- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.221
kız mantıken kafayı çalıştırdın mı yutsan nerde kaybolacak bağırsakta mı:roflol: biryere koymak mantıklı bencede ne kadar çabuk giderse sende o kadar çabuk uçarsın.aman yutma kurdele filan sittin sene orda kalır artıkdelikafadulden
hiç bişeye karar veremiyorum en büyük sorunda gelinlik. düğün salonunu bu hafta tuttuk artık zar zor karar verdim ona =)
hemmmm CADIARZU yoksa sen biraz kaprisli bi gelinmisin kafamçokkarıştı
kız mantıken kafayı çalıştırdın mı yutsan nerde kaybolacak bağırsakta mı:roflol: biryere koymak mantıklı bencede ne kadar çabuk giderse sende o kadar çabuk uçarsın.aman yutma kurdele filan sittin sene orda kalır artıkdelikafadulden
selam gelinlerr.
aylinn bebem gözümüz aydınn.
çok sevindimm
izmirde salon fiyatları nasıl. kaça tuttunuz?
kaprisli değilde biraz fazla detaycıyım sanırım boshayallersmile
ah beyaaa çok geç kaldın söylemekte ben yuttumki :)))) delikafadulden
Hoş geldin canım, detaycı olursan çok üzülürsün sana söyliyeyim...
Gerçi ailen ve nişanlın ne derece dikkat ediyor bilmiyorum ama, muhakkak bazı şeyler istediğimiz gibi olmayabiliyo...
Bende detaycıydım ama yavaş yavaş sıyrılıyorum bu çizgimden, daha doğrusu birilerinin zoruyla sıyrılıyorum...
iyi afiyet olsundelikafadulden
Bi arka sayfada kalmıştı
Kızlar düğünleriniz için nezaman gün alıcaksınız?
Düğünlerinizi nerde yapıcaksınız bellimi? (düğün salonu, kır, yemekli yemeksiz...)
Bide düğün yeri için ayırdığınız bütçe?
Kızlar düğünleriniz için nezaman gün alıcaksınız?
Düğünlerinizi nerde yapıcaksınız bellimi? (düğün salonu, kır, yemekli yemeksiz...)
Bide düğün yeri için ayırdığınız bütçe?
ben bu ayın sonuna dogru inşallah günle ilgili bilgi vercegim inşallah..düğünü nerde yapacagımıza karar veremedik.dügüne derken sadece mekanamı yoksa buna gelinlik damtlık vs dahilmi
tenacoco isim ne bu arada tanışalım vereliniortak evet ailelerin ve nişanlının tavrıda önemli tabi ama ne kadar titizlenirsen ne kadar detaya inersen biraz üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?