- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.661
kızlar yarından itibaren iki gün olmayacağım ancak p.tesi görüşebilirim sizlerle. Allah ım nasip kısmet ederse canımıniçi geliyor yarın sabah istanbula. hayırlısı ile inşallah yarın nişanlık bakıcaz, damatlığımızı alıcaz, nişan kartımızı bastıracağız. net bilmiyorum ama bohça alışverişide yapabilirz oda nasip artık..
Ayy ne mutlu sana, bizde nişan alışverişimizi yağmur altında yapmıştık, çok ormantik oluyo şekerüm :))
Yasemiin, yağmurda edilen dualar kabul olurmuş, banada etsenya, hani bizimki gelsede bi görsem özledim be yaa...
Bide deki hayırlısıyla çabucak evlenelim yerimseniben
ohhh ne güzelll :)) istiyorduda zatenn. esroooo biz bi evlenelim direk ilk geceden :roflol: senle ben bu hızla sırnaşık şey
hayırlı olsun canım..darısı başımıza dediğin gibi bi evlensek..galiba benim düğün temmuz olacak arkadaslar.gidişat onu gösteriyor
canım yazmayı misafirlere dağıttık biz erkeklere de havlu dağıttık
bu tepsiyi kız verdik anlamında verdik kaynanama yerimseniben
iyi diyelim iyi olsun kızlar yaw
nişanlımla aram bugün düzeldi sonunda
bakalım zaman ne göstericek
sizi sormalı
canım yazmayı misafirlere dağıttık biz erkeklere de havlu dağıttık
bu tepsiyi kız verdik anlamında verdik kaynanama yerimseniben
iyi diyelim iyi olsun kızlar yaw
nişanlımla aram bugün düzeldi sonunda
bakalım zaman ne göstericek
sizi sormalı
ya banane ya bananeee bende nişan alışvrişi yapmak istiyomm :çok üzgünüm: bende zaman ne çabuk geçti demek istiyommmmm :çok üzgünüm:
hahah insallah olur derim =) ama evliligin tadini cikarmadan hemen cocuk? ben yapamam, ama yapabilenler hemencik anne olsunnn insallahhh allah boy boy cocuklar versin size =) gönlünüzce =)
temmuz? hayirlisi canim....temmuza ne kaldiii kii rahat rahat da hazirliklarini yaparsin vallahi =)
Ayy ne mutlu sana, bizde nişan alışverişimizi yağmur altında yapmıştık, çok ormantik oluyo şekerüm :))
Yasemiin, yağmurda edilen dualar kabul olurmuş, banada etsenya, hani bizimki gelsede bi görsem özledim be yaa...
Bide deki hayırlısıyla çabucak evlenelim yerimseniben
yasemincim herşey tatlılıkla sonuçlanır umarım.güzel geçsin gününüz.
öyle görünüyor bakalım kısmet..herhalde sonuna dogru olacak..ramazandan önce evleniriz inşallah
allah kolaylık versin canım..herşey gönlünce olsun.
hahah insallah olur derim =) ama evliligin tadini cikarmadan hemen cocuk? ben yapamam, ama yapabilenler hemencik anne olsunnn insallahhh allah boy boy cocuklar versin size =) gönlünüzce =)
/QUOTE]
sağol.bende olmaz diye direttim ama nişanlım anlamıyor çıldırıyor baba olmak için ahh keşke 3 evladım bi anda olsa diyorCADIARZU sonra yok ya 1 yıl birbirimize doyalım diyor tekrar dönüyor çocuksuz olmaz diye.döne döne yapacağız birşeyler artıkkaydirigubbakcemile3
öyle görünüyor bakalım kısmet..herhalde sonuna dogru olacak..ramazandan önce evleniriz inşallah
nişanda dağıtıcaz bizde kadınlara çember
erkeklere çorap
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/7/734.jpg
yaso kız işte benim kıyafetim 60 tl ididelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?