2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah kolaylık versin canım..herşey gönlünce olsun.

gelece geleck merak etme sen o bayramda kaçar gelirr duduşları hazırla sen :icecream:

canım yazmayı misafirlere dağıttık biz erkeklere de havlu dağıttık
bu tepsiyi kız verdik anlamında verdik kaynanama yerimseniben

iyi diyelim iyi olsun kızlar yaw
nişanlımla aram bugün düzeldi sonunda
bakalım zaman ne göstericek
sizi sormalı

ya banane ya bananeee bende nişan alışvrişi yapmak istiyomm :çok üzgünüm: bende zaman ne çabuk geçti demek istiyommmmm :çok üzgünüm:

ohhh ne güzelll :)) istiyorduda zatenn. esroooo biz bi evlenelim direk ilk geceden :roflol: senle ben bu hızla sırnaşık şey

hahah insallah olur derim =) ama evliligin tadini cikarmadan hemen cocuk? ben yapamam, ama yapabilenler hemencik anne olsunnn insallahhh allah boy boy cocuklar versin size =) gönlünüzce =)

hayırlı olsun canım..darısı başımıza dediğin gibi bi evlensek..galiba benim düğün temmuz olacak arkadaslar.gidişat onu gösteriyor

temmuz? hayirlisi canim....temmuza ne kaldiii kii rahat rahat da hazirliklarini yaparsin vallahi =)

iyi canım bizde burda işte hepberaber zamanımızı iyi geçirmeye çalışıyoruz sohbet muhabbet..ilk kınamız yapıldı elcinin bugün kınası vardı.:teytey:

ya bunu da ilk kez duyuyorum yaaaa =(((( ben birde yazma ve havlu mu alcam misafirlere????

ya banane ya bananeee bende nişan alışvrişi yapmak istiyomm :çok üzgünüm: bende zaman ne çabuk geçti demek istiyommmmm :çok üzgünüm:

arkadasim kesinlikle KA-TI-LI-YO-RUMM......

öyle görünüyor bakalım kısmet..herhalde sonuna dogru olacak..ramazandan önce evleniriz inşallah

oyyy gülümm etmem mi kızzz yarın allahın izni ile ederim emi canımm herifim kolumdaykenn kaydirigubbakcemile3

ben geldim çok mutluyum :)))
bütünlemeye bıraktığım derslerimi verdim..
nişan alışverişimi de haftabaşı yapmıştık..
şimdi rahat rahat 20 kasımı bekliyoruz...
her şey yolunda gidiyor şükürler olsun :)))

biliyorum canım ya umrım çok güzel geçer elçinin gecesi

biz dağıttık ama mecburiyet yok ben istediğim için oldu
bizim sözde 86 kişi vardı biz hariç akannehir
o kadar misafire anca dağıtıldı işte
nişan salonda olduğu için hiçbişey dağıtmadık

bende aynıyım sanemdcim yaw
okumaya çalışıyorum ama hızlı akıyor sayfalar yetişemiyorum hızınıza

Son düzenleme:

öyle görünüyor bakalım kısmet..herhalde sonuna dogru olacak..ramazandan önce evleniriz inşallah

yaaa o ramazan iste, bende dügünü bu yüzden altinci aya almak zorunda kaliyorum =( nasil hepsini yetistircegiz altinci aya kadar bilmiyorum =(

nişanda dağıtıcaz bizde kadınlara çember
erkeklere çorap

ya ayiptir sormasi ohaoldumsmile cember ne oluyor canim?

ya bizim, kiz isteme söz ve nisan, ücü bir arada oldugu icin cok karisik..neyi nasil yapacagima karar veremedim ben ya =( misafirlere birseyler almali da yazma fln bulamam buralarda.....bende mi corap ve cember ne ise artik =) ondan mi alsam....
senin nisanin akrabalar arasinda mi olacak yoksa cümbül cemaat davullu zurnali dügün gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…