2011 gelin adayları buyrun sohbete

shewall canim ben yaklasik 3 seneden beri dogum kontrol hapi kullaniyorum ama korunmak amacli degil. Yumurtaliklarimda kistler var ve kansere donusmemesi icin bi tedavi yontemi bu. Ama... sana birsey soylemek istiyorum ben 1 sene Yazz kullandim ve doktorum biraktirdi cunku Amerikada Yazz a karsi mahkeme acilmis. 4 kisi kalp krizi gecirmis bu dogum kontrol hapini kullanarak. Japonyadan mi ne geliyormus imalati ordan yapiliyormus duyduguma gore.. su anda baska bir hap kullaniyorum.. bence doktoruna bi sor bunu canim mahkeme hala suruyormus.

tamam canım benim sorcam araştırcam
çok sağol
çok geçmiş olsun

tamam canım benim sorcam araştırcam
çok sağol
çok geçmiş olsun

sagol canim.. bende zamaninda arastirmistim.. turkiyede haberlere falan hic cikmadi ama inglizce olarak arastirdim baya bi haberi cikiyor google da.. hatta bi sureligine imalatini bile durdurduklarini yaziyordu gecen sene. bu yuzdende doktorum biraktirmisti. Simdi Cesia diye bi hap kullaniyorum. Hic kilo aldirmiyor.

günaydın kızlar
sabah sabah çok mutlu oldum yaa
iş arkadaşım bana doğum günü hediyesi almış
daha doğum günüme bir hafta var ama ben hediyeleri almaya başladım bile
ekliyorum size resimlerini ben çok beğendim

kardeşimde parfüm almış o da dün verdi çok beğendiğim bi parfüm almış canım benim

Eklentiler

• $Görüntü0245.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $Görüntü0246.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $Görüntü0247.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…