- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.041
günaydın kızlar[/QUO
hoşgeldin fıstık)
hoşbulduk toprak.) nasılsın bakalım nasıl geçti hafta sonunun
kızlar heyecanımı mutluluğumu paylaştığınız için çoook teşekkürler
en güzelleri sizin olsun
hoşbulduk toprak.) nasılsın bakalım nasıl geçti hafta sonunun
evdee gelen misafirlerleee :hulya:
bunlar iki parça bildiğim ve gördüğüm kadarıyla :) çok iyi almışsın canım gücüde yüksekse diğer büyüklere gerek yok gibi ama sence?
günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım
ama ayşecimin evi yerleşmiş galiba
allah güle güle oturmayı kısmet etsin
darısı başımıza olsun
çok stresli bir hafta sonu geçirdim inşallah bu hafta güzel başlar ve güzel geçer
dün biraz hava almaya çıkalım dedik. Nişanlım geldi pasta felan yapmıştım hazırlana kadar yesin diye. Nişan yüzüğüm de parmağıma artık bol geliyordu düş sen evden çıktık otobüse bindik orada fark etti nişsnlım nerde diyince ben parmağimda biliyorum ya şok oldum düşmüş diye ara ara bulamadık nasıl morelim bozuldu annem bir yandan yüzüğe sahip çıkamıyormsun nişanlım bir yandan bu kadar basit mi senin için tepki bile veremez oldum çok üzüldüm ya kendimi eksik hissettim sonra allahtan annem bulmuş mutfaktan çıkmış bütün günüm tuaf geçti
Kızlar günaydın dün benim bay x le mobilyalarımızı aldık 8.000 lira ama düğüne kadar mağazada tutacağız.
Herkes çok ucuz diyor
Yatak odası
yemek odası
salon takımı ve tv initesi birazdanbakalım sizce ucuzmu
Resimde belli olmuyor hepsi süt beyaz,yere siyah halı duvara sticer ,ve siyah süsler ve avizeyle kombine düşünüyorum ne dersinizkaydirigubbakcemile2
sanemcim 1200 watt herhalde ya baya iyi alıyor evet iki parça gövde çıkıp öylede kullanılıyor
sanemcim 1200 watt herhalde ya baya iyi alıyor evet iki parça gövde çıkıp öylede kullanılıyor
valla ben kaç kere düşürdüm sayısını unuttum.benimkide bol geliyoerdu canım başka bi yüzügün varsa ya onu tak yada daralt
günaydın canım. Naptın ne var ne yok varmı bi gelişmegünaydın kızlar
geçmişi okuyamadım
darısı başımıza olsun
kızlar günaydın dün benim bay x le mobilyalarımızı aldık 8.000 lira ama düğüne kadar mağazada tutacağız.
Herkes çok ucuz diyor
yatak odası
yemek odası
resimde belli olmuyor hepsi süt beyaz,yere siyah halı duvara sticer ,ve siyah süsler ve avizeyle kombine düşünüyorum ne dersinizkaydirigubbakcemile2
zuhaaaalll olumunekankayizsmile daha öncede demiştim yaa biz evde kullanıyoz hem çok pratik yer kaplamıyo hemen açıyoz çekimide kuvvetli a.s
evdee gelen misafirlerleee :hulya:
ooo pastalar börekler canım bilseydim bende gelridim şekerimmmma.s
zuhaaaalll olumunekankayizsmile daha öncede demiştim yaa biz evde kullanıyoz hem çok pratik yer kaplamıyo hemen açıyoz çekimide kuvvetli a.s
çok stresli bir hafta sonu geçirdim inşallah bu hafta güzel başlar ve güzel geçer
dün biraz hava almaya çıkalım dedik. nişanlım geldi pasta felan yapmıştım hazırlana kadar yesin diye. nişan yüzüğüm de parmağıma artık bol geliyordu düş sen evden çıktık otobüse bindik orada fark etti nişsnlım nerde diyince ben parmağimda biliyorum ya şok oldum düşmüş diye ara ara bulamadık nasıl morelim bozuldu annem bir yandan yüzüğe sahip çıkamıyormsun nişanlım bir yandan bu kadar basit mi senin için tepki bile veremez oldum çok üzüldüm ya kendimi eksik hissettim sonra allahtan annem bulmuş mutfaktan çıkmış bütün günüm tuaf geçti
günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım
darısı başımıza olsun
Kızlar günaydın dün benim bay x le mobilyalarımızı aldık 8.000 lira ama düğüne kadar mağazada tutacağız.
Herkes çok ucuz diyor
Yatak odası
yemek odası
Resimde belli olmuyor hepsi süt beyaz,yere siyah halı duvara sticer ,ve siyah süsler ve avizeyle kombine düşünüyorum ne dersinizkaydirigubbakcemile2
ne güzel inşallah diyelim okudukça bende heyecanlanıyorum. tatlım bernardonunu setinimi almıştın
ooo pastalar börekler canım bilseydim bende gelridim şekerimmmma.s
ahhh ahh şekerim ayıp ettin yaaa olumunekankayizsmile
tamama şekerr zatenn senden duydumm hemenn aldımm:))))
tamama şekerr zatenn senden duydumm hemenn aldımm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?