- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.621
ismim serpil senin ne kradese?
esroo ben onu bunu anlamam düğün hazırlığı olsun nişan olsun erkek evinden biri olmalı bunu her kız ailesi kabul edemez benimde içim rahat etmez.uzağa evimiz yerleşecek ben burdan nasıl koşturacağım ya da sen. annesi ablası yardım etmeyecek mi bizim adetlerimizde evi erkek tarafı temizler yerleştirir duyarsız olamaz kimse
DENİZ CANIM M.O:roflol:
[ı]
bnd m.o cnm nie güldün yerimseniben
szin tarihler belli mi kızlar?
Hazrlıklar ne alemde deniz :roflol: ?
[/ı]
yok canım kelime sayısı az dedi bwnde bastık ik gülücük attım sana
yavaş yavaş başladık bakalım 20 mayıs kına 21 mayıs allah nasip ederse düğün
hoşgeldin serpil züleyha bende vereliniortak
[ı]
anldım cnm..
Hayrlı olsun kesin tarih di mi alındı yani ne güzel bizde alıcaz haftaya..
çeyiz falan ne alemde[/ı]
Züleyha ne vardı menüde şekerim..
Afitet olsun düzenli yemek kilo yapıyormu sende
pufff zaten canım sıkkın hafta sonu nişanlımın abisi evleniyorbi bize sıra gelmed zaten
evet düşünüyorlar ama kafalarına yatanları daha çok düşünüyorlar
esroo ben onu bunu anlamam düğün hazırlığı olsun nişan olsun erkek evinden biri olmalı bunu her kız ailesi kabul edemez benimde içim rahat etmez.uzağa evimiz yerleşecek ben burdan nasıl koşturacağım ya da sen. annesi ablası yardım etmeyecek mi bizim adetlerimizde evi erkek tarafı temizler yerleştirir duyarsız olamaz kimse
pufff zaten canım sıkkın hafta sonu nişanlımın abisi evleniyorbi bize sıra gelmed zaten
fıstığım büro evime 10dk sürmüyo :)))
gittim domates doğradım 1 tane tuzladım yarım dilimde ekmek tamammm :))))
fıstığım büro evime 10dk sürmüyo :)))
gittim domates doğradım 1 tane tuzladım yarım dilimde ekmek tamammm :))))
tecrübe işte kendinden önce onun ailesinde bir düğün göreceksin düğününde olablckleri az çok kestrceksin canımm
kesin tarih canım salonda tutuldu. çeyiz işi beyaz eşya alındı mutfak mlz bu cmt pazar bakıcam el aletleri felan ev kendimizin az çok gözümüzde ne alacağımızı kararlaştırdıpğımız içinpara biriktirmeye başlıyoruz bakalım kendi başıma yetebildiğim yere kadar yeteceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?