- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.621
2497 arkadaş bazı yerlerin adetleri farklıdır mecburi yapılır salaklıktan değildir o.sen istiyorsan yapma tabi.bunlar anıdır, ufak hediyeleşmelerdir.bayram harçlığı gibi parayı ver gönlümce alayım olmaz.
ya arkdadaslar ya k.bakmayin esradan da tekrar özür diliyorum ya ben bazen cok düsünmeden hareket ediyorum ama gercekten samimiyetimden söyledim, yani SALAK oldugundan degil ne münasebet canim yani tanimiyorum ki öyle birsey diyim ...ya esra k.bakma.....
kizlar sizde kusura bakmayin ya sakasina dedim ben onu...offf nasil anlatticam bilmiyorum ki =(
ama inankiki kötü bir niyetle söylemedim ben onu =(
verilirken yani söz sırasında bunu giyicem
nişan da da yeni elbise alıcaz işte alışveriş sırasında
arkadaşım kötü bir niyetin olmayabilir belki ama hitap ederkenn dikkatli ol hiç hoş değil..
yeni gelen arkadaşlar için konuşuyorum
ben yaklaşık 3 aydır burdayım
ve bir sürü güzel arkadaşla tanıştım hepsini de çok seviyorum
güzel ve hüzünlü şeyler paylaşıyoruz
yeri geliyo birbirimize şaka yapıyoruz
ama bu tarz küçük düşürücü şeyler söylemedik hiç birbirimize (salak,manyak gibi)
sizde buna dikkat edersiniz çok sevinicem
kırmak amaçlı söylemiyorum bunu
sadece bu topiğin ve bizim düzenimize uyum sağlamanız açısından
ya arkdadaslar ya k.bakmayin esradan da tekrar özür diliyorum ya ben bazen cok düsünmeden hareket ediyorum ama gercekten samimiyetimden söyledim, yani SALAK oldugundan degil ne münasebet canim yani tanimiyorum ki öyle birsey diyim ...ya esra k.bakma.....
kizlar sizde kusura bakmayin ya sakasina dedim ben onu...offf nasil anlatticam bilmiyorum ki =(
ama inankiki kötü bir niyetle söylemedim ben onu =(
kıyafet çok güzel canım benim çokta yakışmış Maşallahh.. opuyorumnanaktan
canim cok tatli olmus....
bana göre biraz cok sade, belki bir göz alici bir küpe takardim =) ama bu zevk meselesi tabiiii
güle güle giyinnnnnnn
yeni gelen arkadaşlar için konuşuyorum
ben yaklaşık 3 aydır burdayım
ve bir sürü güzel arkadaşla tanıştım hepsini de çok seviyorum
güzel ve hüzünlü şeyler paylaşıyoruz
yeri geliyo birbirimize şaka yapıyoruz
ama bu tarz küçük düşürücü şeyler söylemedik hiç birbirimize (salak,manyak gibi)
sizde buna dikkat edersiniz çok sevinicem
kırmak amaçlı söylemiyorum bunu
sadece bu topiğin ve bizim düzenimize uyum sağlamanız açısından
ay sictim batirdim iyice =( ya kizlar kabul ediyorum bu yüzden de özür diledim =(
ya düsünmedim yani ne bilim....özür diliyorum kizlar =(
esra konusmicakmisin benimlen simdi =( ya öyle demek istemedim ki ben =(
bana ne düser öyle birsey demeye yani gercekten samimiyetimden öyle deyi verdim...ama oda yanlisti anladim........
kusura bakmayin =(
tamam.........ya tekrar senden de özür diliyorum aylin.....ya kusura bakmayin......
birdaha rahasiz etmem =(
ama bilin ki gercekten kimseyi agsalamak istemedim ben =(
galiba yurt dışındasın bu değer yargılarını unutmuşsun diye düşünüyorum.
Aaa konu nereye gelmiş, tamam kızlar, arkadaş hata yapmış, bir daha o tarz kelimeler söylememisini tavsiye ediyorum, tabi sadece burada değil reelde de bu böyle olmalı, çünkü kim ne kadar kötü ya da cahil olursa olsun bu tarz kelimeleri haketmez...
Neyse arkadaşım sanada yüklenmek istemedim o nedenle konuyu hemen kapadım ama duyarlı arkadaşlarımda varmış saolsunlar...
Sende hatanı anladın aslında buda bir erdemdir, bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğinden eminim, bana kalırsa yaşında biraz genç gibi, bende yiğenimle çok şakalar yaparım oda bazen el, kol hareketlerini abartır, ama çokta önemsemiyorum açıkçası...
Neyse kapatalım bu konuyu, arkadaş daha fazla mahçup olmasın, ben insanlara kolay kolay kırılmam merak etme...
2497 canım ben bu forumda çok destek aldım, sende aramıza girmeyi başarırsan hepimiz sana çok destek oluruz, hepimiz çok farklı yerlerde ve farklı yaşlardayız ama birlik olmayı başardık :))
Arkadaşlar ben geldim aranıza bırakın tatsızlığı,2011 eylül gibi düşünüyoruz henüz isteme olmadı,olunca burda paylaşırım,1 ay sonra falan olacak daha şimdiden ne giyicem nasıl olcak düşünmeye başladımeyvahedigeldismile
Arkadaşlar ben geldim aranıza bırakın tatsızlığı,2011 eylül gibi düşünüyoruz henüz isteme olmadı,olunca burda paylaşırım,1 ay sonra falan olacak daha şimdiden ne giyicem nasıl olcak düşünmeye başladımeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?