2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi canım ama çok hassas dönemler iyi geçsin inşallah..nasıl aldın nişanlılığını

sorma gerçekten çok hassas sanem babam yasinden kıskandı huysuzluk yaptı yasine çaktırmamaya çalışıp durdum sıkıntımız bi o vardı. canım kabarık aldım çok kabarıkta değil nar çiçeği rengi hoş birşey :))

günaydın yavrularrr
günaydın canım
:) anladım canım hayırlı olsun gülegüle giy inşallah

fıstıklar günaydın

günaydın aysecim..sen neler yaptın ne var ne yok

mervecim mobilyalar geldi
beyaz eşyalar geldi
buzdolabı tv sonra gelcek
bermardolar geldi
onları ve mutfağımı yerleştirdik
çok mutlu oldum
mutfak yerleşince iyice inandım evlenceğime

darısı size kızlar 4 hafta kaldııo

sen nasılsın mervecim

canımm senin adına çok sevindimmm evden çıkasın gelmiyo demiii

ayyy negüzel yaa boshayallersmile boshayallersmile

günaydın kızlar
hoşgeldin canım

iyi şükür canım..ay sen anlatınca ben burda heyecanlandım. Hayırlısı bizim büyük ihtimal temmuz gibi görünüyor. Bakalım hayırlısı herşeyin

çok stresli bir hafta sonu geçirdim inşallah bu hafta güzel başlar ve güzel geçer
dün biraz hava almaya çıkalım dedik. nişanlım geldi pasta felan yapmıştım hazırlana kadar yesin diye. nişan yüzüğüm de parmağıma artık bol geliyordu düş sen evden çıktık otobüse bindik orada fark etti nişsnlım nerde diyince ben parmağimda biliyorum ya şok oldum düşmüş diye ara ara bulamadık nasıl morelim bozuldu annem bir yandan yüzüğe sahip çıkamıyormsun nişanlım bir yandan bu kadar basit mi senin için tepki bile veremez oldum çok üzüldüm ya kendimi eksik hissettim sonra allahtan annem bulmuş mutfaktan çıkmış bütün günüm tuaf geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…