- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.981
merhaba canım
seninle şimdi tanışıyoruz.. bence sen haklısın ve eski sevgilinin bişeyleri göze alması gerekiyordu ve almamışş...
bir bayan olarak sen en iyisini yapmışsın diyebilirim.
Allah hakkımızda hayırlısını versin canım :Saruboceq:
canımm seninle tanısmak nasip olmadı yazdıklarını okudum anladıgım kadarıyla henüz nişanlı değilsiniz babanın tepki vermesi çok haklı sonuçta kızını tanımadıgı bilmediği birine vermekte kolay değil burada erkek arkadasının ailesine iş düşüyor uzakta oldukları için hem tanışma hem de söz yapabilirsiniz ama ilk önce onlar adım atacaklar o yüzden sen canını sıkma olumunekankayizsmile
ewt cnm ama o suan sadece telefonda özür diliyo benım ıcın hıc bırsey yapmıo
canımm profilinde öğrenci yazıyor anladıgım kadarıyla yasın da küçük daha belki baban bu yüzden de tepkilidir ne kadar zamandır konusuyorsunuz sevgilinle?
iyi akşamlar ben geldim(((((((((((([/Q
hoşgeldın cnm..:)
Biz birbirimizden uzakta oldugumuz için gerçekten çözüm bulmak çok zor oluyor ben nişanlıma güveniyorum ama ben o ...kişinin ne yapmaya calıstıgını bilmiyorum benim canımı sıkan da bu durum...parmagında yüzükleri görünce daha çekici buluyorlar galiba töbe yarabbim ya....
geceyeli cok tatli takimin yaaa kiskanmadim degil =) hos bir hava veriyordur sofradaaaa
sofran hep dolu olsun canim =)
Uploaded with ImageShack.us
buyrun kızlar geldim
4 hafta kaldı kızlarrr
mrb kızlar:) uzun zamandır giremıyordum sizinle konusmaya ıhtıyacım var:
öbcelıkle lısteden benım adımı sılebılırsınız neden deersenız ben erkek arkadasımdan ayrıldım. yha kızlar ben babama cok duşkunum babam kızım bu iş olmaz dedı nedenı ıse bız ınt tanışmıştık ben kocaelıde yasıyorum eskı erkek arkadasım bursa ben kımseyı tanımıyorum senı uzaga veremem dedı hayır dedı ama ıkna edılemeyek bı hayır degıldı erkek arkadasımda benım arkamda ol babanın karsısına cıkalım dedı bende sen gel konus ama ben babamın karsısına senınle el ele cıkamam dedım oda saen benım ıcın hıçbirsey yapmıyorsun falan dedı klasık seyler yanı... bende dedımkı o zaman baban gelsın babam ıle knussun ıkısıde kız babası bırbırlerın anlarlar hem babam kapıdan kovacak degıl yha en fazla ben kızımı vermek ıstemıyorum der dedım hem babam sızınde cıddı oldugunuzu görur dedım oda bana """" benım babam oraya kadar gelırde hayır cevabı ıle dönerse uzulur ben babamın uzulmesını ıstemıyorum dedı""""bende sen erkek olarak babanı uzmek ıstemıyorsan ben senın hiç birsey yapamam dedım ve bitirdım ama bana neler söyledı kızlar o kadar kırdıkı şimdi özur dılerım ben öyle demek ıstemedım dıo ama ben bızden vazgeçtim......
kızlar ah erkekler kısmına yeni bi topic açtım bi bakar msnz ?
çok kötü durumdayım((((((((((((
bu erkekleri anlamak için cidden sözlük lazım.maalesef ki biz bayanlar çok pohpohluyoruz erkekleri.aman bişey olmasın aman kırılmasın diye sürekli ödün veriyoruz.
evet maalesef bizde limoniyiz.yani gerçekten anlamak o kadar zorki.ilişkimizin başından beri aman kırılmasın aman üzülmesin diye dediği herşeye yapmaya çalıştım.üzüldüm ağladım ben ağladıkça o vicdanını rahatlattı bunu da kendi söylemişti.mail attım bende.eve gidince okur.bi süre görüşmeyelim dedim.düşün taşın dedim.artık ben de bunaldım çünkü
artık geri dönüşü olmayan yoldayız belki ama azcık da o üzülsün.
valla sayfamıza nazar boncuğu lazım bu aralar
2497;
arada gelgitler olacak ama.hep canım cicim olmuyor maalesef.bizim düğün tarihimiz düğün yerimiz herşey tamam.bu böyle olunca daha da çok geriyor insanı.hep alttan hep alttan almak da nedense hep biz kadınlara mahsus.hatalarını anlayan erkek benim gözümde erdemlidir.yoksa bişeyler yap geri çekil olmaz yani.bakıcaz görücez.henüz okumadı mailimi sanırım
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım:)
biz temmuzda nişanlandık..2011 eylülde evleniyoruz inşallah..başlık uygun olduğu için hemen buraya geldim
ilk sayfada düğün tarihleri yazılmış biz henüz gün falan almadık erken die..almamızmı gerekio panik oldum bak şmdi ya
henüz erken değilmi??biz mart gibi falan gün alırız dioruz..
bu arada diğer yazılarıda okudum..bence ilişkiye ara vermek ii bişi değil..ben en kavglı olduğumuz zamanlarda bile ısrarla ararım üstine giderim.aman kafasını dinlesin demem..ne yanii evlenince kafasını dinlemek için nereye gidecekki..yine benim yanımda olacak..şimdiden alışsın diorum..
bence ne olursa olsun konuşmak en güseli..heleki nişanlılık döneminde ara vermek doğru bi karar değil fikrimce.
Kızlar bize ne oluyor böyle bu aralar su 40 gün denen bir sey vardı ya ona mı girdik acaba yoksa nazara mı geliyoruz ne olur kızlar okuyalım üfleyelim Allah'da bizi nazarlardan korusun seastar arkadasım sen hiç üzülmee üzülen hep biz oluyoruz kendimize ediyoruz hiç canını sıkma gayet sakin bir sekilde otur ve bekle ben de sinirliydim sabahtan ama şimdi sakinleştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?