2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydınnn
sağol meltemcim.
nasılsın canım?

2 gündür çok sinirliyim Aysecim derdimi dinlermisin anlatıyım sana yoksa sinirden cıldıracagım olayların baslangıcısını anlatıyorum...

Benimkinin mayıs sonu gibi tlfonunu mesgul yakaladım tamam mı iş için filan konusuyordur die üzerinde durmadım sonra o beni arayıp ... abla aradı da onunla konusuyorduk dedi sana da selam söyledi dedi ben de a.selam diyip üzerinde durmadım aksam eve gelince seytan mı dürttü ne oldu anlayamadım ben benimkinin faceine girdim o abla denen kıza eklenme gönderdim o da kabul etti bizim nişan resimlerimizin altına ikimizin resimlerinin altına hiç bir yorum yazmadı geldi benimkinin tek resminin altına 'hehe karizma seni'yazdı ben de hiçbir sey yapmadım ertesi gün kendi faceimden msj gönderdim ....hanım aynı sey size yapılsa hosunuza gider mi falan yazdım o da bir daha olmaz diye bana msj göndermişti ama benim kaynanamı falan arayp benim attıgım msjı söylemiş uzaktan akrabaları çünkü ben daha da sinirlendim dedimki 1 ay sonra ortaya cıkacak görürsünüz ne oldugu yazdım kocasından ayrılmış evli değilmiş 1 ay sonrada amacının ne oldugu ortaya cıktı neyse ben benimkinin diger msn listesinde bu kızı tekrar yakaladım ya sinirden cıldıracagım kendimi zor tutuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum ki bana bir akıl verin yol gösterin kızlar...

kızlarrr günaydınn dün kahvaltı takımı aldım birazdan çekip buraya yükleyeceim fotoları

canım çok enteresan
nişanlın ne diyor bu duruma?
nişanlına güveniyosan çok sıkma canını canım.
kızlar yakınlaşıyor erkeklere görüyoruz hep
Allah sevdiklerimizi şaşırtmasın inşallah

günaydınn canımmmm...
yemek takımın çok güzel güle güle kullan

çok teşekkürler didoşcum

ekleyemiyorum 100 msj olması gerekiyormuş 20 msj yazıp geliyorumopuyorumnanaktan

hoşgeldin geceyeli
bekliyoruz

ya bazen onlara iste böyle yollun nerde oldugunu göstermek gerekiyor ki akillari baslarina gelsin diye.., aman bir kac sene sonra gülerek anlatabilcegin bir ani olacaktir sonucta canim =)

kızlar bugün hiç eve gelesim gelmedi.
orda kalmak istedim
Allah hepimizi hayırlısıyla evlerine yerleştirsin inşallah

amin canim beee tez kavustursa bari =)))​

bu cok hosuma gitti yaaa böyle civil civil, güle güle kullan canim hepsiniiiiii, misafirlerin cok olsun, hep cok calis =)))

böyle konularda oturup sakince konusmak gerekir, kirginlikla hareket edip birbirinizi kirmanin anlami yok, kafani topla sonra teker teker konusamazmisiniz? canim ya..kolay gelsin, allah sabir versin ja hep böyle baska kadinlar ööfff aman beee hic de uzak duramazlar kadinlar =(

kızlarrr günaydınn dün kahvaltı takımı aldım birazdan çekip buraya yükleyeceim fotoları

günaydin canim, merakla bekliyoruz resimlerini =))

ELLLCIINNNNN merak ediyoruz canim resimlerini =) hadi amaaaa

bu ara herkeze de günaydinnnnn

öpüyorum siziii

Biz birbirimizden uzakta oldugumuz için gerçekten çözüm bulmak çok zor oluyor ben nişanlıma güveniyorum ama ben o ...kişinin ne yapmaya calıstıgını bilmiyorum benim canımı sıkan da bu durum...parmagında yüzükleri görünce daha çekici buluyorlar galiba töbe yarabbim ya....

kızlar ya belki bende 2011 gelin adayıyım..öyle diyor benimki ama bilmiyorum allah nasip edermi..bu başlık hep gözüme takılıyor en sonunda yazdım bişeler..inşallah hepimiz 2011 de gelin oluruz

hayırdır kuzun sendemi nişanlından uzaksın bende uzağım biraz zor oluyo uzak olmakkötükedihüso

Hosgeldin bitanemm sinirden catlıyorum sen nasılsun safak kaç :)

sen nick mi değiştin tatlımakannehir
biraz önce okudum yazdıklarını
nişanlına güveniyorsan boşver tatlım
hep böyle kıl insanlar çıkmak zorunda mısempatiksalakcinni
şafak 159 canumm
sizin ki kaç:kedi:

geceyeli karaca mı bu
karacada böyle birşey görmüştüm
iyi günlerde kullan sağlıkla..

evet canımm üyeligim iptal edildi sassydim ya yurt dısına gelin gidenler formuna yazıyordum orada birisi de beni esege benzetince ben de ona benzettim :))o nedenle üyeliğim iptal oldu bende ssizlerden uzak kalmayım diye yeniden üye oldum bizim safak mart işte bekliyorum ben de senin gibi :)

kızlar ya belki bende 2011 gelin adayıyım..öyle diyor benimki ama bilmiyorum allah nasip edermi..bu başlık hep gözüme takılıyor en sonunda yazdım bişeler..inşallah hepimiz 2011 de gelin oluruz

hoşgeldin canım seflar getirdin inş canım hep beraber bekliyoruz 2011

Bende heveslendim şimdi bende size acıkta olan ceyizlerimi ekleyim büyük parçaları kaldırdım çatal bıçak setim falan açıkta msj sayım 100 olsun burda biraz çene çalıyım hemen ekliyorum gelincikler :)))

gece yeli bu arada sen uzak deme istersen canımmm :))ben ankarada trafikten dolayı 1 saatte gidiyorum kızılaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…