2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu oldukça zor bence kalabalık özel bir gün ve özel şey okadar farklı olmalı ki ne olabilir bir organizetörler le görüş istersen. şimdi gelinin şarkı söylemesi olayıda baydı facebooklar da boy gösteriyor
habersizce slayt gösterisi, telgraf gibi mesaj geliyor salonlara bir tane kendin yazabilirsin okuyan kişiye anlatırsın baştan bir kaç güzel cümlelerle beklemediği birşey olmalı ki anlamı olsun diye düşnüyorum

yoğun oluyorum canım işletmenin eli ayağı ben olunca bensiz birşey lmuyor herşeye yetişmeye çalışıyorum burayıda merak ediyorum cuma saati bakayım dedim

ya bu ara kizlar bi ara bakmistim da genital bölgede lazer konusu acilmisti....

ya ben kendime ufak bir IPL makinasi aldim bacaklarim icin, birde oramda denim dedim cok aciyor yaaaa...

lazerde okadar aciyormu? yani alt bölgelerde düsünemiyorum...
bende kurtulmak istiyorum o fuzuli fuzuli killardan yaaa =/

evet cnm izmir sıcak oluyo
belli olmuyo havasına pek
sabah yağmurlu soğuksa öğleden sora sıcak olabiliyo kaydirigubbakcemile3

15 gun kadar önce ordaydım eskıizmirde, hava cok hafıf serındı..ama bu haksızlık ya burda hem kombı yanıyo hem battanıyeyle oturuyorum suan ayagımda pantifler..eyvahedigeldismile :1ninca:

çok soğuklar yok henüz
öle soba yak kalın kışlık giy modunda değiliz

tanyel sen napmıştın

aylin canım
memnun oldum

böyle birsey yapmistim züleyha, hani burcu? da evlenicegi gün hem sevgilisinin dogum günü ona böyle bir hediye yapabilirdiye paylasmistim.. =)

bende memnun oldum aylin =)

Son düzenleme:
sayfa benim altta hep duruyo hem çalışıyom hem burdayım ama bigün yakalancam sengözlerimebaksanab

hahah evlenme heyecani bitmeden, bu yakalanma heyecani da bitmeycek görünen =)
vallahi ben ofiste tek basima oldugum icin ben rahatim yaaa =)))

size kolay gelsin kizlar aman yakalnmayin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…