- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.081
pandooooo dana da mutluu yıllarrrrr:)) güzel yaşlar..
teşekkür ederim aslıcım
seninde doğum günün kutlu olsun geç oldu biraz ama...
sağol tatlım
teşekkür ederim canım sağol
Sağol denizcim. Bu arada sana da ettin beni
Teyekkür ederim canım.
canım biz gittiğimizde düğün vardı zaten. Mekan çok güzel. Sanatçısı filan çok iyi kaliteli. Işte maytap gelin yolu. Meşalesi süslemesi anı defteri, girişe resmi büyük yapıp hoşgeldin karşılaması. Birsürü şey var işte aklıma gelmeyen. Kanepe tabağı falan filan.
elif gnl davet dn salonu beikta gnl dn salonu kartal gnl dn salonu bayrampaa gnl dn salonu beikta gnl dn salonu gaziosmanpaa gnl dn salonu fatih gnl dn salonu bakrky, dn salonlar, stanbul dn salonlar link bu canım.
Bide 300 kişi sayımız olursa yemekli yapıcaz ozaman fiyat 10 bin olucak. Artı 2 bin daha verip yemekli olucak iste bakalım. Cumartesiye kadar karar vericez liste yapcaz.
Canım biz gittiğimizde düğün vardı zaten. Mekan çok güzel. SANATçısı filan çok iyi kaliteli. İşte maytap gelin yolu. meşalesi süslemesi anı defteri, girişe resmi büyük yapıp hoşgeldin karşılaması. birsürü şey var işte aklıma gelmeyen. kanepe tabağı falan filan.
Elif Gnl Davet Dn Salonu Beikta Gnl Dn Salonu Kartal Gnl Dn Salonu Bayrampaa Gnl Dn Salonu Beikta Gnl Dn Salonu Gaziosmanpaa Gnl Dn Salonu Fatih Gnl Dn Salonu Bakrky, Dn Salonlar, stanbul Dn Salonlar link bu canım.
Bide 300 kişi sayımız olursa yemekli yapıcaz ozaman fiyat 10 bin olucak. Artı 2 bin daha verip yemekli olucak iste bakalım. Cumartesiye kadar karar vericez liste yapcaz.
çok şık güzel bir yere benziyor herşey gönlüne göre olsun canım
çok şık biyermiş canım
allah hayırlısını versin
inşallah o gün geldiğinde herşey çok güzel olur bebem
Pandomim listede değişiklikler oldu desene birlikte evleniyorduk .))))))))))))
sağol tatlımnice nice yılları aylıncimm baban sanırım kız evi naz evi uygulamasına geçmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Slm kızlaar, anacım yine döktümüşünüz, her sabah okuyayım diyorum ama yetişemiyorum, 2. sayfada pes ediyorum :))
Naptınız bakalım haftasonu nasıl geçti?
Yasemin aldınmı elbiseni?
Elçin uğramış oyy şimdi geziyodur balayılarda :))
Ayşee, hergün geçiyorum sizin ordan ama otobüsle :))
slm kızlaar, anacım yine döktümüşünüz, her sabah okuyayım diyorum ama yetişemiyorum, 2. Sayfada pes ediyorum :))
naptınız bakalım haftasonu nasıl geçti?
ayşee, hergün geçiyorum sizin ordan ama otobüsle :))
Slm kızlaar, anacım yine döktümüşünüz, her sabah okuyayım diyorum ama yetişemiyorum, 2. sayfada pes ediyorum :))
Naptınız bakalım haftasonu nasıl geçti?
Ayşee, hergün geçiyorum sizin ordan ama otobüsle :))
sağol tatlım
aynen canım yaa
fazla naz aşık usandırmasa bari
Ben bugün adeta buz kestim çok üşüyorummm ufo bile fayda etmiyor ayak parmaklarımı hissetmiyorummmm sıcak isitiyorumm sıcakk
günaydınn kızlar 1 haftadır aşırı işten uğrayamıyodum nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?