2011 gelin adayları buyrun sohbete

bide söyle bişe var ben o güççüktende alacagım için bu sekilde almam dahamı mantıklı olur diyorum sizce?

canım büyük süpürgeler aslında ayda bir çıkartılabilir ama böyle pratikleri herşekilde kullanırsın sabah yatağın üstünde ufak yerdeki kırıntılarda kurtarıcı olacak diye düşünüyorum:)))alkisalkisalkis

BAYAGI KÜÇÜK Bİ GIRGIRMIS.kaydirigubbakcemile3.DİĞERİ GIRGIR OLMAYA DAHA MÜSAİT SANKİ

EVET..DİYORUMKİ BÜYÜKE GEREK VARMI SEKERİM

züleyhacım babam daha düşünüyo
henüz kabul etmedi yani gelmelerini ikinci kez
ayşecim evet canım bugün benim doğum günüm
yaşlandım kızlar yaaa

Günaydın arkadaşlar herkese. Geçmişe göz atamadım.
Aylin doğum günün kutlu olsun canım. Benimde dün doğum günümdü. Çok güzel bi doğum günü geçirdim. Nişanlım arkadaşlarım süpriz yaptılar =))

Kızlar bu arada biz salon baktık. Allah izin verirse 11 VEYA 12 haziranda dünyaevine gircez. Başka yerlerede baktık 3 4 binede var ama hiç iç imize sinmedi =(
Beşiktaşta ki Gönül daveti tutucaz. 7600 fiyat verdiler.

BAYAGI KÜÇÜK Bİ GIRGIRMIS.kaydirigubbakcemile3.DİĞERİ GIRGIR OLMAYA DAHA MÜSAİT SANKİ

EVET..DİYORUMKİ BÜYÜKE GEREK VARMI SEKERİM

mervecim bu baya pratiğe benziyor evet ama diğer süpürge görevini göürür mü bilmiyorumki ben gırgır diye aldım bunu:))) uzun başlığıda var sitesinden bi incele canım. diğer süpürgeyide 300 almıştım hangisi daha kullanışlı bilemedim valla:))

doğum günün kutlu olsun tatlım seninde nice mutlu sağlıklı yıllara yaşlara

hadi hayırlsı inşalllah

züleyhacım babam daha düşünüyo
henüz kabul etmedi yani gelmelerini ikinci kez
ayşecim evet canım bugün benim doğum günüm
yaşlandım kızlar yaaa
İYİKİ DOGDUN AYLİNCİMopuyorumnanaktan

İYİKİ DOGDUN ASLICIM..HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH UTANDIRMASIN..NE VAR BU FİYATIN İÇERİSİNDE CANIM

teşekkür ederim aslıcım
seninde doğum günün kutlu olsun geç oldu biraz ama...

aylncim mutlu yıllarrr:)))

sağol tatlım

İ Y İ K İ D O Ğ D U N

AYLİN

N İ C E M U T L U Y I L L A R A opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım sağol

anladım canım..bilmemki pratik yer kaplamayan hemde kaliteli bişe aslında tek yetermi onu bi araştırayım..güle güle kullan canım..

İYİKİ DOGDUN AYLİNCİMopuyorumnanaktan

İYİKİ DOGDUN ASLICIM..HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH UTANDIRMASIN..NE VAR BU FİYATIN İÇERİSİNDE CANIM

Canım biz gittiğimizde düğün vardı zaten. Mekan çok güzel. SANATçısı filan çok iyi kaliteli. İşte maytap gelin yolu. meşalesi süslemesi anı defteri, girişe resmi büyük yapıp hoşgeldin karşılaması. birsürü şey var işte aklıma gelmeyen. kanepe tabağı falan filan.
Elif Gnl Davet Dn Salonu Beikta Gnl Dn Salonu Kartal Gnl Dn Salonu Bayrampaa Gnl Dn Salonu Beikta Gnl Dn Salonu Gaziosmanpaa Gnl Dn Salonu Fatih Gnl Dn Salonu Bakrky, Dn Salonlar, stanbul Dn Salonlar link bu canım.

Bide 300 kişi sayımız olursa yemekli yapıcaz ozaman fiyat 10 bin olucak. Artı 2 bin daha verip yemekli olucak iste bakalım. Cumartesiye kadar karar vericez liste yapcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…