2011 gelin adayları buyrun sohbete

Gönül davet var burda beşiktaşta. MEKAN için 6700 istemiş geçen mayısta.
Şimdi kim bilir ne dicekler.
Orayı çok beğeniyorum ama çok pahalı.
Bizda daha uygun bi yer tutarız fiyatta inmezlerse.

selam gelinlerr.
aylinn bebem gözümüz aydınn.
çok sevindimm

sağol zeynepçim

biz evde yemek veriliyo o yüzden düğünde yemek olmıycak
ayrıca benim çalıştığım yerle bağlantılı bi kuruluşun düğün salonu var bizim gibi çalışanlara yarı yarıya veriyo salonu 750-800 e gelicek o da
tabi bunun içinde müzik pasta falan yok onlarla birlikte 1500-1700 arası bişey olur diye düşünüyoruz
kır düğünü yapılabilicek yerler var ama 5000 falan fiyatları çokda güzel değiller zaten salonu tercih ederim
zaten bizim nisan gibi olursa hava durumu çok önemli
o yüzden salon olucak yani

düğün salonunu çok pahalı tutmayın bence ne kadar uygun olursa balayı bütcesi artıyo =)sonuç olarak 3 saat için 7.000 tl çok fazla değilmi

Ben nedense yıllardır düğün salonu istemiyorum.
Gözlemlediğime göre düğün salonlarında gelin ve damattan çok davetliler eğleniyor, o nedenle nikaha karar verdim.
Yakınlarımın düğününde hiç oturmayan biri olarak düğünümde de oynayamam diye nişanlıma bir yerlere gitmeyi teklif ettim, oda Allah'tan arıyodu zaten kabul etti :))
Çünkü düğünleri hiç sevmez...

evet canım hemde çok fazla. Zaten beğenmediğim en dandik salonlar bile burda 4000 den başlıyor. o da aylar aylar öncesinden tutucan.

izmirde aynı canım biz de nişanım temmuzda oldu hemen sonra rezarsyon yapıldı başka yerlere baktık en uygun yine ilk baktığımız salon gelince 2.500 tl ye orayı tuttuk

bizde tuttuk salonumuzu 1500 tl ye yavaş yavaş birikimler başladı ailelerde yardım edecek hayırlısıyla
kına içinde nişan yaptığım salon veya kapı önün olur diye düşünüyorum herşey para yahu adım atsan pra bir araba süsülemeye bile iki çiçek takıyor 100 tl

kapı önü en iyisi daha çok eğleniyo insan kaydirigubbakcemile2 hem evinde son gecen evinin önünde daha iyi olur kınada daha rahat ağlarsın :2:

Cimcime bende düğün salonunda düğün istemedim hiç ama nikahtanda gitmek istemiyorum.
Düğünüm olsun tadını çıkarayım biraz.
Nikahtan sonra yemek düşündük bizde eğlence yerine gidelim dedik.
Ama o da en az 100 kişi çıkıyor.
Nişanlımın ailesi kalabalık. Birini çağır birini çağırma küsüyolar.
Kuzenleri bırak teyzeler halalarda gelmek istiyolar. Arkadaşlar derken. 100 kişi oluyoruz.
Buda düğün salonuyla aynı fiyata çıkıyor bize.
Öyle yere düğün salonu tutup toplayalım insanları dedik.

cnm bizim sitenin havuzunda olucak
mekan için ücret ödemicez.
sadece içecekler kafeden olucak. oda yaklaşık 750 tl fln tutar.
ayrıca sanatçı getirme ücreti pasta fln hariç
onlarla 1.500 bulur die tahmin ediyrm.yemek konusuna gelince ben yemeksiz olsun diyrm nişanlım millet uzaktan gelcek yemek beklerler dio. eee dedim kınayla bir olduğuna göre ( son 1 saat kala kına yakcaz ) yesinler kuruyemişlerini otursunlar aşağı pastada kesilcek daha ne. ama aparatif bişiylerde ikram edicez sanırım.

kızlar ben sizce havuzu süsleyimmi ölemi kalsın. kenarlara volkan koymayı düşünüyrz. masalara boncuk fln serpcez ama içine bi çiçek tarzı bişiy yada yüzen nilüferler konulmalımı ki ???

bide mayısın 28 ine gün alıcaz ama ne zaman alcaksınız mayısta evlenceklerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…