2011 gelin adayları buyrun sohbete

tenine uygunluk da çok önemli bence ben kumral her renk oluyor tenine uyum sağlaması da hoş olur benim vazgeçilmezim siyah dır ama özel günümdede bilemyrum nasıl olur

bende nişanda kırmıız giydim bu yüzden kınada farklı renk olsn isitoyrurm bindallıda yeşil çok hoş

ben nişanda pembe giydim amma uğraştırmıştım elbidede =)))
kınada kırmızı istiyodum ama bindallıyı kırmızı giycem elbise farklı olsun diyorum hoş gül kurusu da çokk farklı bi renk ya kaydirigubbakcemile3

tenine uygunluk da çok önemli bence ben kumral her renk oluyor tenine uyum sağlaması da hoş olur benim vazgeçilmezim siyah dır ama özel günümdede bilemyrum nasıl olur

evet çok haklısın bu konuda.
mesela ben mor severim ama nişanımda mor nişanlıklar denedim çok iğrenç oldular.
hiç yakışmadı bana mor.

abartı makyaj dan hoşlanmıyorum mesele düğün makyajımı kendim bile yapabilirim çok sade çok hafif olsun istiyorum bakalım önden konuşmak iyi gelmiyor bana ama düşünce işte

birgün geç kalmışım işe kızlar çabuk çabuk uyku sersemi hazırlanıyorum aldım çantayı elime çıktım annemde demez mi ekmek al öyle git bende ekmek alıcam eve dönücem diye kapı terliklerini giy dalmışım o terliklerle yola çıktım ve işe gelmiş bulundum :))))))))))))))99

kız 45 dk lık yolda nasıl gittin onlarla şappp şappp :)) ördek gibi:roflol: dünde bende servise binecem yolu yarıladım pantolonda bi tuhaflıf var rüzgar içime giriyor gibi böylee :roflol: meğer fermuar açık kalmış tam ağaçlıkların arada kapadım artık akannehir

:)))))))))))))))))))))

inanmıyorum yaa neler yapıyon kızım sennnn aklın hep orda olursa böle olur :roflol::roflol:

ayy alemsiniz yaa
:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…