2011 gelin adayları buyrun sohbete

onlari mutlu etmenin formulu hem cok kolay hemde cok zor.. bide bize dengesiz derler!! :dance:

Benim kayınvalide de aynı boyda benlen ama çok genç duruyor, kilo falan yerinde tam iyi yani...
Benimde fizik kayınvalideme çekse iyi olur :))
Gelin ve kaynana toprağı bir olur derlerya...

şu sıralar 56 olmuşumdur herhalde çok şiş hissediyorum kendimi:)) 1.65 boy var avantajım etim taş gibi sıkı:)) normalim ya fazlam yok ama kalçalarda biraz fazla 93 cm filan

Günaydın kızlarrr

seninkiside bi ayri dert anacim.. benimkisi gene kilo verdim diye kavga ediyo benimle.. 62 kilodum 58 e dustum.. neymis efendim ELE AVUCA GELICEKMISIM.. sapikkk klava:

papatya resimlerine baktım çok hoşsun valla
benimkide aynı düşüncede çok çok zayıf olmamı hayatta istemezz benimde pek iştahım yoktur kızar bana :)

Kizlar dun salon takimlarina bakiyorduk nisanlimla.. bitanesi cok guzeldi ama biraz pahaliydi.. ben dur biraz yanasiyim bakalim ne dicek diye yaklastim benimkisine.. ne demezz.. YAAA ASKIMM BEN SANA SOYLEMEYI UNUTTUM 5 MARTTA BENIM ISIM VAR DUGUNE GELEMICEM BEN.. hahahahaha bende tabi hic eksik kalirmiyim.. ONEMLI DEGIL ASKIM ZATEN GERDEGEDE BEN GELEMICEM O GECEDE BENIM ISIM VAR dedim.. bu hemen geri vitese takti olayi.. guzelmis bu takim yaaa alsakmi acaba demeye basladi hahahahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…