- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.061
anladım canım iyi aslında 2 kişilik bi aile için bi süre götürü o büüklere hiç gerek yok o zaman gerçi sen onuda aldın dimi
bide söyle bişe var ben o güççüktende alacagım için bu sekilde almam dahamı mantıklı olur diyorum sizce?
BAYAGI KÜÇÜK Bİ GIRGIRMIS.kaydirigubbakcemile3.DİĞERİ GIRGIR OLMAYA DAHA MÜSAİT SANKİevet canım onud aboschtan aldım minik birşey :)) işte bunuda nişanlıma kullandıracam:))) yemekten sonra şöylee bir gırgırlasın evi:))
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/11/622.jpg buda benim minikk sempatiksalakcinni
canım büyük süpürgeler aslında ayda bir çıkartılabilir ama böyle pratikleri herşekilde kullanırsın sabah yatağın üstünde ufak yerdeki kırıntılarda kurtarıcı olacak diye düşünüyorum:)))alkisalkisalkis
BAYAGI KÜÇÜK Bİ GIRGIRMIS.kaydirigubbakcemile3.DİĞERİ GIRGIR OLMAYA DAHA MÜSAİT SANKİ
EVET..DİYORUMKİ BÜYÜKE GEREK VARMI SEKERİM
günaydın arkadaşlar herkese. Geçmişe göz atamadım.
Aylin doğum günün kutlu olsun canım. Benimde dün doğum günümdü. çok güzel bi doğum günü geçirdim. Nişanlım arkadaşlarım süpriz yaptılar =))
kızlar bu arada biz salon baktık. Allah izin verirse 11 veya 12 haziranda dünyaevine gircez. Başka yerlerede baktık 3 4 binede var ama hiç iç imize sinmedi =(
beşiktaşta ki gönül daveti tutucaz. 7600 fiyat verdiler.
doğum günün kutlu olsun tatlım seninde nice mutlu sağlıklı yıllara yaşlara
hadi hayırlsı inşalllah
doğum günün kutlu olsun aylincima.s.a.s.a.s.
İYİKİ DOGDUN AYLİNCİMopuyorumnanaktanzüleyhacım babam daha düşünüyo
henüz kabul etmedi yani gelmelerini ikinci kez
ayşecim evet canım bugün benim doğum günüm
yaşlandım kızlar yaaa
Günaydın arkadaşlar herkese. Geçmişe göz atamadım.
Aylin doğum günün kutlu olsun canım. Benimde dün doğum günümdü. Çok güzel bi doğum günü geçirdim. Nişanlım arkadaşlarım süpriz yaptılar =))
Kızlar bu arada biz salon baktık. Allah izin verirse 11 VEYA 12 haziranda dünyaevine gircez. Başka yerlerede baktık 3 4 binede var ama hiç iç imize sinmedi =(
Beşiktaşta ki Gönül daveti tutucaz. 7600 fiyat verdiler.
Günaydın arkadaşlar herkese. Geçmişe göz atamadım.
Aylin doğum günün kutlu olsun canım. Benimde dün doğum günümdü. Çok güzel bi doğum günü geçirdim. Nişanlım arkadaşlarım süpriz yaptılar =))
Kızlar bu arada biz salon baktık. Allah izin verirse 11 VEYA 12 haziranda dünyaevine gircez. Başka yerlerede baktık 3 4 binede var ama hiç iç imize sinmedi =(
Beşiktaşta ki Gönül daveti tutucaz. 7600 fiyat verdiler.
aylncim mutlu yıllarrr:)))
İ Y İ K İ D O Ğ D U N
AYLİN
N İ C E M U T L U Y I L L A R A opuyorumnanaktan
mervecim bu baya pratiğe benziyor evet ama diğer süpürge görevini göürür mü bilmiyorumki ben gırgır diye aldım bunu:))) uzun başlığıda var sitesinden bi incele canım. Diğer süpürgeyide 300 almıştım hangisi daha kullanışlı bilemedim valla:))
İYİKİ DOGDUN AYLİNCİMopuyorumnanaktan
İYİKİ DOGDUN ASLICIM..HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH UTANDIRMASIN..NE VAR BU FİYATIN İÇERİSİNDE CANIM
doğum günün kutlu olsun aylincima.s.a.s.a.s.
İYİKİ DOGDUN AYLİNCİMopuyorumnanaktan
İYİKİ DOGDUN ASLICIM..HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH UTANDIRMASIN..NE VAR BU FİYATIN İÇERİSİNDE CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?