- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.641
geldim geldim kızlaarr gerilmiş ortamm arkadaşta defalarca özür dilemiş devam edelim güzel muhabbetimizee hadi gelinnn kucaklaşalımm :1hug::1hug:
Arkadaşlar ben geldim aranıza bırakın tatsızlığı,2011 eylül gibi düşünüyoruz henüz isteme olmadı,olunca burda paylaşırım,1 ay sonra falan olacak daha şimdiden ne giyicem nasıl olcak düşünmeye başladımeyvahedigeldismile
tamam, dikkat ederim bundan sonra....benim de sizlere cok ihtiyacim var inanin ki...
burdaki insanlar cok farkli hic bir zaman kendimi burali hissedemedim ve burdaki türklerle pek ortak noktam yok ve bu yüzden hic birseyimi paylasamiyorum onlarla....bu yüzden bana tekrar bi sans verin =(
sil bastan?
unutalim o konuyu kizlar lütfen........
yazdiklarin icin de tesekür ederim cimcime eses ablam =)
Arkadaşlar ben geldim aranıza bırakın tatsızlığı,2011 eylül gibi düşünüyoruz henüz isteme olmadı,olunca burda paylaşırım,1 ay sonra falan olacak daha şimdiden ne giyicem nasıl olcak düşünmeye başladımeyvahedigeldismile
aylincim hayırlı olsun çok şirin. benimkide öyleydi. ben söz sandığı verdim. onlarda tepsi aldılar yine söz bileziği tek taş. güzel günler bekliyorrrr seni
geldim geldim kızlaarr gerilmiş ortamm arkadaşta defalarca özür dilemiş devam edelim güzel muhabbetimizee hadi gelinnn kucaklaşalımm :1hug::1hug:
aylincim kıyafetin de çok şık
birisi tepsinin içindekini sormuş
mendil ve çorap var ama çorap ne anlama geliyo bilmiyorum hazır almıştım zaten
üzerine de harflerimizi asmıştık
bugün tam bir sene oldu vay bee
kızlar yarından itibaren iki gün olmayacağım ancak p.tesi görüşebilirim sizlerle. Allah ım nasip kısmet ederse canımıniçi geliyor yarın sabah istanbula. hayırlısı ile inşallah yarın nişanlık bakıcaz, damatlığımızı alıcaz, nişan kartımızı bastıracağız. net bilmiyorum ama bohça alışverişide yapabilirz oda nasip artık..
Kızlaar şimdi aldığım bir haberi naklen paylaşıyorum sizinle...
Hani Fatma vardıya ara sıra geliyo, hamileymişşş :))
Yeni aldı haberi, hemen banada yazdı :))
O çok sevinçli bende çok sevindim yaa :))
Darısı başımıza, ahhh bi evlensek...
kızlar yarından itibaren iki gün olmayacağım ancak p.tesi görüşebilirim sizlerle. Allah ım nasip kısmet ederse canımıniçi geliyor yarın sabah istanbula. hayırlısı ile inşallah yarın nişanlık bakıcaz, damatlığımızı alıcaz, nişan kartımızı bastıracağız. net bilmiyorum ama bohça alışverişide yapabilirz oda nasip artık..
Ayy ne mutlu sana, bizde nişan alışverişimizi yağmur altında yapmıştık, çok ormantik oluyo şekerüm :))
Yasemiin, yağmurda edilen dualar kabul olurmuş, banada etsenya, hani bizimki gelsede bi görsem özledim be yaa...
Bide deki hayırlısıyla çabucak evlenelim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?