- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.281
benim bugün radarlarım burada bir rahat yok bana iş iş iş öfffffffff yahu. kayın valideme diktiririm belki elbisemi önceden dikiyormuş söyledi bir kaç kez ama elleri ağırıyordiye bırakmış .))
gül kurusu güzel olur.
bende nişanda kırmıız giydim bu yüzden kınada farklı renk olsn isitoyrurm bindallıda yeşil çok hoş
tenine uygunluk da çok önemli bence ben kumral her renk oluyor tenine uyum sağlaması da hoş olur benim vazgeçilmezim siyah dır ama özel günümdede bilemyrum nasıl olur
ay bitse şu gün çok sıkıldım.
Nerdesiniz canlar yaa, gelinde açılalım azcık...
bana mı seslendin yivruşşşşşdelikafaduldengelinde azalım azcıkkk diye okumuşumm yuhh bana yaa :roflol:
birgün geç kalmışım işe kızlar çabuk çabuk uyku sersemi hazırlanıyorum aldım çantayı elime çıktım annemde demez mi ekmek al öyle git bende ekmek alıcam eve dönücem diye kapı terliklerini giy dalmışım o terliklerle yola çıktım ve işe gelmiş bulundum :))))))))))))))99
birgün geç kalmışım işe kızlar çabuk çabuk uyku sersemi hazırlanıyorum aldım çantayı elime çıktım annemde demez mi ekmek al öyle git bende ekmek alıcam eve dönücem diye kapı terliklerini giy dalmışım o terliklerle yola çıktım ve işe gelmiş bulundum :))))))))))))))99
kız 45 dk lık yolda nasıl gittin onlarla şappp şappp :)) ördek gibi:roflol: dünde bende servise binecem yolu yarıladım pantolonda bi tuhaflıf var rüzgar içime giriyor gibi böylee :roflol: meğer fermuar açık kalmış tam ağaçlıkların arada kapadım artık akannehir
kız 45 dk lık yolda nasıl gittin onlarla şappp şappp :)) ördek gibi:roflol: dünde bende servise binecem yolu yarıladım pantolonda bi tuhaflıf var rüzgar içime giriyor gibi böylee :roflol: meğer fermuar açık kalmış tam ağaçlıkların arada kapadım artık akannehir
Eee aklından geçenleri görüyosun aklinialirimsmile
inanmıyorum yaa neler yapıyon kızım sennnn aklın hep orda olursa böle olur :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?