2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya arkdadaslar ya k.bakmayin esradan da tekrar özür diliyorum ya ben bazen cok düsünmeden hareket ediyorum ama gercekten samimiyetimden söyledim, yani SALAK oldugundan degil ne münasebet canim yani tanimiyorum ki öyle birsey diyim ...ya esra k.bakma.....

kizlar sizde kusura bakmayin ya sakasina dedim ben onu...offf nasil anlatticam bilmiyorum ki =(

ama inankiki kötü bir niyetle söylemedim ben onu =(

arkadaşım kötü bir niyetin olmayabilir belki ama hitap ederkenn dikkatli ol hiç hoş değil..

verilirken yani söz sırasında bunu giyicem
nişan da da yeni elbise alıcaz işte alışveriş sırasında

canim cok tatli olmus....

bana göre biraz cok sade, belki bir göz alici bir küpe takardim =) ama bu zevk meselesi tabiiii

güle güle giyinnnnnnn

yeni gelen arkadaşlar için konuşuyorum
ben yaklaşık 3 aydır burdayım
ve bir sürü güzel arkadaşla tanıştım hepsini de çok seviyorum
güzel ve hüzünlü şeyler paylaşıyoruz
yeri geliyo birbirimize şaka yapıyoruz
ama bu tarz küçük düşürücü şeyler söylemedik hiç birbirimize (salak,manyak gibi)
sizde buna dikkat edersiniz çok sevinicem
kırmak amaçlı söylemiyorum bunu
sadece bu topiğin ve bizim düzenimize uyum sağlamanız açısından

arkadaşım kötü bir niyetin olmayabilir belki ama hitap ederkenn dikkatli ol hiç hoş değil..

ay sictim batirdim iyice =( ya kizlar kabul ediyorum bu yüzden de özür diledim =(

ya düsünmedim yani ne bilim....özür diliyorum kizlar =(

esra konusmicakmisin benimlen simdi =( ya öyle demek istemedim ki ben =(
bana ne düser öyle birsey demeye yani gercekten samimiyetimden öyle deyi verdim...ama oda yanlisti anladim........

kusura bakmayin =(

tamam.........ya tekrar senden de özür diliyorum aylin.....ya kusura bakmayin......
birdaha rahasiz etmem =(

ama bilin ki gercekten kimseyi agsalamak istemedim ben =(

galiba yurt dışındasın bu değer yargılarını unutmuşsun diye düşünüyorum.

kıyafet çok güzel canım benim çokta yakışmış Maşallahh.. opuyorumnanaktan

sağol yasemincim teşekkür ederim

canim cok tatli olmus....

bana göre biraz cok sade, belki bir göz alici bir küpe takardim =) ama bu zevk meselesi tabiiii

güle güle giyinnnnnnn

ben genelde sadelikten yanayım zaten abartıyı sevmiyorum
yakıştıramıyorum da kendime
o yüzden böyle bişey giyicem

vereliniortaka.s

aynen s....n batırdın vallaa

tamam.........ya tekrar senden de özür diliyorum aylin.....ya kusura bakmayin......
birdaha rahasiz etmem =(

ama bilin ki gercekten kimseyi agsalamak istemedim ben =(

benden özür dilemeni gerekitircek bişey yok
ben seni kırmak içinde söylemedin
sadece buraya yeni geldin
daha dakika bir gol birde de bu tarz bişey hoş değil yani
bundan sonra dikkat edersin olur biter
herkes hata yapabilir
önemli olan onu düzeltmek ve bidaha yapmamak

galiba yurt dışındasın bu değer yargılarını unutmuşsun diye düşünüyorum.

bunun yurt disinda olmamla hic bir alakasi yok...ben burda bir isci ailesinden gelme degilim,üni okuyorum ve ben izmirdede okudum bir dönem ve cok iyi adapte oldum...yani benim türkiyedeki insanlardan hic bir farkim yok.........

ama beni yurt disindaki insanlarla simdi bir keseye atmak istiyorsaniz buyrun.

Ben bir hata yaptim bunun icin de defalarca özür diledim simdi niye bukadar üzerime geldiginizi anlamiyorum dogrusu...

ben ablamlada bu sekilde sakalasirim bunun deger yargilariyla bir alakasi yoktur. Bu karakter farkidir bence. Benim burdaki hatam tanimadigim bir insana kendi yakin cevremdeki insanlara nasil davraniyorsam gibi davranmamdi onun icin de özür diliyorum....

Son düzenleme:
ya tamam arkadaşlar aaaa
uzatçak bişey yok
bidaha yapmazsın olur biter
esra da sanırım özrünü kabul eder diye düşünüyorum
onun adına konuşmayayım da yine

Aaa konu nereye gelmiş, tamam kızlar, arkadaş hata yapmış, bir daha o tarz kelimeler söylememisini tavsiye ediyorum, tabi sadece burada değil reelde de bu böyle olmalı, çünkü kim ne kadar kötü ya da cahil olursa olsun bu tarz kelimeleri haketmez...
Neyse arkadaşım sanada yüklenmek istemedim o nedenle konuyu hemen kapadım ama duyarlı arkadaşlarımda varmış saolsunlar...
Sende hatanı anladın aslında buda bir erdemdir, bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğinden eminim, bana kalırsa yaşında biraz genç gibi, bende yiğenimle çok şakalar yaparım oda bazen el, kol hareketlerini abartır, ama çokta önemsemiyorum açıkçası...
Neyse kapatalım bu konuyu, arkadaş daha fazla mahçup olmasın, ben insanlara kolay kolay kırılmam merak etme...

tsk ediyorum...ama bende sizden birsey rica edebilirmiyim? yani ben yurtdisinda yasiyorum diye bana farkli davranmayin, ben türkce konusan, akademik bir aileden gelen, üni okuyan, türkiyede üni okumus olan, türk pasaportu olan ve herzaman TÜRK kalan bir insanim. Bana o ALMANCI olarak hitap ettiginiz insanlara baktiginiz gibi bakmayin...ben kendim burda cok savaslar verdim sürekli bu ön yargilardan dolayi ve hic bir zaman burdaki cogu türkle bir olamadim, olmakta istemiyorum. Ama lütfen beni o insanlarla bir tutmayin. Lütfen =(

Son düzenleme:
2497 canım ben bu forumda çok destek aldım, sende aramıza girmeyi başarırsan hepimiz sana çok destek oluruz, hepimiz çok farklı yerlerde ve farklı yaşlardayız ama birlik olmayı başardık :))

Arkadaşlar ben geldim aranıza bırakın tatsızlığı,2011 eylül gibi düşünüyoruz henüz isteme olmadı,olunca burda paylaşırım,1 ay sonra falan olacak daha şimdiden ne giyicem nasıl olcak düşünmeye başladımeyvahedigeldismile

2497 canım ben bu forumda çok destek aldım, sende aramıza girmeyi başarırsan hepimiz sana çok destek oluruz, hepimiz çok farklı yerlerde ve farklı yaşlardayız ama birlik olmayı başardık :))

tamam, dikkat ederim bundan sonra....benim de sizlere cok ihtiyacim var inanin ki...
burdaki insanlar cok farkli hic bir zaman kendimi burali hissedemedim ve burdaki türklerle pek ortak noktam yok ve bu yüzden hic birseyimi paylasamiyorum onlarla....bu yüzden bana tekrar bi sans verin =(
sil bastan?
unutalim o konuyu kizlar lütfen........

yazdiklarin icin de tesekür ederim cimcime eses ablam =)

hoşgeldin opu bacım Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin inşallah.. isim nedir ??

selam tatlim,
bizde altinci aya düsünüyoruz ve henüz aileler tanismadi =) bayramda tanismaya gelicekler ardindan apar topar söz ardindan dügün....

ya ben söz icin bir elbise kafaya koydum ama bedenimi bulamadim ama illam onu istiyorum yaaaa =(
nasil olcak konusuna, kesin cok heyecanli olacak =) bende iple cekiyorum....
vallahi sana da allah sabir versin =) ve zaman cabuk gecsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…