2011 gelin adayları buyrun sohbete

yaa oda var di mi bende uzağım malesef bn başka bi yerden istanbula gidecem ve nişanlımla geçen gün tartıştığmz konu buydu ev konusu.. küçük mutfak istemiorm diynce anlmıo ne yazık ki bnde en sonunda sen erkeksn tabi anlmzsın dedim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin serpil züleyha bende vereliniortak

ayşecim yaaa kendinede bu kadar yüklenme derim
en güzel en heyecanlı günler böyle içine dert etmeee

[ı]
anldım cnm..

Hayrlı olsun kesin tarih di mi alındı yani ne güzel bizde alıcaz haftaya..

çeyiz falan ne alemde
[/ı]

kesin tarih canım salonda tutuldu. çeyiz işi beyaz eşya alındı mutfak mlz bu cmt pazar bakıcam el aletleri felan ev kendimizin az çok gözümüzde ne alacağımızı kararlaştırdıpğımız içinpara biriktirmeye başlıyoruz bakalım kendi başıma yetebildiğim yere kadar yeteceğim

evet düşünüyorlar ama kafalarına yatanları daha çok düşünüyorlar

He orası doğru bak, ceplerine uygunsa gerisini pek önemsemiyorlar...

Valla bizim iş biraz karışık, yani nişanlımın temizlikçi falan tutması lazım, yani sadece kendi ilgilenecek, sonra ben gidince zevkimize göre yerleştiririz evi.
Ama Ayşe'nin durumu farklı, tabiki ilgilenmeleri lazım ama bu ölçüyü bizim milletimiz koruyamıyor ve evin eşyasından tut çeyize varana kadar herşeye karışıyorlar...
O nedenle kayınvalidemin hiçbirşeye karışmasını istemem şahsen, çünkü herşeye bahane bulabilecek bir karakter, o otursun ben her işimi kendim yaparım yeterki karışmasın...

ooooo süper valla maşallah hızlısınz..
yaa bn nişanlıma sölyrm salon falan bakalım die oda erken dio ama bilmiorm..
tencere seti falan aldın mı?
eger almadıysan korkmazın hiper seti var fiyatı çok uygundu bnde geçen haftasonu aldım tam set 749 tl ye aldım..
hadi Allah yuva kurana yardım edermiş yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…