2011 gelin adayları buyrun sohbete

:))) benimki öyle şeyleri hemen haber eder:)) basarım bende telefonu hele geçen yıl sülalelerindeki tüm yaşlılar gitti 10 filan vardı herhalde ara ara helak oldum be

o değilde kadın yanlış anlayacak, ama benim bişeyim oldumu hemen annesini arayıp haber veriyo. Kardeşim geldiğinde arayıp Esra'ya ayrı gözaydını ver demiş :))

bizde şişirtsek mi cimoşşşşşş kıııı:icecream:

Anamm bazen çok şiş geliyo zaten, bide şişirtsem Banu Alkan'a yetişirim herhalde :))

ayy yine misafir olmuşum
duygucum ne zamandır gelmiyosun
akraba olucaz kız
akşam istemeye geldiler beni :)))
ben hala soramadım gerçi kayınvalideme seninkileri

Canım vallahi gelemiyorum yaaa..
Boşver boşver sorarsın sonraa yerimseniben
Eee neler oldu istediler mi ne yaptınız..
Ayy çok heyecanlıı yaa olumunekankayizsmile

o değilde kadın yanlış anlayacak, ama benim bişeyim oldumu hemen annesini arayıp haber veriyo. Kardeşim geldiğinde arayıp Esra'ya ayrı gözaydını ver demiş :))
eferin enişteye özel muamelesi için :icecream: haketti duduşlarıııı:roflol:

Anamm bazen çok şiş geliyo zaten, bide şişirtsem Banu Alkan'a yetişirim herhalde :))
sen dokunma o zaman seninkiler almış başını gidiyorrnaniknanik

Kızlar kimse kalmadı gözüküyor ama benimde çıkmam lazım çok öpüyorum hepinizii inşallah yine gelmeye çalışırımm.. opuyorumnanaktan

Kendinizee çok cici bakınn...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benimde öyle bi durum olabilir ama göbekten vereyim ben hem ondanda kurtulmuş olurum

:))9 ne güzel olurduu şu fazlalıklardan kurtulsak ya :)) şimdi bi topik başlığı geçtiii kızlar elektrik süpürgesinin üfürmesiyle selülütlerden kurtuluyormuş buna ne demeli :icecream: biz kadınlarda çözüm bitmez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…