2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizim sözlüyken bile herşey çok güzeldi, ne nazlar yapardım, hele doğum günümü unuttu diye paraladım nerdeyse, asker olmasına rağmen hemen atlayıp geldi, ama nişandan 2 ay sonra bişeyler oldu, kış uykusundan uyandı galiba,

bende neyi fark ettim. bizim evde erkek kardeşim var erkeklerin az çok huyları aynı onlarda kız yok üç erkek acaba kız kardeş osaydı daha mı farklı olurdu bu konuda ne dersiniz kızlarrr

Bence alakası yok çünkü kuzenimde 3 erkek kardeş ama eşine accayip bağlı, yani ben öylesinide görmedim, gelinin babasının evinin halılarını bile kuzenimin yıkamışlığı vardır düşünün yani...

diyorum ya güzelim yani çok şükür 4.yılımz bitti hala ilk günkü gibi herşey toz pembe e ailesiylede öyleyim nişan oluncada inş.herşey böyle olur böyle gider..
yakın bi dostum geçen ailesiyle oturup bi sofrada yemek yemedikçe anlayamazsın dedi

Hoşgeldin Ayşe'cim...
Ya bişey dikkatimi çekti, açılan konulara bakıyorumda nişanlılık döneminde fiziksel birleşme yaşayınca erkeklerin soğuduğunu söylüyorlar.
E erkek sadece cinsellik için beraberse bir bayanla evlenmeyi nasıl göze alabilirki?
Yani soğuyacağı varsa evlendikten sonrada soğumazmı?

konuya vakıf olmaya calışıyorumcadıarzu

merhaba kızlar!!!

yerimizi tuttuk bile:)

samsun neco düğün salonu.yemeksiz.pasta ve kola ikramı olacak.

ayırdığımız bütçe 3000 tl idi ancak 3800e anlaştık

erkekler işini garantiye aldımı daha rahat davranıyorlar . sözlerini geçirmye çalışyorlar yani kendi istediği fikre zikre sokmaya çalışyıorlar arkadaşım diyordu ben çiçek değil sanki nişanlısı ahmet oldum diyordu bazen. cinsel birleşme olunca da öyle bir durumla karşılamadığım için duyduklarıma istinaden o bazen bir tehdit niteliğinde de olabiliyor sürekli gün yüzüne çıkıyor ve hep istiyor yapmayıncada sanki bir yabancıymış gibi davranıyor diyordular

:uhm: :bbo: :sm_confused:

ben şahsen katılmıyorum soğuyacağı düşüncesine.şöyleki evlenmeden önce fiziksel birleşmeye de karşı değilim.yani sınırında tabi diğer işi için söylemiyorumkaydirigubbakcemile3sanki ilk gece daha rahat hissederim gibime geliyor kendimi.öbür türlü tamamen yabancı iki vücut ve stres de cabası.evlilik bu şekilde cinsel temeller üzerinde zaten sağlam duracak bir müessese değil:hulya:

gelir gelmez geçmiş sayfalara cevap yazdım.merhaba herkese

kayınvalidemin akraba günündeyiz.nişanlıma pasta getirmeye geldim bende:)
gelinlik için kumaş ve güpürümü seçtim.yakın zamanda ölçü vermeye gidicem.

:)) Ya anlatamadımmı acaba :))
Açıkçası bazen nişanlımı öperken bile şüpheye düşüyorum, acaba bunları yaşayınca benden soğurmu diye...
Ama onun tavır aldığını görüyorum, konuyu kapatmaya çalıştığımda "beni istemiyormusun" diyor.
Oysaki alakası yok, sadece yaşamak istediklerimin çoğunu evliliğe bırakmak istiyorum.
Bu çizgiyi ayarlayamıyorum malesef...
Cinsel bir zorlama kesinlikle olmadı çok şükür ama bazen dokunmalarından bile tereddüt ediyorum :))

Oh oh işler yolunda, hadi hayırlısı kuzum. Biz nelerle uğraşıyoruz millet nelerle uğraşıyo :))
Bende durdukça saçma sapan şeyler düşünüyorum :))

kızzz hayy ağzını kocan sevsinnn sırnaşık şey iştee aynen duyguları tüm söylediğin şeyleri bende hissediyorum eyvahedigeldismile:kedi:

siz konuşmaya devam edin ben akşam evden okurum:)
şimdi geri gün evine gideyim de millet yanlış anlamasın
hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…