2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben Nişanlıgımı 5 gün öncesine almıştım canım benim gibi rahatı yoktur herhalde :)

abowwww :))) benden fena.. kadın diyor millet 2 3 ay önceden bakmaya başlamıştı. sen denemek bile istemiyorsun hayret ettim diyo seni duysa bayılır :)))

bende son 2 günde beğendim nişanlığımı :1shok: zaten hep son dakikalar atarım ben golü rahat rahat birşey beğenemem yumurtaanın yaklaşması lazımsırnaşık şey

delüüü kaydirigubbakcemile3 kızz ama varya yumurtanın dyaandığında alınca en güzeli denk geliyor

abowwww :))) benden fena.. kadın diyor millet 2 3 ay önceden bakmaya başlamıştı. sen denemek bile istemiyorsun hayret ettim diyo seni duysa bayılır :)))

zaten 25 gün önce belli oldu benim istendi aynı gün alışveriş 5 gün sonra nişan oldu bitti kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
zaten 5 gün önce belli oldu benim istendi aynı gün alışveriş 5 gün sonra nişan oldu bitti kaydirigubbakcemile3

amma atraksiyonlu olmuş gizcim yaa benim isteme söz temmuzdaydı nişanda işte 30 ekim araya bak :)))kaydirigubbakcemile2

cimcimeeee afzla dinleme şu damar parçaları kızz basıpp gitcenn şimdi nişanlının yanına haa :)) bu gazla:))

Yok kız daha çok buradan ayrılmak geliyor aklıma :))

Bende nişanlığı 2 gün kala almıştım...
Bide üstüne bolero aradık, yine aynı rengini bulamadık tabi, aman ne stresti yaa...
Diktirmek zorunda kalmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…