2011 gelin adayları buyrun sohbete

ilginc ya hahah süper fikir, bende sözden sonra camdan caktirmadan atim mendili hahahhaha ay bu cok hosuma gitti yaaww...

ya bohca sadece dügünden önce düsünüyorum hani bir tane bohcam olsun diye.....
bizde is olmasin diye iste kiz isteme, söz ve nisani bir arada yapacagiz =) hem isticekler hem yüzük takilcak yani... =) sürekli git gel git gel hazirliklar olmasin diye =)

ne giyinicegine karar verdin mi???

Beni çarşıya falan çıkarmadılar, herşeyi İzmir'de alıp gelmişler, sadece kıyafet ve aksesuarlarımı nişanlımla ikimiz çıkıp aldık...
İç çamaşırlar ve bornozum iki beden büyük zaten :))
Birini denize vercem :)) öyle anlaştık :))

Sakın uğraşayım deme aman!
İşin içine girdinmi çıkamazsın, ben bohçayı haziranda götürdüm, kredi kartı borcum geçen ay bitti şükür...

ahahahah ay esra allah canini almasin emiii

ay deli ya hahahaha ya ne bilim simdi yok hem söz bohcasi yok nisan bohcasi yok evlilik bohcasi yok anam yani her birine farkli farkli seyler...ne bilim evlenmeden önce giderim sevgilimle beraber aliriz iste istedigimiz seyleri hem takim seklinde olur terlikdir, bornozdur, sabahliktir yani....

ama kiyamam sana sevgilin icin borcada girdin yani

iste bende bunu diyorum iste hem para bosa gidiyor ya hediye hediyedir de hani yararli birsey olsa bari =)

vallahi ablamin bohcasindaki seyleri hic kullanmadi hic de yani nebilim kendi gidip alicagi seyler degildi.....bosu bosuna niye yaaaani =) bana parayi versinler ben istediklerimi alim hahaha =)

ohooo ben onlardan çok borca girdim valla...
Onların aldıklarının 2 katını aldım ben...

sildimmmmm...............................................................

Son düzenleme:
aylinn benimkide bunun pembe çiçeklesiydi

Eklentiler

• $Resim 071.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 27
@ esra

ay canim saka yaptim ya k.bakma :S

tabi ki bildigin birsey vardir canim ya, yanlis anlama ya bende kayin valideme hediye fln aldim öyle yani isin girgiriydi o?

i am sorry ya ? :S

Son düzenleme:

aynenn nişanlımla ikimizz gircezz ona:)):roflol: ebnd esana takkeleri vercem unutmaa bakk hani 95 numera olanlar onada siz nişanlınla girersinizsırnaşık şey

evet canım eklerim biraz sonra resmini

hım anladım canım güzelmiş..hadi darısı nişanına diyelim o zamn

teşekkür ederim tatlım

biz kendimiz çıkıcaz canım ne istiyosam onu alıcam yani bohça için
kendi zevkime göre olucak yani
bizde de bi kere bohça oluyo zaten
düğünde ayrıca bohça falan olmuyo
şimdi hepsi olucak biticek
sonra herkes kendi hazırlığına bakıcak

2497 arkadaş bazı yerlerin adetleri farklıdır mecburi yapılır salaklıktan değildir o.sen istiyorsan yapma tabi.bunlar anıdır, ufak hediyeleşmelerdir.bayram harçlığı gibi parayı ver gönlümce alayım olmaz.

hadi bakalim merak ettim canim =)......iyisin ozaman canim, icine sineni alman cok önemli bence iste =) sonucta evde kullanirken hep evlenmeden önceki zamani düsünceksin iste....

verilirken yani söz sırasında bunu giyicem
nişan da da yeni elbise alıcaz işte alışveriş sırasında

Eklentiler

• $S6300625.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…