- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.641
Ahanda benim yüzüküm...
Kılları görmezden gelin, çok yakından çıkmış...
[/url][/IMG]
bu kadar olur cimcime alyanslarımız aynı desem inanırmısın eşiminkide benimkinin aynı ortada çizgisi var sdce...kaydirigubbakcemile3
gördüm bile kıllarıııı :)))laelaelaelaelae kız çok güzel uyum yapmışsın ben tektaş takamıyorum uymuyor hatta orta parmağa yüüzk takmıştım delik deşik oldu :roflol: ama sağlam yüzüğüm ne taş düşmesi ne çizilme pırıl halananiknanik
Ama ben yüzüğümü takamıyorum kızlar şu an.
Üç tane taşı düştü. Bide iç tarafı bombeli. YANİ yüzüğün içinde su kalıyor.
Evlendikten sonra değiştiricem. Ama çok beğenerek aldım.
canım geçmişe çok dönmedim baban neden gelmelerini istemio sorun ne kısaca anlatrmısın?
Alyanstan memnunum ama tektaşın bi taşı 2 kere düştü, adamlarla artık kanka olduk, yok küçültme, yok taş düşmesi sürekli uğruyorum kuyumcuya.
Bana o kadar alıştılarki gördüklerinde çay içmeden bırakmıyolar :))
Hadi yaa inşallah mutluluklarımızda aynı olur, yani sizin gibi mutlu oluruz...
ee düğün takılarını burdann al diye yivruşşşş çayların paraları sonradan geri dönecek onlarasempatiksalakcinni
KIZ SENİN kociçin kırmızı kırmızı ojelerini yesinnn hüp hüp yapsın :icecream::icecream:
çok hoşmuş gerçekten tatlmım yaa taşlı olanlar çok kibar duruyo ben çok beğeniyorumm.
ayıptır sorması kaça almıştınız kızlar alyansları bi fikir olsa benim gibi nişahsız olanlara :uhm:
Ahanda benim yüzüküm...
Kılları görmezden gelin, çok yakından çıkmış...
[/IMG][/QUOTE] senin yüzüğünde çok hoşmuş canım:nazar:[/COLOR][/B]
Çok beklerler, zaten alyansımı oradan almadım...
cnm senin yüzüğünde çok hoş ama işte bu tip şeylerede dikkat etmek gerekiyo
sonuçta allahın izniyle bi ömür kullanılacak
bizim nişan zamanı pek masraf yapmamamız gerekiyordu
o yüzden istediğimiz gibi kalınlardan alamadık 400 tl tutuyodu onlar
nişanlım şimdi başka alalım düğünden sora söz ben değişitiricem dediopuyorumnanaktan
ondan farklı aldık
pandoşşş senin dombikk elelrini yesinler çok yakışmış:)))
:roflol: ya cimoşşş senin şu kalın kelepçeni merak ediyorum kayınvalidem banada öyle birşey taktı arada düğünlerde kullanıyorum.eklesene bi yivrum
geçen perşembe ilk kez geldiler hem tanışma gibi
o zaman gayet iyiydi
araştıralım biz size haber veririz dedi
şimdide bişey demiyo ve surat yapıyo habire
babam biraz değişik bi insan ne zaman ne yapıca pek belli olmaz
saçma sapan şeyleri sorun eder
evde huzursuzluk çıkartıyo yani
sevgilim gönenli değil biraz da bu yüzden kafasına takıyo bazı şeyleri
ilk söylediğimizde kesinlikle vermem demişti
üff durum biraz karışık anlıycan
geçen perşembe ilk kez geldiler hem tanışma gibi
o zaman gayet iyiydi
araştıralım biz size haber veririz dedi
şimdide bişey demiyo ve surat yapıyo habire
babam biraz değişik bi insan ne zaman ne yapıca pek belli olmaz
saçma sapan şeyleri sorun eder
evde huzursuzluk çıkartıyo yani
sevgilim gönenli değil biraz da bu yüzden kafasına takıyo bazı şeyleri
ilk söylediğimizde kesinlikle vermem demişti
üff durum biraz karışık anlıycan
aylincim babanın sıkıntısı hemen karar vermek istemiyor sıkma sen canını bekle bakalım birazdaha acaba kafasını karıştıran birşeyler olmuş olabilir mi.
seni anlıyrm canım...babanın tavrını sevgiline bi tepki olarak görme belki seni vermek zoruna gidio aniden biri çıkıo ve seni istemeye gelio çocuğu tanımadığı halde neden ona karşı tavırlı olsun ki vardır kafasında bişeyler sen çok ii tanıdığını düşünüosan böle olmaz al karşına babanı babacım sorun ne neden böylesin die sor..benim mutlu olmamı istemiomusun de..yada ağırlığını koymaya çalışıodur karşı tarafa hemen tamam demeyelim die düşünüodur...tanımadığı biriyse araştırmak ister tabi bunun içinde zaman gerekir tabi sabırlı ol moralini bozma sevgilinde sabırlı ve seni gerçekten seviosa durumu anlayışla karşılar hem sevgilinede bu durumu yansıtma pek yanlış şeyler düşünebilir babana karşı oda tavırlı olur....
İki gönül bir olduktan sonra ve gerçekten kötü bişeylerini duymadıktan sonra vericektir canım. Merak etme. Ama kız vermek kolay değil işte.
cimoşşş trabzon seti değil mi bu kız kaçç tle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?