2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylincim hayırlı olsun çok şirin. benimkide öyleydi. ben söz sandığı verdim. onlarda tepsi aldılar yine söz bileziği tek taş. güzel günler bekliyorrrr seni

geldim geldim kızlaarr gerilmiş ortamm arkadaşta defalarca özür dilemiş devam edelim güzel muhabbetimizee hadi gelinnn kucaklaşalımm :1hug::1hug:

arkadaşım sana ayrım yaptığım için söylemedim uzun zamandır dışarda yaşıyorsan gelenek ve göreneklerden yoksun kalmışsın diye söyledim.salak dedin o kadar alınmadık sen bu sözü neden büyüttün onu anlayamadım şimdi.sorun yok takılmana bak konu kapandı.

hoşgeldin canım hayırlısı olsun
ben sana isteme olaylarında yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
bende şimdi o olayları atlatmaya çalışıyorum
isim nedir senin
ben aylin

dediğim gibi ben seni kırmak için yazmadım zaten tatlım
unutalım bu olayı bence de
yaşanmamış sayalım
ve bidaha yaşamayalım inşallah

[
hoşgeldin opu.ismin ne canım öyle hitap etmek daha kolay olcak sanırım

aylincim kıyafetin de çok şık

birisi tepsinin içindekini sormuş
mendil ve çorap var ama çorap ne anlama geliyo bilmiyorum hazır almıştım zaten
üzerine de harflerimizi asmıştık

bugün tam bir sene oldu vay bee

evet ben sormustum ece =)

anladim....neyse o mendil olayini ben bi gözden gecirim belki bende yaparim, tatli birsey...yani ne bilim eskiden yazma fln verirlerdiya onun gibi birsey heralde =)

ya bir sene mi olmus =( ya benimkide daha önümde....gecse de artik diyorum =) düsünmekten basim döndü artik mafoldumben

sağol tatlım
sen nerelerdesin yoksun ne zamandır
senin tepsini de gördüm sahi seninkide çok güzelmiş
allah nice nice seneleri birlikte geçirmeyi kısmet etsin inşallah

kızlar yarından itibaren iki gün olmayacağım ancak p.tesi görüşebilirim sizlerle. Allah ım nasip kısmet ederse canımıniçi geliyor yarın sabah istanbula. hayırlısı ile inşallah yarın nişanlık bakıcaz, damatlığımızı alıcaz, nişan kartımızı bastıracağız. net bilmiyorum ama bohça alışverişide yapabilirz oda nasip artık..

Kızlaar şimdi aldığım bir haberi naklen paylaşıyorum sizinle...
Hani Fatma vardıya ara sıra geliyo, hamileymişşş :))
Yeni aldı haberi, hemen banada yazdı :))
O çok sevinçli bende çok sevindim yaa :))
Darısı başımıza, ahhh bi evlensek...

Ayy ne mutlu sana, bizde nişan alışverişimizi yağmur altında yapmıştık, çok ormantik oluyo şekerüm :))
Yasemiin, yağmurda edilen dualar kabul olurmuş, banada etsenya, hani bizimki gelsede bi görsem özledim be yaa...
Bide deki hayırlısıyla çabucak evlenelim
yerimseniben

ohhh ne güzelll :)) istiyorduda zatenn. esroooo biz bi evlenelim direk ilk geceden :roflol: senle ben bu hızla sırnaşık şey

Son düzenleme:

aaa evet istiyodu zaten o bebiş
ayy çok sevindim
allah hayırlı evlat versin inşallah
sağlıkla sıhhatle doğsun
allah bize de kısmet etsin
evlenelim çocuk yapalım
şimdi evlilik hazırlaıklarımızı konuşuyoruz
o zamanda bebişlerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım..darısı başımıza dediğin gibi bi evlensek..galiba benim düğün temmuz olacak arkadaslar.gidişat onu gösteriyor

yaaa ne güzel canim ya, ay darisi bizimde basimiza =) iyi gezmeler, iyi alisverisler diliyorum...damatlik beraber mi aliniyor? :S

ay ne güzel ya....darisi sizin basiniza =) ben bi 4 sene daha almim =)
esra az kaldi ya cabuk gecer zaman, bi dönüp bakmissin evlenmissin =) sabah esinin yaninda uyaniyorsun =)

yagmur altinda ? =) yaaa yasemin benim icin de et....bende burda yagarsa hepinize ederim...buralarda yagmurdan cok ne var =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…