2011 gelin adayları buyrun sohbete

hejarcım 6 kasımda kınam var düğün salonunda
7 kasımda nikah olacak.
8inde balayına gidicez.
13 ünde denizliye döncez. 16 kasım bayram
18 inde istanbula döncez bayramın 3. günü
sonra da işe başlıcam o ptsi.. 22 si oluyo

benim de kahvaltı takımım bernardo ama ben bunu şimdi senden duydum biliyomusun kırılma olursa kutudaki sertifikaylamı gideceğiz?

canım ben yemek takımımı alırken söz etti satan adam. heralde kahvaltılar için geçerlidir.
hangisinden senin linki var mı gönderir misn_
sormak lazım mağazaya

yok tatlım benimki şuanda orada asker
ben istanbuldayım
burada olacak evimiz
bir yere gitmiyorum yanisempatiksalakcinni

oooo biz istanbul ekibi çogalıyoruz Ayse İstanbulda Hejar İstanbulda Elçin istanbula gelin geliyor :)ben de inşallah istanbula gelin gelecegim ben çekmeköye gelin gelecegim sen neresindensin istanbulun?

ayşecimm yoğunmuş baya
ama olsun sevdiğine kavuşuyorsun ya
hepimiz için zaman su gibi akıp geçsin inşallah..

oooo biz istanbul ekibi çogalıyoruz Ayse İstanbulda Hejar İstanbulda Elçin istanbula gelin geliyor :)ben de inşallah istanbula gelin gelecegim ben çekmeköye gelin gelecegim sen neresindensin istanbulun?

canım ben bulgurluda oturucam. yakın sayılır.

ayşecimm yoğunmuş baya
ama olsun sevdiğine kavuşuyorsun ya
hepimiz için zaman su gibi akıp geçsin inşallah..

çok sağol canım benim

ben gidiyorum kızlar
size doyum olmaz
öptüm

ooo anadolu yakasına geliyorsun ben de şuanda ataşehirdeyim
evlenince yine anadolu yakasında olucaz ama neresi belli değil daha
evlendikten sonra ev buluşması yapalım sempatiksalakcinni

memnun oldum meltemcim,bende duygu...
ben suan almanyadayim ama türkiyeye gelin gidicem:)

karacanin ürünlerinin 2 yil garantisi var, bernando 20 yilmi oo cok iyimis..

gece yeli kahvalti takimin cok hos, benim istedigime benziyor:) karacanin irem serisi

shewall Allah kavustursun canim,ne kalmis ki surada... libya mi istanbul mu dersen tabiki gözüm kapali istanbul derim bende

Son düzenleme:
Aynen kızlar evlendikten sonra bir ev buluşması yapalım :))

Duygucum zorlanacagını düşünüyormusun?vatandaslıgını iptal edicekmisin?

Ayse bernardonun sitesine baktım kahvaltı takımlarına 3 tane kahvaltı takımı vardı ben geçen sene aldım bulursam atacagım linkini sana :)

hayir cnm iptal olmicak, yine giris cikislarim olucak almanyaya.. o konuda sansliyim..
zorlanacagimi pek sanmiyorum, burdaki düzeni ve insana olan saygiyi özleyebilirim ama :)

ben 26 yasındayım evett canımm herkeslerr cıkmış ben de bir yandan acıkta olan ceyizlerimin resimlerini cekiyorum msj sayım 100 olursa ekleyecegim :)

ohh cek canim bakariz, bende cekiyorum yeni aldiklarimi annem deli diyo
ayri topik acicaksin degil mi?
eksiklerin cokmu ? ben yeni basladim sayilir

ohh cek canim bakariz, bende cekiyorum yeni aldiklarimi annem deli diyo
ayri topik acicaksin degil mi?
eksiklerin cokmu ? ben yeni basladim sayilir

ayrı topik acmayacagım canım burdan kızlara fikir olur diye ekleyecegim aslında eksiklerim var ama ben yurt dısına gidecegim diye fazla bir sey almayacaktım ama şimdi tekrar basladım almaya yemek takımımı falan almadım daha

bendede var o dert.. uzaga gelin gidiceksin bosuna yük etme diyolar
ama insan özeniyor iste.. begendigin bisey buldugunda o uzakligi o yükü unutuyor insan..

mrb kızlar:) uzun zamandır giremıyordum sizinle konusmaya ıhtıyacım var:

öbcelıkle lısteden benım adımı sılebılırsınız neden deersenız ben erkek arkadasımdan ayrıldım. yha kızlar ben babama cok duşkunum babam kızım bu iş olmaz dedı nedenı ıse bız ınt tanışmıştık ben kocaelıde yasıyorum eskı erkek arkadasım bursa ben kımseyı tanımıyorum senı uzaga veremem dedı hayır dedı ama ıkna edılemeyek bı hayır degıldı erkek arkadasımda benım arkamda ol babanın karsısına cıkalım dedı bende sen gel konus ama ben babamın karsısına senınle el ele cıkamam dedım oda saen benım ıcın hıçbirsey yapmıyorsun falan dedı klasık seyler yanı... bende dedımkı o zaman baban gelsın babam ıle knussun ıkısıde kız babası bırbırlerın anlarlar hem babam kapıdan kovacak degıl yha en fazla ben kızımı vermek ıstemıyorum der dedım hem babam sızınde cıddı oldugunuzu görur dedım oda bana """" benım babam oraya kadar gelırde hayır cevabı ıle dönerse uzulur ben babamın uzulmesını ıstemıyorum dedı""""bende sen erkek olarak babanı uzmek ıstemıyorsan ben senın hiç birsey yapamam dedım ve bitirdım ama bana neler söyledı kızlar o kadar kırdıkı şimdi özur dılerım ben öyle demek ıstemedım dıo ama ben bızden vazgeçtim......

canımm seninle tanısmak nasip olmadı yazdıklarını okudum anladıgım kadarıyla henüz nişanlı değilsiniz babanın tepki vermesi çok haklı sonuçta kızını tanımadıgı bilmediği birine vermekte kolay değil burada erkek arkadasının ailesine iş düşüyor uzakta oldukları için hem tanışma hem de söz yapabilirsiniz ama ilk önce onlar adım atacaklar o yüzden sen canını sıkma olumunekankayizsmile

merhaba canım
seninle şimdi tanışıyoruz.. bence sen haklısın ve eski sevgilinin bişeyleri göze alması gerekiyordu ve almamışş...
bir bayan olarak sen en iyisini yapmışsın diyebilirim.
Allah hakkımızda hayırlısını versin canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…