2011 gelin adayları buyrun sohbete

anladım cnm
bende nikahta o küçük duvağı takıcam ya arkasına duvak takmım ayrıca dimi
duvağıma taç alım dedim kına da gelinlik giycekmişim
o zamanda öle yaparım.
ama nikahtada duvağımı takımmı yine ayrıca

hayır zeynepcim nikahta takma kısa olsun ya
daha güsel olur bence bide eldivenleri unutma
tamammı kısa olanlarrdan al muhakakkak nikahta çok
güsel durur

aldım kuşum ztn kadın onlarada kurdele takcak
evet bende öle düşündüm şimdi ikisini birden takcaktım annem uzun duvak çok istedi öle göreyim bi seni fln dedi bende aldım ama kınada da madem giycem ikisi aynı olmasın dedim birinde uzun olanı takım taçla beraber diğerinde kısa olanı takarım die.peki kınada takmım mi eldivenlerimi
sen aldın mı eldiven kuşum.nasıl olcağını bende merak ediyrm duvağın çiçeğine tüyler koymuştu elçiçeğimede aynısından koycak saplarında da kurdele olcakmış ama bakalım 25 ekimde görcez artık

canım ben eldiven istemiştim ama nikah olmuca için vazgeçtim
bence kınada takma derim nikahta daha hoş olur benim duvagım daha yapılmadı
dün gelinlikçime gittim gelinligim daralıyor kilo vermişim perşembe günü gidip
alacam gelinligi duvagımda tamam olacak çiçekte gelinlikçimin hediyesi tanıdık olunca
ama ben renkli çiçek istiyordum içimde kalsın istemiyorum o yüzden gerçek güllerle
bir çiçek yaptıracam degişik bişi düşünüyorum perşembe onuda halledecem
öle yani şekerim annenide kırmamakla iyi yapmışsın tatlım ya benim annemde şapka istemişti ama
olmadı ya yapamadık anlıcan kısmet diyelim

l

tmm ozaman canım takmım nikahta takarım bi tek :)
iyi düşünmüşsün renkli çiçek yaptırmayı
hadi ya stresten heycandan koşturmaktan veriliyormuş ama ben çözüm buldum :)
daha kaç ay var kilom değişmemi lazım hatta bikaç kilo alsam daa bile iyi olur düşerse die korkuyrm üstü sıkar en azından.cnm olsun normal duvaklarda güzel oluyor.düğün olunca daha iyi oluyor hatta.
ay benimki istediğim çiçeği bozdu ya uymaz dedi kırmızı istiodum ya.saçımdaki krem rengi die onun gibi yapıcam dedi aralarına serp bari kırmızıda dedim artık naptı bilmiyrm.renkli sayılmaz çiçeğim yani
ben çıkıyrm görüşürüz sonraa

selam kızlarrr
elçin duam senle
herşey çoook güzel geçsin canım
pervaneyi çok severim zuhal olcay
çok mutluluklar
Allah bizede nasip etsin

geliyorum bende peşinden kaydirigubbakcemile3

kızlar eldiven mi düşünüyorsunuz nasıl dururki
bilemedimm

saol canım benim yaa inş. hepimizin herşey gönlünce
olurr bekliyom seni peşimden şekerim eldiven nikahta çok güsel olur şekerm

anammmmm şekerim neler olmuş ah kuzuşum iyi yapmışın gel gell :))) kaydirigubbakcemile
Geldimmm sekerimmm bir daha baska topicmi Allah korusun burda takılıyorum :)
Ayy çok sevindirik oldum...
Nişanlım kurban bayramının 10 gün olduğunu bilmiyormuş ve yeni öğrenmiş...
Bayramda gelme planı var :))
Umarım gelir 10 gün boyunca dizimin dibinden ayırmam onu :))
Ayyy canımm Hayırlı olsun darısı benim basıma bu bayram yanımda olamadı umarım kurban bayramında yanımda olur..
Ne özlemi bee, sakın isteme şekerüm...
Uzaklık her açıdan çok zor, yakınında olsa gözlerine baktınmı sorunları halledersiniz ama uzakta olunca sadece sesle yetinmek zorunda kalıyosun...
Uzaktan ilişki yaşamak hem çok güzel hem de çok zor ama arada özlem olunca ilişkiyi canlı tutabilme ihtimali daha güzel oluyor :)

Kedinin uzanamadıgı ciger hesabı seni kıskanmıştır nişanlına laf atmıştır hiç sıkma canını tatlım...
ne yapıyon kııı mutfakta yemeklerinin tadına tuzuna, senin odada da kesin pul koleksiyonlarına bakıyorsunuzdur:roflol: gece de hıııı face kavgası...yalandan kim ölmüş demek geliyor içimden :roflol:
Ayyyy kızlarrrr otobüste koptum gülmekten...

Elçin pembe güller yaptır çok güzel duruyor ben de renkli düşünüyorum :)

elcin bilmiorum bebem yabancı şarkı istemiyrm ben
kimse bişiy anlamıo yaşlılar anlamsızca etrafına bakıo
o yüzden ben türkçeyi tercih edicem.
pervane çok hoşuma gidio melek daha ağır gelio birde soner arıca seni seviyorum var.
ayşe cnm senin gelinliğine dantel şeklinde pek uymaz ama kumaştan eldiven güzel olur
gelinlikçine sor o sana çeşit çıkarır bi dene.güzel durursa al sende

Bu forumda okumuştum Candan Erçetin Melek sarkısı esliginde giriş müziklerini yapmışlar arkada da iki tane çocuk ilerlemiş masalara da melek şeklinde hediye koymuşlar

Ben ilk dans sarkımı Sezen Aksu Hoşgeldin istiyorum bizim sarkımız o çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…