2011 gelin adayları buyrun sohbete

Özel sektör bile olsa zuhalcim anladıgım kadarıyla rahatsız çalıştıgın yerde çalışma hayatına alıştıktan sonra evde oturmak da zor olur ama bir tarafın fedakarlık etmesi gerekiyor hayırlısı neyse o olsun dinlenirsin sen de biraz :))
ehliyetiniz varmı kızlar
Benim var 4 sene oldu alalı da araba sürmek çok büyük keyif bütün stresimi atıyorum :)
Canımm genel de 1 saat oturup kalkacagız derler ama bu süre uzar siz o yüzden çayın yanına pasta pogaca yapın çay ikramınızı yapın ardından kahve ve çikolata tutarsın hayırlı olsun bu arada :)
evlilik teklifi nasıl aldınız kızlar
İkimiz ayrı sehirlerde yasadıgımız için benim yanıma geldi önümde diz çöktü elimi uzattı yüzüğü parmagıma taktı benimle birlikte yaslanmaya varmısın?son nefesimi senin yanında vermek istiyorum dedi tabiii ben soklar yasıyorum o gün bütün gün parmagımı uzatıp yüzüğüme bakmıştım çok güzeldi :)
selam kızlarr.
uzun zamandır gelemedim umarım unutmadınız benii.
hem netim yoktu hem uzun zamandır hastayım hemde istenmeyen gelişmeler oldu.
moralim çok çok bozuk. ama herşeyin hayırlısı diyoruz.

Canımm iyimisin üzme kendini ...

kızlar sağolsun netim biraz yavaş o yüzden hızlı cvp yazamıyorum.
düğün tarihi almak için daha önce nişanlımla konuşmuştuk.
o da annesine söylemiş. ok dedi aralık için.
sonra biz gün almaya gidicez. neymiş aralıkta yapılırsa o gelmezmiş.
şoke oldum resmen. ailem gitti böle böle bu çocuklar herşeyi hazırladı soranlara aralık dedik. şimdi ne sebep varda gelmicem diyorsunuz.
kardeşlerim uzaktan gelemezler o yüzden bende gelmicem. biraz daha beklesinler benim taksitlerim var onlar ödensin öle evlensinler fln dedi.işte tartışma fln çıktı. ok dedim nisan olsun ama nisan olursa bizim sitenin havuzu var havuzbaşında kınayı düğün gibi istiyorum dedim. olmazz mayıs olcak nisanda üşürüm demezmi.hay allahım şimdi gitsek aralıkta gün alsak ki nişanlım hala israrcı davranıyor.millet bizi suçlucak. yokk dedim yine yine onun dediği olsun mayıstada bir pürüz çıkarıp gelmezse kendi suçlu olacak dedim.o kadar kırgınımki kızlar anlatamam. resmen oyalıyor dalga geçiyor bizimle.
artık kısmet diyorum başka dicek lafım yok.
haaa sonrada terbiyesiz düğün istedi benden demiş.şaka gibi

ya böle tatsızlıklar huzursuzluklar insanın hevesini kaçırıyo ( bak sen ne güzel nisan demişin aralık diye ısrar etmemişin bi gece üşüyüversin nolcak yani lmaz:

kızlar birde işin komik tarafı ben kaynım evlendiği gün hastaydım ve 2 gün yatakta yatarak geçirdim.
ama sırf laf olmasın die o sabah kalktım hazırlandım ama 2 saatlik yok artı sonra 2 saat daha yol var gelin evine.kendimi iyi hissetmedim annemler gelmicekti uzak yol die. rica ettim geldi.
yorulduk tabi biraz ben hastayımda yinede kalktım oynadım laf olmasın dedim güzel davranmaya çalıştım başım ağrıo ara ara gidip wc ye kusuyorum.
annem kadın çok üzüldü.böle şeylerin lafını asla yapmayız ama hem onca yolu gittik masraf ettik
hemde takımızı taktık. o gün dediki bize geldinizde ne oldu astınız suratınızı oturdunuz herkes arkanızdan konuştu die.bende dedim hasta hasta ne tebessümü beklediniz ki bizden.ama o kadar kötü oldumki bunları işitince laf bulup hiçbişey söyleyemedim.şimdi içimde kaldı herşey.

sonbaharcım kusura bakmada canım çok sinirlendim o düğün sırasında sitenin havuzuna atasım geldi kaynananı hem hırsımı alırdım hemde üşümek nasılmış görürdü.ne tuhaf insanalar var ya yok bu kadın kafasına koymuş döndürecek seni bi amacı olduğundan değil.

bu ne yaa geldinizde noldu kusura bakma sonbahar ama kızdım yaa saygısız. öle denirmi en azından sus yanii.,..... konuşmasını bilmiyosan susmasını bil derler ...

allah allah..hayırlara çıksın inşallah ne istiyor kadının bi derdi var galiba..allah akıl fikir versin böyle yapınca kendi çocuguda sende ondan soguyacaksın bunu hesaba ktıyormu acaba.allah sabır versin canım

Allah sabır versin sana sana tek tavsiyem sen alttan aldıkça o dişlerini daha çok gösterecek eger nişanlında anne kuzusu değilse al karsına konuş açık ve net yoksa sizin bu düğün tarihiniz ertelenmeye devam eder seni sessiz sakin buldular eziyorlar....

Haydaaa bu ne şimdi?
E bu kadın o hazırlıklar yapılırken neredeymiş.
Sonuçta senin gelinliğin bile hazır, bunlar yapılırken kayınvalidenin haberi yokmuydu?
Şşaırdım doğrusu ne yapmaya çalıştığını anlamadım, tek mesele üşümekmi yani?
İnsan bi düşünür millet nişan dönemini kısaltmaya çalışır bunlarda uzatmaya...
Kayınvalidene çok kızdım gerçekten
klava:

Aslında bunları hiç takmayacaksın, çünkü zaman değişmiş ve kız tarafıyla erkek tarafı yer değiştirmiş.
Laf soksalar bile haksız duruma düşen taraf sen olursun.
Ah annelerimiz kötü zamana denk geldiler malesef, bizim durumumuzu hiç düşünemiyorum, bizim zamanımızda da damat istemeye gideri artık...

kızlar bende çok sinirliyim.
benim ailem evine oturmaya gidio bazı şeyleri iyiliklede söyleyebilirdi
güzelliklede ikna edebilirdi. aralıkta yapın ama ben gelmem.
nie diyrz kardeşlerim olmadan olmaz
eğer çok istiyorsanız yapın siz ya da onların yol masrafını karşılayın
evlenen biziz akrabaların bize yardım etmesi gerekirken biz milletin yol parasını karşılıyrz sebep takıcakları takı. eeee ne anladım o işten ben takı kadar masraf ettiriolar 5 dklık nikaha gelseler ne olur gelmeseler ne olur.
kınayıda düğün gibi istedim die saygısız oldum.ama bende epey konuştum da dinleyen kim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…