- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.941
evet canımm üyeligim iptal edildi sassydim ya yurt dısına gelin gidenler formuna yazıyordum orada birisi de beni esege benzetince ben de ona benzettim :))o nedenle üyeliğim iptal oldu bende ssizlerden uzak kalmayım diye yeniden üye oldum bizim safak mart işte bekliyorum ben de senin gibi :)
kleopatracım geçmiştesin heralde
hejarrr hoşgeldinnnn
Bende heveslendim şimdi bende size acıkta olan ceyizlerimi ekleyim büyük parçaları kaldırdım çatal bıçak setim falan açıkta msj sayım 100 olsun burda biraz çene çalıyım hemen ekliyorum gelincikler :)))
gece yeli bu arada sen uzak deme istersen canımmm :))ben ankarada trafikten dolayı 1 saatte gidiyorum kızılaya:))
eşek misempatiksalakcinnitöbe töbe
niyse iyi yapmışsın canım bizde senden uzakta kalamayız ki:lepi:
aaa doğru bizim şafaklar aynıydı
mart ayında ikimizde çok mutlu olacazopuyorumnanaktan
senin ve nişanlının yaşaları kaç canımaklinialirimsmile
ayşecim nasılsın hazırlıklar ne alemde
nerede olacaktı düğün tarih falan aldınız mı kesin
hepimiz sevdiğimizden ayrıyız bir an önce kavuşuruz inşallah
en çok uzak olan kleopatracım sonrada ben:))
shewal sagol canim,haklisin buradan kopmak istemiyorum..
hepimiz birer birer yuvadan ucarken birbirimizden haberdar olacagiz seneye :)
kleopatra, bosver aldirma huzursuzluk cikaranla muhattap olmadan sikayet butonuna bas yolla
kahvalti takimlariniz ne marka? bende karacadan almayi düsünüyorum demlikli
hatırlıomusun ben sana bir seyler söylemiştim sen de lafını esirmezsin ben de esirgemiyorum işte canımm :))
biz ikimizde aynı yastayız 26 yasındayız sizin yaslar kaç
Ben nişanlıma çok kırgınım hejar benim hislerim çok kuvvetlidir ben o kızla konusma dediysem konusmayacaktı o yüzden çok kırgınım ben o geldikten sonra alıcam konusacagım herseyi uzaktan ne desem boş olur....
hejaR12 senin düğün ne zaman?
Zuhal'in nişanlısı da Sırnak'ta o da uzak bi enişte de kıbrıstaydı galiba :)))
En iyisi canim.. sen yurtdisinda misin suan? neresinde?
bernando alan cok oluyo, ama marka konusunda pek bilgim yok boshayallersmile
kızlar ya belki bende 2011 gelin adayıyım..öyle diyor benimki ama bilmiyorum allah nasip edermi..bu başlık hep gözüme takılıyor en sonunda yazdım bişeler..inşallah hepimiz 2011 de gelin oluruz
sen nick mi değiştin tatlımakannehir
biraz önce okudum yazdıklarını
nişanlına güveniyorsan boşver tatlım
hep böyle kıl insanlar çıkmak zorunda mısempatiksalakcinni
şafak 159 canumm
sizin ki kaç:kedi:
hatırlıomusun ben sana bir seyler söylemiştim sen de lafını esirmezsin ben de esirgemiyorum işte canımm :))
biz ikimizde aynı yastayız 26 yasındayız sizin yaslar kaç
Ben nişanlıma çok kırgınım hejar benim hislerim çok kuvvetlidir ben o kızla konusma dediysem konusmayacaktı o yüzden çok kırgınım ben o geldikten sonra alıcam konusacagım herseyi uzaktan ne desem boş olur....
shewal sagol canim,haklisin buradan kopmak istemiyorum..
hepimiz birer birer yuvadan ucarken birbirimizden haberdar olacagiz seneye :)
kleopatra, bosver aldirma huzursuzluk cikaranla muhattap olmadan sikayet butonuna bas yolla
kahvalti takimlariniz ne marka? bende karacadan almayi düsünüyorum demlikli
ayşeninki kıbrıstaydı::))
şırnak daha yakın ığdırdan :a015:
ben su anda ankaradayım canım benim nişanlım libyada bingazide iş için orada işte martta gelicek bizde martta evlenmeyi düşünüyoruz ilk önce kafamızdaki plan birlikte gidecektik libyaya ama su anda o libyada çok bunalmış durumda her yer çöl sosyal hiçbir sey yok diyor istanbuldamı kalırız libyayamı gideriz onu su anda bilmiyorum bu arada ben meltem m.o sen hangi ülkedesin?
bernardo güzel ama karacanın da söyle bir avantajı var kırılan parcaya garanti veriyorlar galiba ben öyle duydum
biliyorum aysenin nişanlısı kıbrısta aysede burda ya laf atıyım die yazdım canımm sen nereye ıgdıra mı gelin gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?