- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.921
Günaydınnn
sağol meltemcim.
nasılsın canım?
kızlar herkese günaydınn
güzel geçsin gün
gelin sohbet edelim
2 gündür çok sinirliyim Aysecim derdimi dinlermisin anlatıyım sana yoksa sinirden cıldıracagım olayların baslangıcısını anlatıyorum...
Benimkinin mayıs sonu gibi tlfonunu mesgul yakaladım tamam mı iş için filan konusuyordur die üzerinde durmadım sonra o beni arayıp ... abla aradı da onunla konusuyorduk dedi sana da selam söyledi dedi ben de a.selam diyip üzerinde durmadım aksam eve gelince seytan mı dürttü ne oldu anlayamadım ben benimkinin faceine girdim o abla denen kıza eklenme gönderdim o da kabul etti bizim nişan resimlerimizin altına ikimizin resimlerinin altına hiç bir yorum yazmadı geldi benimkinin tek resminin altına 'hehe karizma seni'yazdı ben de hiçbir sey yapmadım ertesi gün kendi faceimden msj gönderdim ....hanım aynı sey size yapılsa hosunuza gider mi falan yazdım o da bir daha olmaz diye bana msj göndermişti ama benim kaynanamı falan arayp benim attıgım msjı söylemiş uzaktan akrabaları çünkü ben daha da sinirlendim dedimki 1 ay sonra ortaya cıkacak görürsünüz ne oldugu yazdım kocasından ayrılmış evli değilmiş 1 ay sonrada amacının ne oldugu ortaya cıktı neyse ben benimkinin diger msn listesinde bu kızı tekrar yakaladım ya sinirden cıldıracagım kendimi zor tutuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum ki bana bir akıl verin yol gösterin kızlar...
günaydınn canımmmm...
yemek takımın çok güzel güle güle kullan
ekleyemiyorum 100 msj olması gerekiyormuş 20 msj yazıp geliyorumopuyorumnanaktan
hak etti tatlım yoksa niye böyle bişey yapayım durup dururken vuracak kadar yada sataşacak kadar psikopat değilim çok şükür ilk defa 3 senedir böyle bişey yaptım beni çok üzmüştü hak etmişti ama yinede keşke sinirlerime yenik düşebilseydim hoş değil(
kızlar çok teşekkürler güzel dileklerinize.
Allah sizlere de bugünleri nasip etsin en güzel şekilde.
Tanyel canım çkb takımlarını ne kadara aldın? merak ettim almanyadaki fiyatları
güzel günlerde kullan.
ben burda canım topik arkadaşlarımın not ettirdikleri ile damat bohçası yaptım. 800 e yakın tuttu. daha içinde parfüm ve saat yok. tuzlu bizim damat
lacivert robdöşambr aldım saten. nasıl durcak çok merak ediyorum.
benimde krem takımım var bohçada artık giyeris komik komik
amin canim cümlemize nasip etsin insallaaaah =).
ya benim misafirlik takimim 6 kisilik seti aslinda 600tl kadar ama ben cok uyguna aldim ya, ben 6 kisiligine 120tl ye yakaladim , indirimdeydi...
misafirlik takimim ise 12 kisiligi 600tl asil fiyati ben de onu 300tl ye aldim...
kızlar bugün hiç eve gelesim gelmedi.
orda kalmak istedim
Allah hepimizi hayırlısıyla evlerine yerleştirsin inşallah
kızlar bernardolarım geldi sonunda.
açmadım eve gidince açcam. annemlere geldi çünkü.
daha önce burda olmayanlar için linkleri gönderiyorum
12 kişilik yemek takımım
~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~
12 kişilik çkb takımım
6 kişilik yemek çkb takımım
birde 4 tencere, cezve takımı, çaydanlık takımı, düdüklü tencerem geldi.
2 gündür çok sinirliyim Aysecim derdimi dinlermisin anlatıyım sana yoksa sinirden cıldıracagım olayların baslangıcısını anlatıyorum...
Benimkinin mayıs sonu gibi tlfonunu mesgul yakaladım tamam mı iş için filan konusuyordur die üzerinde durmadım sonra o beni arayıp ... abla aradı da onunla konusuyorduk dedi sana da selam söyledi dedi ben de a.selam diyip üzerinde durmadım aksam eve gelince seytan mı dürttü ne oldu anlayamadım ben benimkinin faceine girdim o abla denen kıza eklenme gönderdim o da kabul etti bizim nişan resimlerimizin altına ikimizin resimlerinin altına hiç bir yorum yazmadı geldi benimkinin tek resminin altına 'hehe karizma seni'yazdı ben de hiçbir sey yapmadım ertesi gün kendi faceimden msj gönderdim ....hanım aynı sey size yapılsa hosunuza gider mi falan yazdım o da bir daha olmaz diye bana msj göndermişti ama benim kaynanamı falan arayp benim attıgım msjı söylemiş uzaktan akrabaları çünkü ben daha da sinirlendim dedimki 1 ay sonra ortaya cıkacak görürsünüz ne oldugu yazdım kocasından ayrılmış evli değilmiş 1 ay sonrada amacının ne oldugu ortaya cıktı neyse ben benimkinin diger msn listesinde bu kızı tekrar yakaladım ya sinirden cıldıracagım kendimi zor tutuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum ki bana bir akıl verin yol gösterin kızlar...
kızlarrr günaydınn dün kahvaltı takımı aldım birazdan çekip buraya yükleyeceim fotoları
selam kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım:1rolleyes:
Biz birbirimizden uzakta oldugumuz için gerçekten çözüm bulmak çok zor oluyor ben nişanlıma güveniyorum ama ben o ...kişinin ne yapmaya calıstıgını bilmiyorum benim canımı sıkan da bu durum...parmagında yüzükleri görünce daha çekici buluyorlar galiba töbe yarabbim ya....
hayırdır kuzun sendemi nişanlından uzaksın bende uzağım biraz zor oluyo uzak olmakkötükedihüso
Hosgeldin bitanemm sinirden catlıyorum sen nasılsun safak kaç :)
sen nick mi değiştin tatlımakannehir
biraz önce okudum yazdıklarını
nişanlına güveniyorsan boşver tatlım
hep böyle kıl insanlar çıkmak zorunda mısempatiksalakcinni
şafak 159 canumm
sizin ki kaç:kedi:
uzak demek ne kelime libyanın çöllerinde seninki nerde bu arada iyi günlerde kullan yemek takımını da :)
kızlar ya belki bende 2011 gelin adayıyım..öyle diyor benimki ama bilmiyorum allah nasip edermi..bu başlık hep gözüme takılıyor en sonunda yazdım bişeler..inşallah hepimiz 2011 de gelin oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?