- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.781
Canlarım selamm
elçincim az kaldı canım 4 güncük ne mutlu
bende bugün borcam aldım iki tane
telefonum bozuldu ekliycem aldıklarım tek tek
evde bi köşe yaptım onlara çok cici duruyorlar :)
evet biz gidicez allah nasip ederse bende çok mutluyum :)Ayy çok sevindirik oldum...
Nişanlım kurban bayramının 10 gün olduğunu bilmiyormuş ve yeni öğrenmiş...
Bayramda gelme planı var :))
Umarım gelir 10 gün boyunca dizimin dibinden ayırmam onu :))
Kızlar bende 2011 de evleniyorum ama tam tarih belli değil konuşulmadı yani temmuz gibi ramazan dan önce olacak:)
Canımmm Arkadaslarımmmm sizleri çok özledim bu kim die sormayın sassycinizim ama dünkü yasadıgım olaydan dolayı üyeligim iptal edildiği için sizlerden uzak kalmamak adına tekrardan üye oldum yorum yazacagım bu kim demeyin sasyciniz sevgilerleolumunekankayizsmile
Bizim ev doldu ben de düşünüyorum nereye koysam acaba die :)borcam fazla da alma tatlım genellikle ev görmeye gelirken borcam kahve fincanı cok fazla gelir :)
2 tanecim canım alayım dedim ne olur ne olmaz
ben alıyorum ama para biriktiyorum bide tarih belli oldu mu
beni kimse tutamıycak lülülülülülü
git bencede canım al benimde alınacak ama beklemedeyim dediğim gibi...
sen ankaralısın dimi benim nişanlımda ankaralı ama bodrumdalar 2 seneden beri:)
Nişanlım ayaşlı canım artık bende ankaralı sayılırım :)
kızlar bir sorum var, bi aksilik çıkmazsa temmuz gibi nikah yapacağız acaba hangi ayda gün alsak... beni aldı bi telaş yer bulamazsak bi daha bekle ramazan geçsin eylüle kadar...
kaç yıl beklemişiz 1-2 ay çok koyar yaaaa
ay kimsecikler yok...
Ben iyice sıkıldım yaa, hiçbirgün evimde ayaklarımı uzatıp oturamıyorum.
Şuan izlemek istediğim bir dizi var ama malesef ben başka odada olmak zorundayım.
Bıktım yaa, gelen gidenden, eniştemin yüzünden evimde rahat oturamamaktan...
İşten geliyorum hiçbirşey hazır değil, yemek bile yemedim, çünkü annem iş yapıyordu ve banada yaptırdı tabi...
Ablam saolsun hiç işe girmez, sabah kahvaltıyı yapar çeker gider, ben varsam ben yaparım, annem varsa annem...Şimdide çay demlettiler odaya kaçtım yapmıcam bişey işte, yesin içsinler, ama biliyorum bulaşıkları annem toplamak zorunda kalacak.
Bağırmak istiyorum yaa, çok sinirliyim hemde çook...
Bende de var o telaş ama beklemek zorundayız biz malesef...
nişanlım çok rahat buluruz merak etme diyoo kaydirigubbakcemile
Kızlar her evde oluyor o tür sorunlar ben en çok kendi evim olduktan sonra mutfagımda bile olsa cayımın kahvemin yanında sigaramı rahat bir sekilde içmek istiyorum kaydirigubbakcemile2[/QUOTE
benim şafak uzunnnnnnnn....
Kızlar her evde oluyor o tür sorunlar ben en çok kendi evim olduktan sonra mutfagımda bile olsa cayımın kahvemin yanında sigaramı rahat bir sekilde içmek istiyorum kaydirigubbakcemile2[/QUOTE
benim şafak uzunnnnnnnn....
benim de uzunnn marta kadar :)))temmuz için önceden nikah günü alsan iyi olur canım ramazandan önce temmuz oldugu için çok yogun olur haziran ve temmuz ayları ankarada nerde düşünüyorsunuz nikahı ben arastırdım istersen bilgi verebilirim sana da :)
benim de uzunnn marta kadar :)))temmuz için önceden nikah günü alsan iyi olur canım ramazandan önce temmuz oldugu için çok yogun olur haziran ve temmuz ayları ankarada nerde düşünüyorsunuz nikahı ben arastırdım istersen bilgi verebilirim sana da :)
az kalmışş sayılır canımmm marta.ben yenimahallede oturuyorum canım... bilgi verirsen çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?