2011 gelin adayları buyrun sohbete

arkadaşlar bişe sorcam size aaa ne çok şey sordum bugün sizekaydirigubbakcemile3..korunma yöntemlerinizi belirledinizmi..ben siz yokken iraz göz attımdda offf kafam karıştı sizler nasıl korunacaksınız

bende buradan araştırdım mayıs da düğün nisanda doktor yolu görünüyor doktora başvurmamız gerekiyor muş kişiden kişiye değişiyormuş jinekolog yazmıştı yani bir ay öncesinden korunmaya başlayacakmışık etkili olsun diye duydum canım ama yeni bilgi edirnirsen paylaş bayağı önemli konu olacak ilerleyen zamanlarda :))

:roflol: valla biz çok rahat konuşuyoruz bu konuları
ilk zamanlar pre.. ye güvenemem o yüzden ben ilk 3-5 ay falan hap kullanıcam
sonra 3-5 ay o kullanıcak pre...
sonra da bırakıcaz zaten yani 1 yıl falan korunmuş olucaz
kaç yaşına geldik
bir an önce doğurup büyütmek lazım kaydirigubbakcemile2

canım ben hapa başladım 6. günüm
anlatırım bi okuyum
Hangi hapı kullanıyorsun vanım?Ben hapla ilgili en az yan etkisi olan Yasmini duydum

daha var ama :))) sanırım geri çekilme yöntemi ile korunacağız. ilaç kullanayım diyorum yok diyor sen pre. kullan diyorum yok :))) bi o kalıyor başka yöntem kalmıyor bize :))
Amanınnn 2012 bebekleri geliooo :))))))
canım şimdilik tefal düşünüyorum ama onu bekletiyorum en son alacaklarım arasında düşecegini umuyorum..alacagım 6 litre 250 tl
Ben tefal aldım canım dakika uyarısı olandan sebzeleri çok kısa sürede ve çok güzel haslıyor
canım lazere gidiyorum işte çözüm olacak inşallah
Lazer çok güzel ben sana bi sey sorcam losyonlu losyonsuz varmış o nasıl oluyor?
Canım ne işin var öyle yerlerde ne biçim insanlarmış sıkma kendinii

Saol bitanem geçti sinirim...

anam gene derin mevzulara dalmışsınız bakıyorum kaydirigubbakcemile3
e bunları konuşmycgzda ne konuşacagız

yok canım ya Allah isteyenlere nasip etsin ben üçüncüyü istemiyorum birde bu zamanda ikinci çocuğu bile zor düşünüyorum benCADIARZU
ama seninkine baksana niyeti bozmuş belli..3-5-7

yakın takibimde bu konu sizde bişe ögrenirseniz paylasın

[QUOTE
=daisyrose;15490186]:roflol: valla biz çok rahat konuşuyoruz bu konuları
ilk zamanlar pre.. ye güvenemem o yüzden ben ilk 3-5 ay falan hap kullanıcam
sonra 3-5 ay o kullanıcak pre...
sonra da bırakıcaz zaten yani 1 yıl falan korunmuş olucaz
kaç yaşına geldik
bir an önce doğurup büyütmek lazım kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

hım mantıklı düşüncelerimiz arasında oda var.ilk gün zaten prz.kullanılmıyormuş diye duydum

canım valla ilk defa dudum benimki sogutmalı alex.epicare soguk hava üflüyor

hım mantıklı düşüncelerimiz arasında oda var.ilk gün zaten prz.kullanılmıyormuş diye duydum[/QUOTE]

aaa ilk kez duydum neden acaba

görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…