- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.341
bebem yaa bilmiyomki nişan olunca bizimde böyle bi problemlerimiz kızdıklarımız olurmuu fisfisfis çünkü biz daha hiç kavga etmedik böyle nebilm bişey yüzünden kızıp birbirimize müs durmadık :asigim:
bakalım nişan olunca böyle mi olcak evlere gelip gidim olunca neler çıkçak ortaya naniknanik
bende neyi fark ettim. bizim evde erkek kardeşim var erkeklerin az çok huyları aynı onlarda kız yok üç erkek acaba kız kardeş osaydı daha mı farklı olurdu bu konuda ne dersiniz kızlarrr
Bizim sözlüyken bile herşey çok güzeldi, ne nazlar yapardım, hele doğum günümü unuttu diye paraladım nerdeyse, asker olmasına rağmen hemen atlayıp geldi, ama nişandan 2 ay sonra bişeyler oldu, kış uykusundan uyandı galiba,
hoşgeldin ayşe'cim...
Ya bişey dikkatimi çekti, açılan konulara bakıyorumda nişanlılık döneminde fiziksel birleşme yaşayınca erkeklerin soğuduğunu söylüyorlar.
E erkek sadece cinsellik için beraberse bir bayanla evlenmeyi nasıl göze alabilirki?
Yani soğuyacağı varsa evlendikten sonrada soğumazmı?
Bi arka sayfada kalmıştı
Kızlar düğünleriniz için nezaman gün alıcaksınız?
Düğünlerinizi nerde yapıcaksınız bellimi? (düğün salonu, kır, yemekli yemeksiz...)
Bide düğün yeri için ayırdığınız bütçe?
7 kişi görüyorum ama kimsenin fikri yokmu bu konuda?
Hoşgeldin Ayşe'cim...
Ya bişey dikkatimi çekti, açılan konulara bakıyorumda nişanlılık döneminde fiziksel birleşme yaşayınca erkeklerin soğuduğunu söylüyorlar.
E erkek sadece cinsellik için beraberse bir bayanla evlenmeyi nasıl göze alabilirki?
:uhm: :bbo: :sm_confused:
Hoşgeldin Ayşe'cim...
yawyumm bugün iyice karıştırdılar aklınııı kafamçokkarıştı
evet yaaaa aklıma gelmicek şeyleri duydum valla :çok üzgünüm:
gelir gelmez geçmiş sayfalara cevap yazdım.merhaba herkese
kayınvalidemin akraba günündeyiz.nişanlıma pasta getirmeye geldim bende:)
gelinlik için kumaş ve güpürümü seçtim.yakın zamanda ölçü vermeye gidicem.
:)) Ya anlatamadımmı acaba :))
Açıkçası bazen nişanlımı öperken bile şüpheye düşüyorum, acaba bunları yaşayınca benden soğurmu diye...
Ama onun tavır aldığını görüyorum, konuyu kapatmaya çalıştığımda "beni istemiyormusun" diyor.
Oysaki alakası yok, sadece yaşamak istediklerimin çoğunu evliliğe bırakmak istiyorum.
Bu çizgiyi ayarlayamıyorum malesef...
Cinsel bir zorlama kesinlikle olmadı çok şükür ama bazen dokunmalarından bile tereddüt ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?