2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayşecim ya bunları haleldebilmen için nakit lazım ne yapmıştın birikimin varmıydı zor işler para olmadan ohhh birikim yaptıysan bas barayı 2 dkda çözer herşeyi tabiboshayallersmile

ayşecim hızına yetişmek mümkün değil ordan oraya geçiyorum diyorsun ya başım dönüyor kız maşallah sana valla:)) araban va rmı barii

Canım yok arabam. o metrobüs senin bu metrobüs benim koşturuyorum.

ayşecim ya bunları haleldebilm
en için nakit lazım ne yapmıştın birikimin varmıydı zor işler para olmadan ohhh birikim yaptıysan bas barayı 2 dkda çözer herşeyi tabiboshayallersmile

canım para olduğu da oluyo olmadığı da pata küte ilerliyoruz. ben biriktirmiştim. nişanlımda biriktirmişti. ama neye elini atsan para.
herşey olduğu kadar.
Allah hiçbirimizden huzuru eksik etmesin.

ayşe hatun maşallah mşallah

çok sağolun kızlar maşallahlar için
bugün davetiyelerimi aldım
nikah şekerimizi seçtim. albümüme ekledim nikah şekerini kızlar bakabilirsiniz.

öptüm sizi opuyorumnanaktan

ikinizinde bu şekilde düşünmesi gerçekten çok güzel Allah'ım bi ömür mutlu etsin

kızlarr hepinize çok teşk. ederimm
dün netten düştüm ve daha yeni geldi.
bugünde nişanlımla görüştük ama hiçbirşeyin lafını yapmadık.
hediye almış bana çok mutlu oldum. üzüldün telafi etmek istedim dio oyy kıyamam.
bu arada en kısa zamanda kesin gün alıp şu listeye bende girmek istiyrm artıkk

iyidir sekerim hasta gibiyim biraz ilaç aldım dolabımı düzeltip yatmayı düşünüyorum bu hafta çok yoruldum benimki geliyor 1 ay sonra kararını vermiş ben de gel dedim zaten özledim ikimiz ayrı sehirlerde bile olsak vodafone sınırsızdı tarifemiz birbirimize attıgımız adımı hbr verirdik telefon açık uyurduk özleyince görüşürdük ama yurt dısı gerçekten çok zorrmuş ....

hayirlisi canim kavusunca tum stresi atarsiniz sikma bakalim caniniolumunekankayizsmile dinlenmek iyi gelecektir canim at kafandaki tum olumsuzluklari ve derin bir uykuya dal

slm kizlarr ne var ne yok elcin son 1 hafta :)) tum hazirliklar bitti mi canim

off canım ne zor şeylermiş ya allah inş. en kısa zamanda başınıza verirde görürsünüz ne diyim ne sölim walla stres tavan yaptı walla bugün kavga ettik nişanlımla yine hemde çok kötü ama şimdi barıştık inanın hani böle düğüne yakın ayrılıyorlar ya şimdi anlıyoruım insan tahamül edemiyoz bazen

Allah korusun kavga falan etmeyin..lmaz:
ama nişanlılığın son dönemlerinde arkadslarımda bunu çok gördüm..
nerdeyse asık suratla gelin masasına oturan bile vardı..
durun bakalım olur herşey yolunu..
biz stres yapsak da olacak yapmasak da..boshayallersmile
inşaallah hadi bakalım günü yaklaşanlara güzel güzel heyecanlar..
unutmayın şuan yerinizde olmak isteyen oldukca fazla kişi var..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…