2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar
elektrikler yoktu sabahtan beri yağmur yağınca sanayi elektriksiz kalıyor ne ufo yakabildik ne sıcak birşeyler içeildik
şükür geldi

bu alyansım ve tektaşım

bu da hasır setim.ama bu kadar kalın değil bilekliği.modeli böle.küpesi boyunluğu ve bilekliği 7.900 tuttu

ben de düğüne giderken inci set kullanıcam.fotoğraf çekiminde de inciyi kullanıcam.fotoğrafçıda birkaç resme baktım.sarı çok sırıtmış resimlerde.

aslıcım benim düğün tarihim kesin.25 haziran

aysun çok güzel canım, sende taşlısın :))
Trabzon setleri çok pahalı oluyor, işçiliği çok zormuş.
Kızlaar aklınızda bulunsun bilek çok inceyse tavsiye etmem çok yamuluyor, yani o kadar para veriliyor ama yamulduğu için değeri kalmıyor...

esra kuyumcuda aynı şeyi söyledi.ama zaten sürekli takılacak birşey değil.biz kesin kasaya koyarız yıllarca kalır orda:lepi:işyerinde takma imkanım yok.sevmiyorum öyle gösteriş gibi.yatırım amaçlı gibi birşey bu

Benim de bileklerim çok ince o yüzden alamam heralde aynı senin hesap benim de parmaklarım çok küçük benim yüzük numaram 7 :)

evet aslı 7.900.ama bana değmez mi dedim nişanlıma değer dedi:lepi:zaten 1 tane de bilezik aldı.başka bişey yok.annesi kordon takacak kalın bişey görmüştüm.babası da 1 bilezik alır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…