2011 gelin adayları buyrun sohbete

superisi88, DENİZKOYDUMADIMI, pamugum, EftelyaSanem
hepiniziii öpüyorum güzel gelinlerrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benimde düğünüm 02/07/2011 de olacak işlh ama ben hepinizden bi yardım isticem bizim düğün günümüz aynı zamnda nişanlımın doğum günü ona düğnümüzde hiç unutamayacagı bi doğum günü süprizi yapmak istiyorm fikirlerinize ihtiyacım var

ay günaydin kizlaaar,

nasilsiniz? napiyorsunuz?
ya bir kac gün uzak kaldim yine eler oldu neler bitti =)

ya aslinda iyi güzel birseyler yaparsin,
ama bence yanliziken ona özel bir hediye yap yani dügünde degil...ne bilim özel kalsin herseyde toplumun önünde yasanmasi gerekmiyor diye düsünüyorum? yoksa gecipde herkezin önünde sarki söylemeyi düsünüyormusun =))))

tabiki hayır evimize gittiğimizde ikimize özel bi kaç şey var kafamda ama düğündde hiç beklemiyeceği için bi süprz olsun istedim

kesinlikle öyle hani manevi birsey olsun diyorsan

ben sevgilime birgün sunu yaptim :

bir kutu aldim, icini iste kumasla fln süsledim, kokulu yapraklar koydum, nazar boncuklari koydum birde iste üc tane doldurmalik ufak sise.
Onlarin iclerini doldurdum

1- bal = tatli günler icin
2- aci biber = aci günler icin
3- su = iste su gibi berak olsun diye...
iste yaninada uzunn uzun bu üc sembolu anlatan bir mektup...yani sizde sonucta evllilige atiliyorsunuz, sende senin icin bunu simgeliyen seyleri veya beklentileri bir kutuya koy sonra bir aradayken verirsin...sonra da kendini verirsin =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…