- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.241
kızlar muhabbetiniz çok tatlı
yolda okuyorum gidip gelirken
sabah küçükyalıya gittim ümraniyeden
yatak baza hallettim
sonra fatihe geçip gelinlik provası
şimdi kadıköyden davetiyeleri almaya gidiyom
ordan evden annemi alıp çeyizz
istanbul kazan ben kepçe
zuhalcim basit şeyler onlar beyaaa :dilcikar:
ben zaten sana özel ders vermeyi düşünüyorum-tatlicadiarzu- daha aktrasyonlu olanlardandelikafadulden
ayşecim hızına yetişmek mümkün değil ordan oraya geçiyorum diyorsun ya başım dönüyor kız maşallah sana valla:)) araban va rmı barii
ayşecim ya bunları haleldebilm
en için nakit lazım ne yapmıştın birikimin varmıydı zor işler para olmadan ohhh birikim yaptıysan bas barayı 2 dkda çözer herşeyi tabiboshayallersmile
ayşe hatun maşallah mşallah
ikinizinde bu şekilde düşünmesi gerçekten çok güzel Allah'ım bi ömür mutlu etsin
bence de kesinlikle.eğer nişanlın seni tutuyor, haklıyı haksızı görüyor,seni haksızlıklara karşı koruyorsa kaynana için nie bozcakmışsın ki
çok güzel davranmışsın canım maşallah
inşallah Allah kaynananın içine de senin sevgini muhabbetini yerleştirir her şey güzel tatlı tatlı olur ya
ailen için de zor çnkü onlar da ister güzel bi dünür gelelim gidelim akraba olacaklar sonuçta
Canım benimm sen çok anlayıslıymısın ben böyle sakin kalamazdım ama ben mükemmel kaynana olduğuna inanmıyorum neyse bu ogullarını paylaşamama durumu anlamadım gitti benim kaynanam da istanbulda bayramlarda kandillerde her özel günde gidemesem bile aradıım pazartesi dogum günümdü zahmet edipte kutlamadı bile...
Olurmu canım öyle düşünme sonuçta tanımasak da birbirimizi bunları aileden birine anlatamazsın çünkü onlarda üzülürler biz birbirimize burda yol gösteriyoruz kendimizin görmediği hataları görüyoruz sen hiç üzülme yüzüne gülücüğünü koy gelinlik provana da gitzemuszemus
kızlarr hepinize çok teşk. ederimmSonbahar sadece senin yazdıklarına bakabildim. Çok üzüldüm canım ya durumuna.
Ne yapmak istiyor böle kayınvaliden anlamış değilim.
Oturup sevineceği yerde çocuklar herşeyi hallediyor diye bide önünüze taş koyuyor.
Amaç ne yani. İnsanları anlamak zor ya gerçekten.
Ele karışmak daha bi zor.
selam kızlarr
iyidir sekerim hasta gibiyim biraz ilaç aldım dolabımı düzeltip yatmayı düşünüyorum bu hafta çok yoruldum benimki geliyor 1 ay sonra kararını vermiş ben de gel dedim zaten özledim ikimiz ayrı sehirlerde bile olsak vodafone sınırsızdı tarifemiz birbirimize attıgımız adımı hbr verirdik telefon açık uyurduk özleyince görüşürdük ama yurt dısı gerçekten çok zorrmuş ....
slm kizlarr ne var ne yok elcin son 1 hafta :)) tum hazirliklar bitti mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?