- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.561
benimde düğünüm 02/07/2011 de olacak işlh ama ben hepinizden bi yardım isticem bizim düğün günümüz aynı zamnda nişanlımın doğum günü ona düğnümüzde hiç unutamayacagı bi doğum günü süprizi yapmak istiyorm fikirlerinize ihtiyacım var
çok güzel bi fikir hazırlayacağıma emin olabirsin:))
hoşgeldin tanyel züleyha bende vereliniortak
iyi dir canim senden =)
daha tanismiyoruzzz
ben tanyel =) sen?
merhaba tanyel deniz benim adım bursa memnun oldum canım hoşgeldin
kızlar ben geldim
aramıza yeni gelenler olmuş gene hoşgelmişler
hoşgeldin kızz ,,,,
çok güzel bi fikir hazırlayacağıma emin olabirsin:))
hoşbulduk canım :roflol:
ozaman fotografi bekliyorum yaaaaani =)
hazirladiktan sonra,
emin ol cok sevinicektir vallahi, ucmustu benimkisi sevincten =)
ben tanyel =) hosbulduk canim,
sen? =) not almam lazim
Dün kayınvalidemle konuştum, biz sadece ince yelekle geziyoruz diyo...
Biz buralarda nerdeyse eldiven takıcaz :))
Geçen sene aralıkta İzmir'deydim günlük güneşlikti, o sırada burada çok yağmur yağıyormuş...
15 gun kadar önce ordaydım eskıizmirde, hava cok hafıf serındı..ama bu haksızlık ya burda hem kombı yanıyo hem battanıyeyle oturuyorum suan ayagımda pantifler..eyvahedigeldismile :1ninca:
kesinlikle öyle hani manevi birsey olsun diyorsan
ben sevgilime birgün sunu yaptim :
bir kutu aldim, icini iste kumasla fln süsledim, kokulu yapraklar koydum, nazar boncuklari koydum birde iste üc tane doldurmalik ufak sise.
Onlarin iclerini doldurdum
1- bal = tatli günler icin
2- aci biber = aci günler icin
3- su = iste su gibi berak olsun diye...
iste yaninada uzunn uzun bu üc sembolu anlatan bir mektup...yani sizde sonucta evllilige atiliyorsunuz, sende senin icin bunu simgeliyen seyleri veya beklentileri bir kutuya koy sonra bir aradayken verirsin...sonra da kendini verirsin =))))
tanyel sen napmıştın
aylin canım
memnun oldum
yoğun oluyorum canım işletmenin eli ayağı ben olunca bensiz birşey lmuyor herşeye yetişmeye çalışıyorum burayıda merak ediyorum cuma saati bakayım dedim
sayfa benim altta hep duruyo hem çalışıyom hem burdayım ama bigün yakalancam sengözlerimebaksanab
hmmm tamam tamam okudum bi ara aklımdan çıkmış kusura bakma değişik oluş gerçekten a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?