2011 gelin adayları buyrun sohbete

merhaba kızlar

biz salon işini hallettik gibi.ateş pahası ama yerler.bu arada temmuz ayı full.25 haziran ctesi olacak bizim.3.900 tl dediler ama pazarlık yapmadık henüz.

beyaz eşyamıza da az çok karar verdik.arçelikten alıcaz hepsini.peşin fiyat 6.000 tl ye düşeriz dediler.

merhaba kızlar
hayırlı olsun seastarcım.

kızlar tez çalışıyorum yazamıcam yarın yazarım uygun bir arada.
öptüm sizi.

şu birinci okunmamış mesajı göster linki nasıl çalışıyor bana kim öğretir??
bide herkesin avatarı var niye benim yok.

kızlar ya bişe daha sorcm..genitale lazere giden varmı
Ben gidiyorum canım büyük temizlik gerçekten.Çok memnunum alex kullanılıyo.Bi arkadaşım tavsiye etti gittiğim yeri.O 5-6 kez gitmiş yok gibi bişey diyo.Ben 3.ye gitcem haftaya

Oy benimde büyük sorunumdu. Herkese mi oluyomuş
Ip bağlayalım o zaman

sanemcim sen düdüklü aldın mı bende almak istiyorum ama pahalı birşey olmasın ya sen ne düşünüyorsun

Canım ben fissler aldım. Ona da bi bak

Hangi hapı kullanıyorsun vanım?Ben hapla ilgili en az yan etkisi olan Yasmini duydum

Meltemcim.Doktorum yazz verdi onu kullanılıyorum.7.gün. Hap en güvenli yöntem. Bikere koruduğundan eminsin. Birde kullanımı en kolay.Yazz yasmindende iyiymiş yan etki açısından.Kilo verenler bile var. Bi okuyun burdaki yorumları. Doktorum yan etkinin herkese göre değişeceğini söylüyor. Ben şimdilik yediklerime dikkat ediyorum.Evli bikaç arkadaşım pre.. Kullanılıyor.Doktor bir arkadaşım hap kullanılıyo Geri çekilme ya da takvim yönt riskli.Bizimki pre.. Istemiyomuş. Bi süre hap kullancam eğer yan etki olursa pre.. Artık.Evlenmeden bi önceki reglde başlamak lazım 2 ay kala gidin derim doktora

bide yaz24 mü ne varmış onuda daha bugün okudum topiğin birinde..o yasmindende iimiş
diyolar

Inşallah öyledir
Kilo alcam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…