2011 gelin adayları buyrun sohbete

ne zamandı senin nikah bi de nerde olacak canım

Biz haziran gibi düşünüyoruz, martta kokteyl salonu olan belediye nikah salonlarını araştırıcam umarım vardır İzmir'de...
Bayraklı'ya yakın ilçelere bakıcaz...

Sende haklısın canım, biz sadece gençleri almayı düşünüyoruz, büyükler gelince zaten anlamıda kalmaz...

kına gecesinde nasıl bi kıyafet düşüüyosunuz

Ben takım elbise alıcam, birde bindallı...
Nişanımda istediğim elbiseyi giydim, kınamda da takım olması tercihimdir...

ayy evet yaa.
bzm taraftan tam 15 kişi var ailem dahil.
onların bize saydık offf
kaynımın düğünndede gördük hep oturuolar bizde ondan vazgeçtik.
böle bi eğlencemi artık adı düğünse düğünmü bişiye karar verdk
kınada da ne giycem
başta gelinlikle çıkcam.pasta fln kesilir sonrada bindallımı giycem.
ama normal bi kına yapsaydım gece elbisesi giyerdim.

kına gecesinde nasıl bi kıyafet düşüüyosunuz

Ben kına gecesinde Bitane abiye giyicem. uzun kabarık olmayan bişi kısada olabilir.
Kına yakılırkende bindallı. AMA Bİndallının rengini kırmızı bordo istemiyorum.
Nişanlığım kırmızıydı çünkü. BEYAZ altın sarısı veya turkuaz filan bulursam öle bişi olabilir.
Abiyede farklı renk olucak.

Canım bizde mayısta yapıcaz veya haziranın ilk haftası filan.
düğün salonu şimdi tutucaz da nikah için 3 ay kala filan alırız.
zaten düğün salonunda kıyılıcak nikah büyük ihtimalle.

guclubacismile
cnm bizde öle düşündük aslında mayısın 28 i dioduk ama benim sınavlarım çıktı
şimdi girmemezlik yapcsam eylüle atıcak mezun olmam.
hem dışarda olucağı için havalarda daha ısınsın istiyrz.ama yinede kararsız kaldık
sanıırm is.tda 6ay evvelden alınıyormuş gün.
bizde 3 ay daha beklielim bari :)

canım mayısta evlenecekler ocakta alabiliyomus evraklar 6 ay gecerli olduğu için düğün tarihinden en erken 6 ay önce alınıyomuş

Bayraklıda güzel yerler var canım makina mühendisleri odasına ait bi lokal var hem fiyatı çok uygun hem manzara şahane opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Aslında Bayraklı'nın manzarası çok güzel ama yer tepede, anacım çık çık bitmiyo :))
Nişanlımın evinden deniz görünüyor, akşamları manzara şahane...
Orayıda araştırayım bi, bende makine teknikeriyim belki daha ucuza anlaşırız :))

Bayraklıda güzel yerler var canım makina mühendisleri odasına ait bi lokal var hem fiyatı çok uygun hem manzara şahane opuyorumnanaktan

Aslında Bayraklı'nın manzarası çok güzel ama yer tepede, anacım çık çık bitmiyo :))
Nişanlımın evinden deniz görünüyor, akşamları manzara şahane...
Orayıda araştırayım bi, bende makine teknikeriyim belki daha ucuza anlaşırız :))
[/QUOTE]

=)) o kadar tırmanışa değiyo ama manzarasına bayılıyorum oranın bi araştır sen beğenirsen bizim patronlarda makina mühendisi iki kat indirim alırız :))[/B][/QUOTE]

=)) o kadar tırmanışa değiyo ama manzarasına bayılıyorum oranın bi araştır sen beğenirsen bizim patronlarda makina mühendisi iki kat indirim alırız :))[/B][/QUOTE][/QUOTE]

Yaklaşık fiyatı nedir sence canım?

=)) o kadar tırmanışa değiyo ama manzarasına bayılıyorum oranın bi araştır sen beğenirsen bizim patronlarda makina mühendisi iki kat indirim alırız :))[/B]
[/QUOTE]

Yaklaşık fiyatı nedir sence canım?[/QUOTE]

ramazan ayında bi arkadaşımızın nikahını orda yapmıstık kişi başı 35 tl yemekli fiyatı verdiler müzik olarak canlı bi grup vardı orda ama biz kendi arkadaşlarımız çalmıştı

benim bugün radarlarım burada bir rahat yok bana iş iş iş öfffffffff yahu. kayın valideme diktiririm belki elbisemi önceden dikiyormuş söyledi bir kaç kez ama elleri ağırıyordiye bırakmış .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…