2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım yenı tanısıyoruz ben uzun zamandır gıremıyordum.amin canım.. herseyın hayırlısı...

ewt cnm ama o suan sadece telefonda özür diliyo benım ıcın hıc bırsey yapmıo

iyi aksamlar kizlar yaaa

ya canim sen bildiginden vazgecme derim, ona karsi kesinlikle bir türlü anlat yani bunun bos yere olmadigini, mesela iste beni bir erkek arasaydi sen ne yapardin gibisinden o kadini uzak tutmaya calis derim....kadinlar cok pis ya =(

geceyeli cok tatli takimin yaaa kiskanmadim degil =) hos bir hava veriyordur sofradaaaa
sofran hep dolu olsun canim =)

Uploaded with ImageShack.us
buyrun kızlar geldim

4 hafta kaldı kızlarrr

yaa beni de heyecanlandiriyorsun oluyor mu ama böyle =)))
benimde ailelerin tanismasina 4 hafta kaldi =))) geliyorrrrlaaarrrr

ya canim öncelikle üzülme....yani kendini cikmaz sokagin icinde bulma....nasil diyim ki ya anlattiklarindan cikardigim sey su, SEN ONU COK SEVIYORSUN ve aslinda af etmek istiyorsun ama mantigin araya giriyor, "hayir af etmemem gerekiyor, benim icin herseyi yapmak zorunda" gibisinden. Ama sunu da hic bir zaman unutma....sen sadece onun mutlulugu degilsin, ayni zamanda o da senin mutlulugundur.
Sen nasil insan isen, oda insandir ve babasinin üzülmemesini istemesini normal karsiliyorum acikcasi ben. Sonucta o bir erkek, ve babasina birakmak istemiyor belkide...yani kendi hal etmek istiyor....bence babanla bir kahve icmeye gitsinler, erkekten erkege konussunlar....
sana karsi dediklerine gelince, erkekler böyle canim....erkeklerin dünyalarina hosgeldin yani =) onlar nezaman düsünmeden agizlarina geleni sayarlar?:
1. sinirlenince
2. erkekliklerine birsey dokununca
3. üzülünce.......

bu yüzden, sen dediklerine inanmiyorsan hani normal bir günde bunu bana demezdi diyorsan, af et derim....fani dünya canim...hic bir zaman AF ETMEM gibi laflar etmemen gerekiyor, yani hayatindada arkadaslarlada...insaniz sonucta....bazen sacma sapan hareketlerde bulunabiliyoruz ve bundan dolayi pismanliklar yasiyoruz....

hadi kaldir kafani ve iyi bir düsün bakalim napicagini....

kızlar ah erkekler kısmına yeni bi topic açtım bi bakar msnz ?
çok kötü durumdayım ((((((((((((

dileeeeeeeeeeeeek....noldu canim ya? hemen bakiyorum...

bu erkekleri anlamak için cidden sözlük lazım.maalesef ki biz bayanlar çok pohpohluyoruz erkekleri.aman bişey olmasın aman kırılmasın diye sürekli ödün veriyoruz.
evet maalesef bizde limoniyiz.yani gerçekten anlamak o kadar zorki.ilişkimizin başından beri aman kırılmasın aman üzülmesin diye dediği herşeye yapmaya çalıştım.üzüldüm ağladım ben ağladıkça o vicdanını rahatlattı bunu da kendi söylemişti.mail attım bende.eve gidince okur.bi süre görüşmeyelim dedim.düşün taşın dedim.artık ben de bunaldım çünkü
artık geri dönüşü olmayan yoldayız belki ama azcık da o üzülsün.
valla sayfamıza nazar boncuğu lazım bu aralar

ya kizlar noluyor size böyle yaaaa.
toplanin bakim oluyor mu ama böyle!!!!....ya tamam kadiniz, özgürüz carti curtu bilmem ne de yani birseyi de unutmayin.....su an hep geriye cekildiginiz sadece bir ILISKI degil....illerde yasamak istediginiz, sabah kalktiginizda gözlerine bakip günaydin kocisim digeceginiz insan...
ya silip atmak bukadar kolay olmamali...isin icinde ask olunca tartismalar bi okadar da siddetli oluyor malesef....ama kizlar siz o insanin gözüne baktiginizda EVET YA BU BENIM KOCAM diyorsaniz, ya kendi mutlulugunuz icin savasin....tartisarak degil, sakin konusarak gerekirse cogu zaman altan alin, tartismanin sonunda k.bakma canim sana bagirmak istemedim derse iste bosa gitmis olmicakki....belki biz kadinlar bazi seyleri daha kolay tasiyabiliyoruz, ve her insan neyi daha iyi yapiyorsa onu yapmali...biz kadinlar daha sabirliysak bizde her konuda ESITLIK aramicagiz yani lütfen kizlar yapmayin ya...yuvanizi yikmayin =(

cok üzüldüm ya üc gündür nedir bunlar böyle...kafanisi bi silkeleyin, caminizi bi acin, ay i arayin ona bi bakin ve düsünün...bu insani seviyormusunuz???

evet ise BIRAKMAYIN" YA SAVASIN...

kızlar selamm
geçmişi okuyamıcam

aa elçinde burdaymışşşş
elçincim çok hızlı senin yazdıklarına bakıcamm

bugün mutfağımı yerleştirdik çok güzel oldu.
darısı sizlere inşallah

2497;
arada gelgitler olacak ama.hep canım cicim olmuyor maalesef.bizim düğün tarihimiz düğün yerimiz herşey tamam.bu böyle olunca daha da çok geriyor insanı.hep alttan hep alttan almak da nedense hep biz kadınlara mahsus.hatalarını anlayan erkek benim gözümde erdemlidir.yoksa bişeyler yap geri çekil olmaz yani.bakıcaz görücez.henüz okumadı mailimi sanırım

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım:)
biz temmuzda nişanlandık..2011 eylülde evleniyoruz inşallah..başlık uygun olduğu için hemen buraya geldim
ilk sayfada düğün tarihleri yazılmış biz henüz gün falan almadık erken die..almamızmı gerekio panik oldum bak şmdi ya
henüz erken değilmi??biz mart gibi falan gün alırız dioruz..
bu arada diğer yazılarıda okudum..bence ilişkiye ara vermek ii bişi değil..ben en kavglı olduğumuz zamanlarda bile ısrarla ararım üstine giderim.aman kafasını dinlesin demem..ne yanii evlenince kafasını dinlemek için nereye gidecekki..yine benim yanımda olacak..şimdiden alışsın diorum..
bence ne olursa olsun konuşmak en güseli..heleki nişanlılık döneminde ara vermek doğru bi karar değil fikrimce.

hoşgeldin akpınar;
eylül ayı çok dolu olmaz sanırım salonlar.şu an haziran ve temmuzda doluluk oranları yüksek gibi görünüyor.şubat mart gibi alsanız istediğiniz yeri alabilirsiniz diye düşünüyorum

hoşbuldum seastar;
bizde mart gibi düşünüoruz gün almayı inşallah istediğimiz gibi olur hersey..
şuan için ceyiz derdindeyim :)) hızlıal.com u şiddetle tavsiye ediorum..çok uygun oluo..dışarsıyla arasında 60 70 liranın oynadığı bile oluo..
bu arada senin nasıl gidio?*maili okumuşmu??

Kızlar bize ne oluyor böyle bu aralar su 40 gün denen bir sey vardı ya ona mı girdik acaba yoksa nazara mı geliyoruz ne olur kızlar okuyalım üfleyelim Allah'da bizi nazarlardan korusun seastar arkadasım sen hiç üzülmee üzülen hep biz oluyoruz kendimize ediyoruz hiç canını sıkma gayet sakin bir sekilde otur ve bekle ben de sinirliydim sabahtan ama şimdi sakinleştim :)

ben gayet sakinim kızlar merak etmeyin.henüz haber yok kendisinden:)
aynen dediğiniz gibi nazara geliyoruz.bana kayınvaliden demişti bu düğün mekanı,takı işlerini halledince nazarlanmazsınız inş demişti.bi de dün kuzenin düğününde beraberdik.ilk kez gördü çoğu insan.herkes yakışmışsınız işte ne güselsiniz falan dedi.orda das nazara geldik herhalde.
ama nişanlılık dönemi güzel olduğu kadar da manen yorucuymuş bunu anladım

ya canim ama gerginlikle gerek yok ki yaa birbirinizi seviyorsan heee dee gec iste =) zorda olsa HEP BEN HEP BEN desen de, elbette bazen de o altan almasi gerekiyor. Ama biz kadinlar daha sabirliyiz, ve biz kadinlar olarak geri cekilmek daha kolay geliyor cünki bizim kayip edebilcegimiz bir ERKEKLIK yok...ya erkekler biraz gururlulardir ya...ufak cocuk gibi davranicaksin onlara =))))

hosgeldin akpinar =)
bu ara senin dedigine de katiliyorum!!! ARA vermek iliskiyi yererde sürükler....bende hep iliskiyi bi arada tutmaya calistim yani ne bilim illerde evlenince her tepesi attiginda disari mi kacicak YOK ANAM hayattaa =) gelsin benimle tartissin sonra da sarilsin =) böyle daha güzel =)

ya canim... =( *tühh tühh tüüüh* bende anlamadim noldugunu ama inaninki üzüldüm ya =(
birdaha düsün tasin sonra dogru karari ver ama hic bir zaman unutmaki karsindaki düsmanin degil, hayat arkadasin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…