- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.261
ne zamandı senin nikah bi de nerde olacak canım
Cimcime bende düğün salonunda düğün istemedim hiç ama nikahtanda gitmek istemiyorum.
Düğünüm olsun tadını çıkarayım biraz.
Nikahtan sonra yemek düşündük bizde eğlence yerine gidelim dedik.
Ama o da en az 100 kişi çıkıyor.
Nişanlımın ailesi kalabalık. Birini çağır birini çağırma küsüyolar.
Kuzenleri bırak teyzeler halalarda gelmek istiyolar. Arkadaşlar derken. 100 kişi oluyoruz.
Buda düğün salonuyla aynı fiyata çıkıyor bize.
Öyle yere düğün salonu tutup toplayalım insanları dedik.
kına gecesinde nasıl bi kıyafet düşüüyosunuz
Cimcime bende düğün salonunda düğün istemedim hiç ama nikahtanda gitmek istemiyorum.
Düğünüm olsun tadını çıkarayım biraz.
Nikahtan sonra yemek düşündük bizde eğlence yerine gidelim dedik.
Ama o da en az 100 kişi çıkıyor.
Nişanlımın ailesi kalabalık. Birini çağır birini çağırma küsüyolar.
Kuzenleri bırak teyzeler halalarda gelmek istiyolar. Arkadaşlar derken. 100 kişi oluyoruz.
Buda düğün salonuyla aynı fiyata çıkıyor bize.
Öyle yere düğün salonu tutup toplayalım insanları dedik.
kına gecesinde nasıl bi kıyafet düşüüyosunuz
cnm bizim sitenin havuzunda olucak
mekan için ücret ödemicez.
sadece içecekler kafeden olucak. oda yaklaşık 750 tl fln tutar.
ayrıca sanatçı getirme ücreti pasta fln hariç
onlarla 1.500 bulur die tahmin ediyrm.yemek konusuna gelince ben yemeksiz olsun diyrm nişanlım millet uzaktan gelcek yemek beklerler dio. eee dedim kınayla bir olduğuna göre ( son 1 saat kala kına yakcaz ) yesinler kuruyemişlerini otursunlar aşağı pastada kesilcek daha ne. ama aparatif bişiylerde ikram edicez sanırım.
kızlar ben sizce havuzu süsleyimmi ölemi kalsın. kenarlara volkan koymayı düşünüyrz. masalara boncuk fln serpcez ama içine bi çiçek tarzı bişiy yada yüzen nilüferler konulmalımı ki ???
bide mayısın 28 ine gün alıcaz ama ne zaman alcaksınız mayısta evlenceklerr.
Ben kına gecesinde Bitane abiye giyicem. uzun kabarık olmayan bişi kısada olabilir.
Kına yakılırkende bindallı. AMA Bİndallının rengini kırmızı bordo istemiyorum.
Nişanlığım kırmızıydı çünkü. BEYAZ altın sarısı veya turkuaz filan bulursam öle bişi olabilir.
Abiyede farklı renk olucak.
Canım bizde mayısta yapıcaz veya haziranın ilk haftası filan.
düğün salonu şimdi tutucaz da nikah için 3 ay kala filan alırız.
zaten düğün salonunda kıyılıcak nikah büyük ihtimalle.
cnm bizim sitenin havuzunda olucak
mekan için ücret ödemicez.
sadece içecekler kafeden olucak. oda yaklaşık 750 tl fln tutar.
ayrıca sanatçı getirme ücreti pasta fln hariç
onlarla 1.500 bulur die tahmin ediyrm.yemek konusuna gelince ben yemeksiz olsun diyrm nişanlım millet uzaktan gelcek yemek beklerler dio. eee dedim kınayla bir olduğuna göre ( son 1 saat kala kına yakcaz ) yesinler kuruyemişlerini otursunlar aşağı pastada kesilcek daha ne. ama aparatif bişiylerde ikram edicez sanırım.
kızlar ben sizce havuzu süsleyimmi ölemi kalsın. kenarlara volkan koymayı düşünüyrz. masalara boncuk fln serpcez ama içine bi çiçek tarzı bişiy yada yüzen nilüferler konulmalımı ki ???
bide mayısın 28 ine gün alıcaz ama ne zaman alcaksınız mayısta evlenceklerr.
Biz haziran gibi düşünüyoruz, martta kokteyl salonu olan belediye nikah salonlarını araştırıcam umarım vardır İzmir'de...
Bayraklı'ya yakın ilçelere bakıcaz...
Bayraklıda güzel yerler var canım makina mühendisleri odasına ait bi lokal var hem fiyatı çok uygun hem manzara şahane opuyorumnanaktan
canım mayısta evlenecekler ocakta alabiliyomus evraklar 6 ay gecerli olduğu için düğün tarihinden en erken 6 ay önce alınıyomuş
Bayraklıda güzel yerler var canım makina mühendisleri odasına ait bi lokal var hem fiyatı çok uygun hem manzara şahane opuyorumnanaktan
Aslında Bayraklı'nın manzarası çok güzel ama yer tepede, anacım çık çık bitmiyo :))
Nişanlımın evinden deniz görünüyor, akşamları manzara şahane...
Orayıda araştırayım bi, bende makine teknikeriyim belki daha ucuza anlaşırız :))
[/QUOTE]=)) o kadar tırmanışa değiyo ama manzarasına bayılıyorum oranın bi araştır sen beğenirsen bizim patronlarda makina mühendisi iki kat indirim alırız :))[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?