daha yol var gelin evine.kendimi iyi hissetmedim annemler gelmicekti uzak yol die. rica ettim geldi.
yorulduk tabi biraz ben hastayımda yinede kalktım oynadım laf olmasın dedim güzel davranmaya çalıştım başım ağrıo ara ara gidip wc ye kusuyorum.
annem kadın çok üzüldü.böle şeylerin lafını asla yapmayız ama hem onca yolu gittik masraf ettik
hemde takımızı taktık. o gün dediki bize geldinizde ne oldu astınız suratınızı oturdunuz herkes arkanızdan konuştu die.bende dedim hasta hasta ne tebessümü beklediniz ki bizden.ama o kadar kötü oldumki bunları işitince laf bulup hiçbişey söyleyemedim.şimdi içimde kaldı herşey.
geldim canım burdayım nişanlımla ikimizde de bir inat var o biçim köprüden geçmek için tokuşuyoruz resmenakannehir
allah allah..hayırlara çıksın inşallah ne istiyor kadının bi derdi var galiba..allah akıl fikir versin böyle yapınca kendi çocuguda sende ondan soguyacaksın bunu hesaba ktıyormu acaba.allah sabır versin canımkızlar sağolsun netim biraz yavaş o yüzden hızlı cvp yazamıyorum.
şoke oldum resmen. ailem gitti böle böle bu çocuklar herşeyi hazırladı soranlara aralık dedik. şimdi ne sebep varda gelmicem diyorsunuz.
kardeşlerim uzaktan gelemezler o yüzden bende gelmicem. biraz daha beklesinler benim taksitlerim var onlar ödensin öle evlensinler fln dedi.işte tartışma fln çıktı. ok dedim nisan olsun ama nisan olursa bizim sitenin havuzu var havuzbaşında kınayı düğün gibi istiyorum dedim. olmazz mayıs olcak nisanda üşürüm demezmi.hay allahım şimdi gitsek aralıkta gün alsak ki nişanlım hala israrcı davranıyor.millet bizi suçlucak. yokk dedim yine yine onun dediği olsun mayıstada bir pürüz çıkarıp gelmezse kendi suçlu olacak dedim.o kadar kırgınımki kızlar anlatamam. resmen oyalıyor dalga geçiyor bizimle.
kızlar birde işin komik tarafı ben kaynım evlendiği gün hastaydım ve 2 gün yatakta yatarak geçirdim.
ama sırf laf olmasın die o sabah kalktım hazırlandım ama 2 saatlik yok artı sonra 2 saat daha yol var gelin evine.kendimi iyi hissetmedim annemler gelmicekti uzak yol die. rica ettim geldi.
yorulduk tabi biraz ben hastayımda yinede kalktım oynadım laf olmasın dedim güzel davranmaya çalıştım başım ağrıo ara ara gidip wc ye kusuyorum.
annem kadın çok üzüldü.böle şeylerin lafını asla yapmayız ama hem onca yolu gittik masraf ettik
hemde takımızı taktık. o gün dediki bize geldinizde ne oldu astınız suratınızı oturdunuz herkes arkanızdan konuştu die.bende dedim hasta hasta ne tebessümü beklediniz ki bizden.ama o kadar kötü oldumki bunları işitince laf bulup hiçbişey söyleyemedim.şimdi içimde kaldı herşey.
kızlar sağolsun netim biraz yavaş o yüzden hızlı cvp yazamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?